Kopi i le laupapa palota ua le manuia. Faʻafefea ona faaleleia lenei mea sese i Autocad

O le kopiina o mea faitino tusi e masani lava ona faʻatinoina i le taimi o le mamanu. Pe a kopiina i totonu o le faila o le AutoCAD se tasi, e masani lava ona leai se faaletonu, pe a fai e manao le tagata e kopi se mea i se faila se tasi ma tuu atu i le isi, e mafai ona tupu se mea e faailoa mai e le Kopi i le windows window Faila.

O le a le faafitauli ma faʻapefea ona foia? Sei o tatou taumafai e mafaufau i ai.

Kopi i le laupapa palota ua le manuia. Faʻafefea ona faaleleia lenei mea sese i le AutoCAD

O mafuaaga e ono le kopiina tele. Matou te tuʻuina atu mataupu sili ona taatele ma le faʻafitauli ua folasia i le faafitauli.

O se tasi o mafuaʻaga mafuaʻaga o sea ituaiga mea sese i itulau mulimuli o le AutoCAD e mafai ona sili atu le fesuiaiga o faila, o lona uiga, tele naua ni mea faitino poʻo se mea e le saʻo, o le i ai o sootaga ma faila faila. O loʻo i ai se fofo mo le faʻaitiitia o le tele o le ata tusi.

Le lava avanoa i luga o le masini komepiuta

Aʻo kopiina mea faʻalavelave e tele le mamafa, atonu e le o aofia ai faʻamatalaga le tagata faʻatau. Faʻasaʻo le maualuga o le avanoa i le masini masini.

Tatala ma aveese faʻamaumauga e le manaʻomia

Tatala ma tape pepa e leʻi faʻaaogaina. O lau ata o le a faigofie ma o le a sili atu ona faigofie mo oe le pulea o mea ia e aofia ai.

Itū Talafeagai: Faʻafefea ona faʻaaoga papaitusi i le AutoCAD

Aveese le talafaasolopito o le foafoaga o tino volumetric

I le poloaiga vave, ulu _pelu. Ona filifili uma lea o mea manogi ma lolomi le "Ulufale".

O lenei poloaiga e le o faʻatinoina mo mea e faʻaaogaina i poloka po o sootaga.

Aveesea o le faʻalavelave

Ulufale i le poloaiga _.delconstraint. O le a aveesea ai le faʻalagolago i luga o le tele o avanoa.

Toe faʻavae fua o faʻamaumauga

Tusi i le laina :.-scalelistedit Failautusi Ulufale. Oʻu. Press Enter pe a uma ona ulufale i mataitusi taʻitasi. O lenei taotoga o le a faʻaitiitia ai le numera o fua i le faila.

O nei auala sili ona taugofie le failaina o faila.

Vaʻai foi: Faʻailoga sese i le AutoCAD

Ae mo isi fautuaga e foia ai le kopi o le kopi, e taua le matauina o se mataupu e le kopiina laina. Faʻamau nei laina i se tasi o tulaga masani i le faamalama o meatotino.

E mafai ona fesoasoani mea nei i nisi tulaga. Tatala le filifiliga AutoCAD ma luga o le "Filifiliga,", siaki le pusa "Filifili".

Aʻoaʻoga a le AutoCAD: Faʻapefea ona faʻaaoga le AutoCAD

Na matou iloiloina nisi o tali masani i le faafitauli o le kopiina o mea faitino. Afai na e fetaiaʻi ma foia lenei faafitauli, faamolemole faasoa mai lou poto masani i faamatalaga.