Ave se ata o lau upega tafaʻilagi i luga o le initaneti

E mafai e tagata uma ona faʻafuaseʻi ona manaʻomia se ata vave i le faʻaaogaina o se uepi feaveaʻi pe a leai se polokalama faʻapitoa i luga o le komepiuta. Mo ia tulaga, o loʻo i ai le tele o tautua i le initaneti ma le faʻatinoga o le pueina o ata mai le webcam. O le a iloiloina e le tusiga le sili ona lelei, faʻamaonia e le fia miliona o tagata e faʻaogaina fesoʻotaiga. O le tele o auaunaga fesoasoani e le gata i le ata vave, ae faʻapea foi ona mulimuli mai le faʻaaogaina o faʻafitauli eseese.

Matou faia se ata mai se upega tafaʻilagi i luga o le initaneti

O faʻafanua uma o loʻo faʻaalia i totonu o lenei tusiga faʻaaoga punaoa a le Adobe Flash Player. Aʻo leʻi faʻaaogaina nei metotia, ia mautinoa ia e maua le lomiga lata mai o le tagata taalo.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafouina le Adobe Flash Player

Metotia 1: Togitogi Webcam

Masalo o le laupepa sili ona lauiloa i luga o le upega tafaʻilagi i le initaneti Webcam Toy o le vave faia lea o ata, e sili atu ma le 80 o latou aafiaga mo i latou ma faʻasalalau avanoa i sosaiete lautele ile VKontakte, Facebook ma Twitter.

Alu i le Webcam Toy Service

  1. Afai ua e sauni e pueina se ata, kiliki le ki. "Saunia? Ataata! "o loʻo i le ogatotonu o le mataala autu o le 'upega tafaʻilagi.
  2. Faataga le auaunaga e faʻaaoga ai lau webcam e fai ma masini pueina. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Faaaoga laʻu ataata!".
  3. Faʻasalaga, faʻafaigofie tulaga o auaunaga ao leʻi faia se faʻamatalaga.
    • Faʻasalaina pe faʻamalosi nisi taʻalo fana (1);
    • Fesuiai i le va o faʻasalalauga faʻapitoa (2);
    • Tikia ma filifili le aafiaga mai le aofaʻiga atoa o le auʻaunaga (3);
    • Ata o ata (4).
  4. Matou te ave se ata i le kilikiina o le atigipusa i le pito i lalo o le tulimanu o le tautua.
  5. Afai e te fiafia i le ata o loʻo i luga o le webcam, ona mafai lea ona e faasaoina e ala i le kilikiina o le ki "Faasaoina" i le tulimanu pito i lalo o le lau. A maeʻa le kilikiina o le komepiuta o le a amata ona sii mai ata.
  6. Ina ia mafai ona faʻasoa se ata i luga o fesoʻotaʻiga lautele, i lalo ifo e tatau ona e filifilia se tasi o kulini.

Metotia 2: Pixect

O le faʻatinoina o lenei auaunaga e foliga tutusa ma le muamua. O le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se faʻatulagaga o le gaosiga o ata e ala i le faʻaaogaina o aʻafiaga eseese, faʻapea foʻi ma le lagolago mo gagana e 12 Pixect e mafai ai e oe ona faʻatulagaina se ata na utaina.

