Faʻafefea ona tufatufa le Wi-Fi mai se komepiuta

02/20/2015 faamalama | initaneti | alalaupapa seti

O le asō o le a tatou talanoa pe faʻapefea ona tufatufaina le Initaneti e ala i le Wi-Fi mai se komepiuta poʻo mai se komepiuta e iai le fesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻi talafeagai. O le a se mea e manaʻomia mo? Mo se faʻataʻitaʻiga, na e faʻatauina se laupapa poʻo se telefoni ma e te fia alu i le initaneti i luga o le Initaneti e aunoa ma le mauaina o se alatele. I lenei tulaga, e mafai ona e tufatufa atu le Wi-Fi mai se komepiuta e fesoʻotaʻi atu i le upega tafailagi pe leai foi. Seʻio tatou tilotilo i le auala e faia ai lenei mea. I lenei tulaga, tatou te mafaufau i le taimi e tolu auala e fai ai se komepiuta se telefoni. O auala e tufatufa ai le Wi-Fi mai le komepiuta e vaʻaia mo le Windows 7, Windows 8, e talafeagai foi mo le Windows 10. Afai e te manaʻo e le o se mea mamao, pe le fiafia foi e faʻapipiʻi isi polokalama, e mafai loa ona e alu i le auala e faʻaaogaina ai le Wi-Fi. faʻaaogaina le laina o le Windows.

Ma i le mea tonu lava: afai e te feiloai i se mea e leai se totogi Wi-Fi HotSpot Creator, ou te le fautuaina le downloadina ma le faʻaogaina - e faaopoopo atu ia te ia lava, o le a faʻapipiʻi le tele o lapisi "le tatau" i le komepiuta e tusa lava pe e te musu. Vaʻai foi: Faʻasalalauga ile Initaneti ile Wi-Fi i le Windows 10 faʻaaogaina le laina o le poloaiga.

Faʻafou 2015. Talu mai le tusiaina o le tusi lesona, o loʻo i ai ni faʻaaliga e uiga i le Virtual Router Plus ma le Virtual Router Manager, lea na filifili ai e faaopoopo faʻamatalaga. E le gata i lea, o le faatonuga ua faaopoopoina se isi polokalame mo le tufatufaina atu o Wi-Fi mai se komepiuta, faatasi ai ma ni iloiloga tulaga ese, ua faamatalaina ai se auala faaopoopo e aunoa ma le faaaogaina o polokalame mo le Windows 7, ma i le faaiuga foi o le taiala o loo faamatalaina ai faafitauli masani ma mea sese na feagai ma tagata o loo taumafai e tufatufa Initaneti i ni auala.

Tufatufaina faʻatasi o le Wi-Fi mai se komepiuta faʻapipiʻiina i luga o se fesoʻotaiga i luga o le Router Virtual

O le toatele oe na fiafia e tufatufaina le Initaneti e ala i le Wi-Fi mai se komepiuta, na faalogo e uiga i se polokalama e pei o le Virtual Router Plus poo le na o le Virtual Router. I le amataga, o lenei vaega na tusia e uiga i le muamua, ae sa tatau ona ou faia ni numera o faasaoga ma faamalamalamaga, lea ou te fautuaina e faitau ma mulimuli ane filifili ai po o fea o le lua e te manao e faaaoga.

Virtual Router Plus - o se polokalame e leai se totogi e faia mai i se Faʻamatalaga Mataʻutia faigofie (latou te faʻaaogaina polokalama faakomepiuta ma faia suiga) ma e leʻo ese mai le uluai kopi. I luga o le nofoaga aloaia, sa mama muamua, ma talu ai nei na tuʻuina atu ai polokalama faʻanatura i se komepiuta, lea e le faigofie ona teena. I le ia lava, o lenei lomiga o le telefoni feaveai e lelei ma faigofie, ae e tatau ona e faʻaeteete pe a faʻapipiʻi ma sii mai. I le taimi nei (amataga o le 2015) e mafai ona e siiina le Router Plus Virtual i le gagana Rusia ma e aunoa ma ni mea e le manaʻomia mai le site //virtualrouter-plus.en.softonic.com/.

O le metotia o le tufatufaina o le Initaneti e faʻaaoga ai le Router Plus Virtual e matua faigofie lava ma saʻo. O le le lelei o lenei metotia o le liliuina o se komepiuta i totonu ole nofoaga ole Wi-Fi, ina ia mafai ona galue, e tatau ona fesootai le komepiuta i le Initaneti ae le o le Wi-Fi, ae ala i le uaea poʻo le faʻaaogaina o se modem USB.

