Faʻasolo le ata i luga o le ata i Photoshop

Faʻafeiloaʻiga o le iCloud data o se masini faʻapitoa ma auaunaga o loʻo nofo i totonu o nofoaga taʻutaʻua i totonu o polokalame faʻapitoa. E ui o lenei faiga na atiae atili mo iOS masini masini, o le toatele o tagata faaaoga o le a mafai ona maua se mea manaia i lenei faaputuga faaputuga.

Faaaogaina o fesoʻotaʻiga

Muamua lava, ma mafaufau i avanoa e ofo atu e le iCloud i luga o le initaneti, e taua le taʻuina atu o lenei faiga e mafai ai ona e faʻasili atu faʻasalalauga i le tele o auala. I lenei tulaga, o le lisi o faʻamaumauga faʻamaumauga e faʻapitoa e le mafai ona vaʻaia i totonu o se masini komepiuta pe mai se masini e tasi, ae ia pulea foi le lisi mai le teuina i le lotoifale.

Le paʻiina o le autu o fesoʻotaʻiga, e le mafai foi ona e le amanaiaina se tasi o auala autu o le iCloud auaunaga ua taʻua o le vCard. O loʻo faʻaalia ai se kesi eletoroni e tuʻuina ai soʻo se faʻamaumauga, mo se faʻataʻitaʻiga, aso fanau, kenera, matua poʻo le telefoni.

E masani lava, o nei kata ua faʻapipiʻiina ma se ata o le tagata faʻaaogaina, lea e fesoasoani tele e faafaigofie ai le faagasologa o le faailoaina o se tagata.

Faʻaaogaina uma o foliga o vCard ulufale mai ma le auina atu i fafo, e mafai ona e gaoioi ma fefaasoaai se tasi pe sili atu faʻafesoʻotaʻi.

Faatasi ai ma isi mea, o loʻo i ai a latou lava vaega i tulaga e mafai ai e oe ona faia ni taga masani e pei o le faʻatulagaina vave poʻo le suia o foliga o le lisi lisi.

Fatuina folini i le iCloud Drive

E pei o soʻo se auaunaga i luga o le initaneti, tuusaʻo i le cloud storage iCloud o tagata taʻitasi e faʻamatalaina le avanoa e maua ai se avanoa avanoa e fatu ai fausaga faila.

O le faagasologa o le fatuina o tusi fou fou e matua faigofie ma o le a le afaina ai faʻafitauli e oʻo lava i tagata faʻapitoa.

Faʻaopoopo faila i luga o le upega tafaʻilagi

E pei o le tulaga i le mafai ona fatuina ni pepa fou, o le faagasologa o le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga i le 'auʻaunaga manaʻomia le faʻaaogaina o nai kiliki kiliki.

E maitauina iinei o le iCloud Drive e le mafai ona uta muamua na fatuina i le faiga o faila faila o faila o loʻo i ai le tasi poʻo le sili atu foi o foliga ma faʻamatalaga eseese.

Aveese faila e ala i le initaneti

E ui i le mea moni o le faagasologa o le faaopoopoina o faila fou i totonu o le masini i le mataupu o le iCloud Drive e matua tapulaa, ae o lenei auaunaga e mafai ai ona e aveese pepa le talafeagai.

I lenei tulaga, e le gata na o faila e tasi, ae o tusi taʻavale atoa ma le tele o pepa eseese e mafai ona faʻaumatia.

A maeʻa ona tape faʻamaumauga, o faila uma e siitia atu i se vaega tuuto. "Mea ua leva ona aveese"lea, i le itu, e mafai ona faʻamaloina lima e le tagata faʻaaoga.

Afai e le faia e le tagata faʻaoga soʻo se faʻatagaga i pepa na faʻasolo talu ai nei, o le a otometi ona tapeina e le masini i le masina e tasi.

Faʻasoa

O se auala manaia i lenei tautua, pe a faʻatusatusa i isi lauiloa o le ao, o le faiga o le avanoa i faila e faʻatinoina. Aemaise lava, e aofia ai le talosaga e tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i le itulau i le faila filifilia e ala i auiliiliga patino a le tagata.