Alu i Pixect auaunaga

  1. O le taimi lava e te sauni ai e pue se ata, kiliki "Tatou o." i le faamalama autu o le saite.
  2. Matou te ioe e faʻaaoga le webcam e fai ma masini pueina e ala i le kiliki i luga o le ki. "Faataga" i le faamalama e aliali mai.
  3. I le itu tauagavale o le faamalama o le saite, o le laulau e iloa ai le lanu lanu o le ata i le lumanai. Faʻamau seti pe'ā manaʻomia e ala i le fetuutuunai o paʻu talafeagai.
  4. Afai e manaʻo ai, ia suia laina ole pito i luga o le laulau. A e faʻasolo i luga o kulupu taʻitasi, e faʻamaonia le faʻamafaʻailoga i lona faʻamoemoe. Faatasi ai ma ia mea, e mafai ona e faailogaina le faamau e faaopoopo ai se ata, lea e mafai ona e sii mai ma toe faʻagasolo le ata ua maeʻa. Kiliki pe afai e te manaʻo e faʻaleleia le mea e maua.
  5. Filifili le mea e manaʻomia. O lenei galuega e tutusa tonu ma luga o le Webcam Toy service: o fana e fesuiaʻi ia tulaga faʻamaonia, ma o le kilikiina o le kī o loʻo tumu ai le lisi atoa o aʻafiaga.
  6. Afai e te manaʻo ai, ia seti se taimi talafeagai mo oe, ma o le ata o le a le vave faia, ae a maeʻa le numera o sekone ua e filifilia.
  7. Ave se ata e ala i le kiliki i luga o le atigipusa ataata i le ogatotonu o le vaega pito i lalo.
  8. Afai e manaʻomia, faʻatautaia le ata faʻatasi ai ma le fesoasoani a mea faigaluega fesoasoani. O le mea lenei e mafai ona e faia i le ata ua maeʻa:
    • Liliu le agavale po o le taumatau (1);
    • Faʻasaoina i le vaʻavave o se komepiuta (2);
    • Faasoa i luga o fesoʻotaʻiga lautele (3);
    • Faʻasagaga faʻasaga ma meafaigaluega na fausia (4).

Metotia 3: Faʻamaumauga i luga o le Initaneti

O se auaunaga faigofie mo se galuega faigofie - fatuina o se ata e faʻaaoga ai se uepi. O le 'upega tafaʻilagi e le o gaosia le ata, ae tuʻuina atu i le tagata faʻaoga lelei. O le Initaneti o Vaaitau i luga o le Initaneti e le gata ina mafai ona ave ata, ae ia faamaumauina foi ata vitio atoa.

  1. Matou te faatagaina le 'upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai le webcam i le kiliki i le faamalama e aliali mai. "Faataga".
  2. Faʻaliliu le faʻailoga o le faʻamaumauga i le "Ata" i le tulimanu pito i lalo o le faamalama.
  3. I le ogatotonu o le moli moli moli faamaumalie o le a suia i se poliki lanumoana ma se mea pueata. Matou te le kilikiina, pe a maeʻa le taimi o le a amata faitau ma o le ata o le a faia mai le webcam.
  4. Afai e te fiafia i le ata, teu i le kilikiina o le ki. "Faasaoina" i le tulimanu pito i lalo o le faamalama.
  5. Ina ia amata se ata pueina o ata, ia faamaonia le taga e ala i le kiliki i le ki. "Ata pueina" i le faamalama e aliali mai.

Metotia 4: Lulu-Oe Oe

O se filifiliga lelei mo i latou e le mafai ona faia ni ata matagofie mai le taimi muamua. I se tasi sauniga, e mafai ona e suʻeina le 15 ata e aunoa ma se faatuai i le va o latou, ona filifili lea o le mea e te fiafia i ai. O le auaunaga sili lea ona faigofie mo le pueina o ata e faʻaaogaina ai se webcam, aua e na o le lua lava letini - aveese ma sefe.

Alu i le auaunaga Shoot-Oe Lava

  1. Faataga le Flash Player e faʻaaoga le webcam i le taimi o le vasega i le kilikiina o le ki "Faataga".
  2. Kiliki i luga o le atigipusa ataata ma le tusiga "Kiliki!" le numera manaomia o taimi, e le silia le faailoga o 15 ata.
  3. Filifili le ata e te manaʻo ai i le pito i lalo ole pa.
  4. Faasaoina le ata ua maeʻa ma le ki "Faasaoina" i le tulimanu pito i lalo o le faamalama.
  5. Afai e te le fiafia i ata na ave, toe foi i le lisi muamua ma toe fai le faiga o le fana e ala i le kiliki o le ki "Toe foi i le mea pueata".

I se tulaga lautele, afai o loʻo faigaluega lelei lau masini, ona leai lea o se mea faigata i le fatuina o se ata i luga o le initaneti e faʻaaoga ai se webcam. O ata masani e aunoa ma le tapeina o aafiaga e faia i nai kiliki, ma e pei lava ona faigofie ona teuina. Afai e te fuafua e faʻatulagaina ata, e ono umi se taimi. E ui i lea, mo le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, matou te fautuaina le faʻaaogaina o tusitaiala talafeagai, mo se faataitaiga, Adobe Photoshop.