A maeʻa le faʻatulagaga (muamua o le polokalama o se archives ZIP, o le taimi nei o se faʻapipiʻi atoa) ma faʻalauiloaina le polokalama o le a e vaʻai i se faamalama faigofie lea e te manaʻomia e ulufale ai i ni nai vaega:

  • Igoa o fesoʻotaiga SSID - seti le igoa o le 'upega tafailagi o le a faʻasoa.
  • Motugaafa - o le upega tafailagi Wi-Fi a itiiti ifo ma le 8 tagata (faʻaogaina le faʻamalamalamaga WPA).
  • Faʻasoa fesoʻotaʻi - i lenei matāʻupu, filifili le fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi ai lau komepiuta ma le Initaneti.

A uma ona e ulufale i tulaga uma, kiliki i le "Start Virtual Router Plus" button. O le polokalama o le a faaitiitia i le Windows pusa, ma o le a tulai mai se savali e faailoa mai ai o le faalauiloa na tupu lelei. A maeʻa lena mea e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti i le faʻaaogaina o se komepiuta e pei o se uila, mo se faʻataʻitaʻiga mai se laupepa i le Android.

Afai e le fesoʻotaʻi lau komepiuta e ala i le uaea, ae faʻapea foi i le Wi-Fi, o le a amata foi le polokalama, ae o le a le mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le faila eletise - o le a le manuia pe a maua se tuatusi IP. I isi tulaga uma, o le Virtual Router Plus o se tali sili ona lelei mo lenei faamoemoe. Faʻaopoopo i le tusiga o loʻo i ai se vitio e uiga i le faʻaogaina o le polokalama.

Routeria mama - O lenei polokalame faʻalauiloaina o le telefoni e faʻaoga ai le oloa ua faʻamatalaina i luga. Ae, i le taimi lava e tasi, pe a sii mai i luga o le upega tafaʻilagi //virtualrouter.codeplex.com/ e te le lamatiaina oe e te faia mea e te manaʻomia (a itiiti mai mo aso nei).

O le tufatufa o le Wi-Fi i luga o se komepiuta i le Router Manager e tutusa lelei ma le version sili, vagana ai e leai se gagana Rusia. A leai, o le mea lava e tasi - ulufale i le igoa fesoʻotaʻiga, upu faʻamaonia, ma le filifilia o se fesoʻotaʻiga e fefaʻasoaaʻi ma isi masini.

Polokalame MyPublicWiFi

Na ou tusia e uiga i se polokalame saoloto mo le tufatufa atu o Initaneti mai se komepiuta MyPublicWiFi i se isi mea (Lua auala e tufatufaina ai le Wi-Fi mai se komepiuta), lea na ia aoina ai ni iloiloga lelei: o le tele o tagata e le mafai ona taitaia se telefoni feaveaʻi i luga o se komepiuta e faaaoga ai isi mea aoga , na faʻaaogaina mea uma i lenei polokalama. (O le polokalame e galue i le Windows 7, 8 ma le Windows 10). O se isi faʻaopoopoga o lenei polokalama faʻapitoa o le leai o se faʻaopoopoina o isi mea e le manaʻomia i luga o le komepiuta.

A maeʻa ona tuʻuina le talosaga, o le a manaʻomia le toe faʻafouina o le komepiuta, ma o le lauiloa e faia o le Pule. A maeʻa le faʻaaliga, o le ae vaaia le faamalama autu o le polokalama, lea e tatau ona e setiina ai le SSID network network, le upu motusia mo le fesoʻotaʻiga e aofia ai le itiiti ifo ma le 8 tagata, ma ia maitau po o fea o fesoʻotaiga i Initaneti e tatau ona tufatufa atu e ala i le Wi-Fi. A maeʻa lena, e tumau pea le kiliki "Seti ma Amata le Fuʻa" e amata ai le avanoa i le komepiuta.

E le gata i lea, i luga o isi laupepa o le polokalama, e mafai ona e vaʻai pe o ai e fesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaiga poʻo le faʻasaina o tapulaa i le faʻaaogaina o auaunaga tau felaʻuaiga.

E mafai ona e sii maia MyPublicWiFi mo se saʻolotoga mai le ofisa aloaia //www.mypublicwifi.com/publicwifi/en/index.html

Vitio: auala e tufatufa ai le Wi-Fi mai se komepiuta

Faʻasinomaga i Initaneti i luga o le Wi-Fi ma Connectify Hotspot

O le polokalame Connectify, ua fuafuaina e tufatufa atu le Wi-Fi mai se komepiuta po o se komipiuta, e masani ona galue lelei i luga o na komepiuta o loo faagaoioia le Windows 10, 8 ma le Windows 7, lea e le o galue ai isi metotia o le tufatufa atu o le Initaneti, ma e faia mo le tele o ituaiga ituaiga fesootaiga, e aofia ai le PPPoE, 3G LET modems, ma isi. Faʻaavanoa o se faʻataʻitaʻiga saoloto o le polokalame, ma totogi faʻatautaia o Connectify Hotspot Pro ma Max faʻatasi ma foliga sili atu (alalaina router mode, faʻatulagaga toe fai ma isi).