Faʻaaliga vave o le faiga ua faʻapipiʻiina e ala i le le mafai ona otometi le tuʻuina atu o aia tatau e matamata ai i se pepa i se tagata patino e ala i se faʻamatalaga.

O le mea moni, mo i latou e mananao e faʻasoa faila ma isi tagata faʻaoga ma, pe a talafeagai, faʻaaoga pepa i luga o tuatusi nofoaga, o tagata atinaʻeina o le iCloud auaunaga na tuʻuina atu faʻamatalaga patino.

A maeʻa le faʻasoaina o le faila, e gaosia e le masini ma tuʻuina atu ia te oe se URL tumau o le pepa i luga o le upega tafaʻilagi.

E le tatau foi ona leiloloa le mea moni e faapea o lē e ona le faila, lea o le a faailoaina i se lisi faapitoa i le taimi o le toe teuteuina o tulaga faalilolilo, e mafai ona faatapulaa le avanoa lautele mo isi tagata faaaoga.

Afai na faʻasoa le faila, o le isi taimi e tapuni ai, o le a faʻamamaina le pepa i luga o soʻo se masini na mafai ona mafai ona maua ona o le faʻagasolo.

Faaaogaina o faʻamatalaga

Toeitiiti tutusa lava i le tulaga o fesoʻotaʻiga, o le iCloud cloud service e mafai ai ona e faʻaaogaina poloka laiti e tusi ai faʻamatalaga.

E mafai ona faʻapipiʻi ia faʻamatalaga uma ina ia maua ai le fesoʻotaʻiga e faʻaaoga ai le numera o le telefoni poʻo le E-Meli ona e maua lea o le URL mo le valaaulia.

O le taimi lava e fatuina ai talafaamaumau e mafai ona faʻataʻitaʻia i le taimi moni, ma o tagata uma e faʻaogaina i latou o le a maua se faʻafouga fou i le faiga faʻapitoa.

Galulue ma faʻamaumauga i le initaneti

O se vaega taua o le auaunaga i cloud iCloud o le gafatia e fatuina ituaiga eseese o pepa i se faʻamatalaga faapitoa ile initaneti.

I le faagasologa o le fatuina o se faila fou, o le e ona le fale teu oloa e mafai ona faʻaaogaina se tasi o faʻataʻitaʻiga na fausia e faʻafaigofie ai galuega ma le faatonu.

Faamolemole ia matau e le pei o le tele o isi auaunaga talitutusa, o lenei teuina ua faʻapipiʻiina ma lana lava faatonu tulaga ese.

Mafaufau i mea na fai mai, e le tatau foi ona e le amanaiaina le mea moni e faapea o pepa taitasi na fatuina i le iCloud e mafai ona maua lautele, tatala mo tagata faaaoga oe faaaoga masini eseese.

O pepa taʻitasi ua fatuina o latou tulaga faalilolilo e faʻaalia ai avanoa lautele e otometi lava ona siitia atu i se vaega faaopoopo. "Aoao".

I le faaopoopo atu i le mea ua taua i luga, o le auaunaga e maua ai se isi avanoa sili ona taua, o le otometi ia teuina le talafaasolopito o faila tatala ma faʻamaonia. O lenei mea o le a sili ona talafeagai pe'ā mafai ona faʻasoaina pepa.

Galulue faʻatasi ma lapatai luga ole initaneti

O le iCloud auaunaga e mafai ai ona e faia ni laulau eseese ma kalafi i lau lava faatonu.

O le mea lautele, o lenei faiga e leai se eseesega mai pepa ma o faʻamatalaga uma na taʻua muamua e talafeagai i ai.

Faia o ata

O le isi faatonu e taua le taʻua o le iCloud Keynote, ua mamanuina e fatuina ni ata.

E tusa ai ma le taʻiala o le faʻatinoga, o le tino e tutusa uma lava i pepa ma laulau, ma o se sui tuusao mo le PowerPoint lauiloa.

