Polokalama e sui ai le faatulagaga o musika


Fesuiaiga o musika - suiga (liliu) se faila musika.
O sini o le suia o le faatulagaga o musika e eseese: mai le faʻaitiitia o le faila o le faila e faʻafetaui ai le faatulagaga i masini e taʻavale ai.

Polokalame mo le suiina o le faatulagaga o musika e taʻua o tagata liliu mai ma, e ese mai i le liliu saʻo, e mafai ona latou faia isi galuega, mo se faataitaiga, numeraina o CD musika.
Mafaufau i ni nai polokalama faapena.

DVDVideoSoft Free Studio

DVDVideoSoft Free Studio - se tuufaatasiga tele o polokalama. I le faaopoopo i le polokalama mo le faaliliuina o musika, e aofia ai polokalama mo le siiina mai, pueina ma le faasaʻoina o faila multimedia.

Faʻaola DVDVideoSoft Free Studio

Freemake Audio Converter

O se tasi o tagata sili ona faigofie le liliu mai. O le faagasologa atoa e faia e ala lea i le taomiina o ni ulutala se lua. E leai se totogi o le polokalama, faʻatasi ai ma sina tau o le maketiina.
Faʻatagaina oe e faʻapipiʻi uma faila o le album i se tasi auala tele.

Download Freemake Audio Converter

Faʻafouina

O se tasi tagata sili ona faigofie le liua. Fesoasoani i se numera tele o faatulagaga, tufatufaina atu e aunoa ma se totogi.
Ua i ai le galuega tauave o le liua o faila mo se masini faapitoa, lea e mafai ai e oe ona sui le faatulagaga o musika e aunoa ma le alu i totonu o le faatulagaga.

Download Convertilla

Faʻasologa Faʻatulagaga

Faʻatulagaina Faletusi e ese mai le leo e galulue foi ma faila faila. O loʻo i ai le gaioiga o le fetuʻunaʻiina o fesoʻotaʻiga televave mo masini feaveaʻi, ma e mafai ona fatuina animation GIF mai ata tifaga.

Faʻafou Faʻataʻavale Fale

Super

O lenei polokalame mo le faaliliuina o musika e faigofie, ae i le taimi lava e tasi o le tagata liliu mai. O se mea uiga ese o le numera tele o suiga o faila.

Download Super

Aofaʻi o Faʻasalalau Faʻatau

O se polokalama mamana mo le galulue faatasi ma le leo ma le vitio. O isi pese mai le faila faila mp4, liliu mai CD musika i mamanu numera.

Download Total Audio Converter

EZ CD Audio Converter

Twin brother Total Audio Converter, lea o loʻo i ai se lautele lautele o galuega.

EZ CD Audio Faʻasalalauga e maua mai le Initaneti ma suia musika pese, suiga o tusi tusiata ma faila taʻitasi, maualuga le maualuga o ala. I le faʻaopoopoga, e lagolagoina ai le tele o faʻalapotopotoga ma e sili atu ona fetuutuunai tulaga.

Download EZ CD Audio Converter

Lesona: Faʻafefea ona sui le faatulagaga o musika i le polokalama EZ CD Audio Faʻasalalauga

O le filifiliga o polokalame mo le suia o fomaʻi musika e tele tele. O le taimi nei ua tatou feiloai na o sina vaega itiiti lava. Faatasi ai ma na mea e faigofie ai ona faʻaogaina faʻatasi ma ni nai kulini ma se vaega itiiti o tulaga; e iai foi le tuufaatasiga multifunctional e mafai ai e oe ona galue i vitio ma faʻatautaia CD puʻupuʻu. O le filifiliga e mo oe.