Safari Browser Extensions: Faʻatulagaga ma le Faʻaaoga

O Xerox o se kamupani lauiloa ma taʻutaʻua i le lalolagi i le gaosiga o le lomitusi, masini mata ma masini mulimulita. O se tasi o le tele o faʻataʻitaʻiga i le faasologa o GaluegaCentre o le 3045. E faatatau i le faʻatulagaina o avetaavale mo lenei masini o le a talanoaina i totonu oa tatou tusiga. O le a tatou iloiloina auiliiliga uma i auala uma e mafai ai ma manino ona tusia ni faatonuga mo tagata e ona le tusitala lolomiina.

Faʻalaina le avetaʻavale mo Xerox WorkCentre 3045.

O le faagasologa o le sailia ma le faʻapipiʻiina e le faigata, e taua tele le filifilia o le ala saʻo, talu ai o le a aoga uma ma aoga i tulaga eseese. Matou te fautuaina oe e faamasani muamua oe i filifiliga uma, ma na o le filifilia le sili ona talafeagai mo oe ma faʻaauau le faʻatinoga o tusi lesona.

Metotia 1: Xerox Web Resource

O le mea moni, o se kamupanī gaosimea e tatau ona i ai se 'upega tafaʻilagi aloaia lea o le a teuina uma ai faʻamatalaga talafeagai e uiga i oloa, ma o loʻo i ai iina. O loʻo i ai se vaega lagolago, ma o ia faila e tuʻuina atu i masini. O le faagasologa atoa e faia pei o lenei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Xerox

  1. Tatala le itulau autu o le saite.
  2. Faʻaalu se mea "Lagolago ma avetaavale"mea o loʻo i luga o le pito i luga ma filifili "Tusi ma Avetaavale".
  3. I le faʻaaliga faʻaalia, mulimulitai i le fesoʻotaʻiga ua faailogaina i le lanumoana ina ia oʻo i le faʻasalalauga faavaomalo o le punaoa, lea o loʻo faia ai isi vaega.
  4. O le a e vaʻavaʻai i le 'au suʻesuʻe. Lolomi i totonu le ata o lau oloa ma alu i lona itulau.
  5. Muamua, o le vaega lagolago o le a faʻaalia, e tatau ona e alu i ai "Avetaavale ma Faʻamaumauga" (Avetaavale ma sauga).
  6. O le isi laasaga o le filifili lea o le lomiga ma le bit o le faiga faʻaoga, matou te fautua atu foi ia e faʻamaonia le gagana e fiafia i ai.
  7. I lalo o le ae maua ai se lisi o avetaavale e mafai ona maua. E le gata i lea, ia gauai atu io latou igoa, aua o loʻo i ai se seti o polokalama faakomepiuta i le scanner, lomitusi ma fax, ma faila uma faila. Filifili mea e te manaʻomia i luga o le kiliki-i luga o le sootaga.
  8. Iloilo tuutuuga o le maliega laisene ma talia e amata ai le faagasologa o le download.

E totoe na o le taʻavaleina o le masini e sii mai ma faʻatali seʻi vagana ua faʻapipiʻiina e le aunoa ia avetaavale i luga o le faʻaogaina o le puʻupuʻu.

Metotia 2: Tomai Faʻatasi

O le taimi nei i luga o le Initaneti o se tele o polokalame o eseesega itu. Faatasi ai ma mea uma, o loʻo faʻapipiʻiina le masini komepiuta e aunoa ma le mataʻituina o se komepiuta ma le filifilia o avetaavale mo vaega ma mea faʻaoga. Afai e te le manaʻo e auai i le suʻega tutoatasi mo faila i luga o le ofisa aloaia, matou te fautuaina oe e te vaʻai i lenei metotia. E mafai ona maua se lisi o sui sili ona lelei o ia polokalama i totonu o le tusiga i le sootaga lea.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Faʻafesoʻotaʻi le taʻiala faʻapipiʻi avetaavale taʻiala e ala i le DriverPack Solution i se isi tusitusiga mai la tatou tusitala e ala i le kiliki i luga o le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: MFP ID

O le tulaga faʻapitoa o masini e faia ai se galuega sili ona taua i le taimi o fegalegaleaiga ma le faiga faʻaoga. Ae ui i lea, e mafai ona faʻaaogaina mo se isi faʻamoemoe - sailiili mo le polokalama faʻapitoa i nofoaga faʻapitoa. Faatasi ai ma le Xerox WorkCentre 3045, o lenei faʻamatalaga e pei o lenei:

USB VID_0924 & PID_42B1 & MI_00

Matou te fautua e faitau le tusiga i le sootaga i lalo e aoao ai e uiga i faʻaaliga uma o lenei metotia ma malamalama i le algorithm mo lona faʻatinoga.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻatulagaina o OS OS

E pei ona e iloa, o loʻo i ai i le Windows se fuainumera tele o galuega aoga ma foliga taua. Faatasi ai ma mea uma o loʻo i ai se mea faigaluega e faʻaopoopoina lima i le lolomiina o lomitusi. E mafai, e aunoa ma se faʻamatalaga i le 'upega tafaʻilagi poʻo le komipiuta lona tolu e aumai ai meafaigaluega i se tulaga faigaluega. O le mea lea, o se tasi o laasaga o le faʻapipiʻi lea o le avetaavale faʻaaoga Windows Update Centre. Faitau e uiga i lenei metotia i lalo ifo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

I luga, na matou taumafai e taʻu atu ia te oe auala uma o le suʻeina ma le faʻapipiʻi o avetaavale mo le Xerox WorkCentre 3045 mulilunctional device. E pei ona mafai ona e vaʻaia, latou te manaʻomia uma ni mea e fai, ae o le tagata faʻapitoa e faigofie ma faigofie ona taulimaina.