Faʻasologa o fuafuaga faʻavae

I aso nei, e le mafai, o le a maua e tagata taʻutaʻua fou i totonu o le iCloud le 5 GB o le avanoa avanoa avanoa i le faaputuga ao mo le leai o se totogi.

E mafai ona faʻatele le uluai voluma i le telē o le 50-2000 GB e ala i le faʻafesoʻotaʻi o fuafuaga faʻavae faapitoa mo lenei polokalama.

Manatua e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se tau fou mai le iCloud application.

Pepa faʻamau

E le pei o le auaunaga i le initaneti, o le iCloud atoa, faʻapena mo faʻamautuga e sili ona talafeagai, sei vagana ai le Android, e maua ai nisi faʻaopoopoga. O le lisi o ia foliga e matua taua lava e aofia ai le faʻamaopoopoina o faila.

O punaoa taʻitasi e maua ai faʻamatalaga mo le fesoʻotaʻiga, pe o tusi tafaʻilagi o sailiga poʻo faʻasologa, ei ai lana lava seti o laina.

Faaaogaina o le Teuina i luga o se PC

O le polokalama iCloud ina ua maeʻa le fesoʻotaʻiga o faʻasaoina faʻamaumauga i totonu o le faʻasalalau a le lotoifale.

Mo le faʻatupulaia ma le manuia o ata i le teuina o le malulu, o le galuega tauave e nafa "Faletusi o Ala o faasalalauga"faʻaauau mai soʻo se masini Apple.

Pe a sii mai soʻo se faila i lau komepiuta, e faʻaaogaina se pusa tuuto. "Manatu".

Ina ia faʻaopoopo faila o le aufaasālalau i le teuina o le malulu, o le polokalama e maua ai se fafautusi "Lolomiina".

O le polokalama faʻapitoa e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi ni ata i totonu o le lisi o faʻasologa o le talosaga i le siata faʻaogaina o le masini komepiuta.

Lavea masini

O tagata faaaoga i le iCloud talosaga e le gata ina laveaʻi ma faʻamaopoopoina faila o le aufaasālalau, ae toe faʻafoʻi foi le masini. O lenei atugaluga e moni lava o faʻamaumauga aupito sili ona ave i ai le faamuamua, e aofia ai, mo se faataitaiga, faatulagaga o mea poʻo fesoʻotaʻiga.

Mama

  • Tusitala sili ona lelei;
  • Taugofie tau mo fuafuaga o tau;
  • Faʻafefegaiga loloto o masini;
  • Le mafai ona fai kopi kopi;
  • Maua o faatonuga mo le faʻaaogaina;
  • Totogi maualuga o le fuaina o polokalama.

Faʻafitauli

  • Tau faʻatatau;
  • Le manaʻoga e faʻaaoga masini mai Apple;
  • Le lava le lagolago mo le faavae o Android;
  • Laititi le saoasaoa o le faʻatauina ma le loliina o faʻamatalaga;
  • Le leai o se faʻamalositino o nisi uiga;
  • Tuʻu faʻamalosia galuega o le polokalame mo le PC.

I le lautele, o le iCloud o se fofo sili mo na oi latou o loʻo faʻaaogaina le masini Apple. Afai e te auai i tagata o loʻo lagolagoina le Android platform poʻo le Windows, e sili atu ona lelei le aloese mai le faʻaaogaina o le faaputuga faaputuga.

Tagai foi:
Auala e fatuina ai se Apple ID
Faʻafefea ona aveese le ID ID

Tikiake iCloud e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

E faʻapefea ona faʻamalo iCloud i le iPhone E faʻapefea ona aveese le faʻamaumauga o le iPhone mai iCloud Faʻafefea ona e ulufale atu i iCloud e ala i le PC Faʻafefea ona ave faʻamaumauga i iTunes ma iCloud

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
iCloud - faaputuga faaputuina ma le faʻavaeina o le fefaʻasoaaʻiga, pepa faʻasaʻo ma le vaʻaiga faʻatasi ma PC ma iOS.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, Mac OS
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Aple
Tau: Faʻatau
Toa: 145 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.1.0.34