Faatasi ai ma isi mea, e mafai e le polokalame ona tuliloa auala feʻaveaʻi, poloka faʻalauiloa, faʻalauiloaina le tufatufaina atu pe a faʻapipiʻi i totonu o Windows ma tua atu. Auiliiliga e uiga i le polokalama, ana galuega ma le mea e sii mai ai i se isi mea tufatufaina Tufatufaina o Initaneti i le Wi-Fi mai se komepiuta i Connectify Hotspot.

Faʻafefea ona tufatufaina le Initaneti i luga ole Wi-Fi i le faʻaaogaina o le laina ole tulafono ole Windows

Ia, o le taimi muamua lea o le a tatou faʻavaeina ai faʻasalalauga e ala i le Wi-Fi e aunoa ma le faʻaaogaina o isi polokalama faʻapitoa poʻo totogi. O lea la, o se auala mo geeks. Iloilo i luga o le Windows 8 ma le Windows 7 (mo le Windows 7 o loo i ai se fesuiaiga o le auala lava e tasi, ae aunoa ma le laina o poloaiga, lea o loo faamatalaina mulimuli ane), e le o iloa pe o le a galue i luga o Windows XP.

Kiliki Win + R ma ulufale ncpa.fa, lolomi Ulufale.

Pe a amata le lisi o fesoʻotaiga fesoʻotaʻi, kiliki i luga i luga o le fesootaiga leli ma filifili "Āiga"

Suʻe i le 'Access' tab, tuʻu le faʻasalaga i talaane o le "Faʻatagaina isi faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga e faʻaoga le Initaneti o lenei komepiuta", ona - "OK".

Taʻosaʻo se faʻasologa o le faʻatonuina o le pule. I le Windows 8, kiliki Win + X ma filifili "Lisi o laina (pule)", ma i le Windows 7, sue le laina o le faasologa o le faasologa o le faasologa o le faasologa, kiliki-le-kiliki ma filifili Liliu e avea ma pule.

Taʻu le poloaiga netsh wlan faaali avetaavale ma vaʻavaʻai i mea o loʻo fai e uiga i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga talimalo Afai e lagolagoina, ona mafai lea ona e faʻaauau. Afai e leai, o lona uiga atonu e leai sau uluai avetaavale ua faʻapipiʻiina i luga o le 'upega tafailagi Wi-Fi (faʻapipiʻi mai le' upega tafaʻilagi a le gaosiga), pe o se mea tuai tele.

O le poloaiga muamua e manaʻomia ona matou ulufale atu ai ina ia mafai ona faʻaogaina se telefoni mai se komepiuta e pei o lenei (e mafai ona suia le SSID i lou igoa fesoʻotaiga, ma seti lau faʻaupuga, i le faʻataʻitaʻiga i lalo, le ParolNaWiFi password):

netsh wlan faatulagaina seti hostednetwork = faatagaina ssid = remontka.pro key = ParolNaWiFi

A uma ona e ulufale atu i le poloaiga, e tatau ona e vaʻai i se faʻamaoniga ua maeʻa ona faʻatinoina uma galuega: ua faʻatagaina le leai o se fesoʻotaʻiga, ua suia le igoa o le SSID, ua suia foi le ki o le laina lelei. Ulufale i lalo le poloaiga lenei

netsh wlan amata hostednetwork

A maeʻa lenei faʻatagaga, e tatau ona e vaʻavaʻai i se feʻau o taʻu mai o le "O loʻo fesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga." Ma le poloaiga mulimuli lea atonu e te manaʻomia ma e aoga tele ina ia maua ai le tulaga o lau 'upega tafailagi, le numera o tagata faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga poʻo se auala ole Wi-Fi:

netsh wlan faaali fale talimalo

Ua faia. I le taimi nei, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi atu i le Wi-Fi i lau komepiuta, ulufale i le upu faʻamaonia ma faʻaoga le Initaneti. Le taofi tufatufaina le faʻaaogaina o le poloaiga

netsh wlan tao taofi talimalo

Ae paga lea, pe a faʻaogaina lenei metotia, o le tufatufa atu o le Initaneti e ala i Wi-Fi e taofi pe a uma ona toe faʻafoʻi le komepiuta. O le tasi fofo o le fatuina lea o se faila faila i poloaiga uma i le faasologa (tasi le poloaiga i le laina) ma ia faʻaopopo i le taʻavale pe faʻalauiloaina oe lava pe a manaʻomia.

