Taliaina o avetaʻavale mo le Logitech Faʻatonu Force GT

O aso taʻitasi e tele suiga o faila faila i totonu o le faiga faʻaoga. I le faagasologa o le faʻaogaina o se komepiuta, faila faila, faʻamalo ma siitia uma e le faiga ma le tagata e faʻaaoga. Ae peitai, o nei suiga e le masani ona tupu mo le manuia o le tagata faʻaaoga, e masani lava o le taunuʻuga o polokalama leaga, o le faʻamoemoega o le faʻaleagaina lea o le saʻo o le polokalama faila a le PC e ala i le tapeina poʻo le faʻamaonia o elemene taua.

Ae ua vaʻaia ma le faʻaeteete e Microsoft se meafaigaluega e faʻafetaui ai suiga e le manaʻomia i le polokalama faʻaogaina o Windows. Meafaigaluega ua taua "Saogalemu o le Windows" manatua le tulaga oi ai nei o le komepiuta ma, pe a talafeagai ai, ia toe foʻi i tua suiga uma i le toefaʻailoga mulimuli e aunoa ma le suia o faʻamatalaga o tagata faʻaoga i luga o fesoʻotaʻiga uma.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le tulaga oi ai nei o le polokalama faʻaogaina Windows 7

O le polokalame o le meafaigaluega e faigofie lava - o mea e teu ai faamaumauga o elemene taua i se faila tele se tasi, lea e taʻua o le "mea toe faʻaleleia". O loʻo i ai se mamafa tele (o nisi taimi i le tele o gigabytes), lea e faʻamaonia ai le sili atu ona saʻo le toe foʻi atu i le setete muamua.

Ina ia fatuina se mea e toe faʻafoʻi ai, e le manaomia e tagata faʻapitoa masani ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, e mafai ona e taulimaina le mafai gafatia o le polokalama. Na o le pau lava le mea e manaomia e tatau ona iloiloina ao le i faia le faʻaaogaga o le tagata e faʻaaogaina e tatau ona avea ma pule o le faiga faʻaogaina poʻo le iai foi o aia tatau e maua ai punaʻoa.

  1. I le taimi lava e te manaʻomia ai le kiliki-kiliki i le Start button (ona o le faaletonu o loʻo i luga o le lau i le pito i lalo), a maeʻa ona tatala ai lea o se tamai faamalama o le igoa lava e tasi.
  2. I le pito i lalo lava i le mea e saili ai oe e manaʻomia le faʻasalalau o le fuaitau "Fausia se mea e toe faʻaleleia" (e mafai ona kopi ma faapipii). I le pito i luga o le lisi Amata, o le tasi taunuuga e faʻaalia, e tatau ona e kiliki i le tasi.
  3. A uma le kilikiina o le mea i le sailiga, ona tapunia lea o le Amata amata, ma o le a faʻaalia se tamai faamalama i le ulutala "Āiga o Faigaluega". E le mafai, o le laupepa tatou te manaomia o le a faʻaalia. "Puipuiga o Meafaigaluega".
  4. I le pito i lalo o le faamalama e tatau ona e maua le tusiga "Fausia se mea toe faʻaleleia mo taʻavale ma le puipuiga o mea e mafai ona faʻatagaina", i talaane o le a avea ma se faamau "Fausia", kiliki i luga.
  5. E i ai se pusa talatala e aliali mai e uunaia ai oe e filifili se igoa mo le toe faʻaleleia ina ia mafai ai, pe afai e manaʻomia, e faigofie ona e mauaina i totonu o le lisi.
  6. E fautuaina e ulufale i se igoa e aofia ai le igoa ole taimi ole taimi na faia ai. Mo se faʻataʻitaʻiga - "Faʻapipiʻi le browser Opera." O le taimi ma le aso o le foafoaga e faʻaopoopoina faʻafuaseʻi.

  7. A maeʻa le igoa o le toe faʻaleleia o le igoa, i le lava lava faamalama, kiliki le ki "Fausia". A maeʻa lenei mea, o le a amataina le teuina o faʻamatalaga taua tele, lea, e fuafua i le faia o komepiuta, e mafai ona ave mai le 1 i le 10 minute, o nisi taimi e sili atu.
  8. E tusa ai ma le faaiuga o le taʻaloga, o le a faʻaalia e le faiga faʻavae se faʻasalalauga leo lelei ma le faʻamaumauga tutusa i le faamalama o le galuega.

I le lisi o avanoa avanoa i luga o le komepiuta, o le mea fou faatoa fatuina o le ai ai se igoa e faʻaaogaina e le tagata-igoa, lea o le a aofia ai foi le aso tonu ma le taimi. O lenei mea o le a mafai, pe a tatau ai, ia vave ona faʻaalia ma toe foʻi i tua i le setete muamua.

Pe a toe faʻafoʻi mai se faʻamaumauga, o le faiga faʻagasolo e toe faafoi faila faila na faʻaleleia e se tagata e leai se poto masani poʻo se polokalama leaga, ma toe foi mai le uluai setete o le resitala. Ua fautuaina le tulaga o le toe faʻaleleia e faia aʻo lei tuʻuina atu faʻamatalaga taua o le faʻaogaina o le polokalama ma aʻo lei tuʻuina atu le polokalama e le masani ai. E le gata i lea, ia le itiiti ifo ile tasi i le vaiaso, e mafai ona e faia se faʻamaumauga mo puipuiga. Manatua - o le faia faifaipea o se mea e toe faʻaleleia ai o le a fesoasoani e aloese mai le leiloa o faʻamatalaga taua ma le faʻaaogaina o le faʻagasologa o le faʻaogaina o le faiga faʻaoga.