Faʻaaogaina le komepiuta komepiuta (Ad-hoc) e tufatufaina le Initaneti e ala i le Wi-Fi mai se komepiuta i le Windows 7 e aunoa ma polokalama

I le Windows 7, o le metotia o loʻo faamatalaina i luga e mafai ona faʻatino e aunoa ma le faʻaaogaina o le laina o le poloaiga, aʻo faigofie lava. Ina ia faia lenei mea, alu i le Nofoaga Faʻasoa ma le Faʻasoa Faʻasalalauga (e mafai ona e faʻaaogaina le laulau faʻalogo pe kiliki le faʻaoga fesoʻotaʻiga i le nofoaga o faʻasalalauga), ona kiliki lea "Faatuina se fesoʻotaiga fou poʻo se fesoʻotaiga."

Filifili le filifiliga "Faatuina se komepiuta komepiuta komepiuta" ma kiliki "Next."

I le laasaga e sosoo ai, e manaʻomia ona e setiina le SSID network network, type security and key security (Wi-Fi password). Ina ia aloese mai le toe faʻaopoopoina o le Wi-Fi i taimi taʻitasi, filifili le "Save this net network" option. A maeʻa le kiliki i le "Next" button, o le fesoʻotaʻiga o le a faʻatulagaina, Wi-Fi o le a tapeina pe a fai e fesoʻotaʻi, ma o le a amata ona faʻatali mo isi masini e faʻafesoʻotaʻi i lenei komepiuta (o lona uiga, mai lenei taimi e mafai ona e maua le fesoʻotaʻiga na gaosia ma fesoʻotaʻi i ai).

Ina ia fesoʻotaʻi i le Initaneti, o le ae manaʻomia le faʻasoa i luga ole Initaneti. Ina ia faia lenei mea, toe foʻi i le Network and Sharing Center, ma o iina i le lisi autu i le itu tauagavale, filifili le "Suiga tulaga fetuunai."

Filifili lau fesoʻotaiga Initaneti (taua: e tatau ona e filifilia le fesoʻotaʻiga e tuusao e faʻaoga i le Initaneti), kiliki-i luga, kiliki "Āiga". A maeʻa lena, i luga o le "Access" tab, faʻafesoʻotaʻi le "Faʻatagaina isi faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga e faʻaoga le Initaneti o lenei komepiuta" siaki - o mea uma lava, o lea e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi i se komepiuta ma faʻaoga le Initaneti.

Manatua: i aʻu suʻega, mo nisi mafuaaga, na vaaia e le isi masini komepiuta le avanoa na maua ai le Windows 7, e tusa lava ma le tele o iloiloga, o telefoni feaveaʻi ma papa.

Faʻailoga masani pe a tufatufa atu le Wi-Fi mai se komepiuta

I lenei vaega, o le a ou faʻamatala puupuu atu mea sese ma faafitauli o loʻo feagai ma tagata faʻapitoa, faʻamasinoina e faʻamatalaga, faʻapea foi ma auala sili ona mafai e foia ai:

  • E le mafai ona amataina le telefoni feaveaʻi poʻo le faila eletise Wi-Fi, pe e te maua se faʻamatalaga e le lagolagoina lenei ituaiga o fesoʻotaiga - faʻafouina le avetaavale mo le komepiuta Wi-Fi komepiuta, ae le o le Windows, ae mai le upega tafailagi aloaia o le gaosiga o lau masini.
  • O se laupapa poʻo se telefoni e fesoʻotaʻi atu i le nofoaga e ulufale ai, ae aunoa ma le mauaina i luga o le Initaneti - siakiina oe tufatufaina le fesoʻotaʻiga e mafai ai e le komepiuta ona maua le Initaneti. O le isi mafuaaga taatele o se faafitauli, o le Initaneti lautele e poloka i le antivirus po o le paʻu (firewall) ona o le faaletonu - siaki lenei filifiliga.

E foliga mai o le mea sili ona taua ma masani ona feagai ma faafitauli, e le galo ia te au se mea.

E faaiʻu ai lenei taʻiala. Ou te faʻamoemoe o le a aoga. E i ai isi auala e tufatufaina atu ai le Wi-Fi mai se komepiuta po o komepiuta ma isi polokalama ua fuafuaina mo lenei faamoemoe, ae ou te manatu o metotia ua faamatalaina o le a lava.

Afai e te le mafaufau, faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga lautele, e faʻaaoga ai faʻamau i lalo.

Ma faafuasei o le a manaia:

  • Faʻamaumauga i le initaneti mo suʻesuʻega o siama i le suʻega faʻataʻitaʻi
  • E faʻafefea ona faʻasaʻo le Windows 10 faʻafou
  • Poloaiga ole laina faʻasolosolo e le pule - faʻafefea ona toe faaleleia
  • Auala e siaki SSD mo mea sese, tulaga o le disk ma uiga SMART
  • E le lagolagoina le atigilima pe a fuʻe .exe i le Windows 10 - faʻapefea ona toe faaleleia?