Faʻasalalauga i luga o le Initoneti

BlueStacks emulates le galuega a le Android mobile operating system, tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga mea uma e tatau ai ma faʻaleleia le faʻatinoga. O le mea moni, o se polokalama e faʻafeiloaʻi ai le galuega a le telefoni mamana e tatau foi ona tele ni punaoa i luga o se komepiuta, a leai o le a le ese i soo se auala mai le galueaina o se mea vaivai ma le paketi. Ona o latou manaʻoga i le komipiuta, o le tele o tagata faaaoga o taofi ma paʻu pe a latou lafoaia talosaga. E mafai ona faʻaleleia le lelei o le galuega a BluStaks?

Aisea e faʻagesegese ai BlueStacks

E pei ona taʻua muamua, o le faafitauli i le mausali o le emulator e le o se mea e masani ai, ma e masani ona mafua mai i le komepiuta sili ona malosi o le tagata faaaoga, ma i se vaega e mafai ona foia e ala i le polokalama. Ae ui i lea, o le mea muamua lava o le tuʻuina atu lea o numera o faʻailoga, ae o nisi taimi e aoga ai fautuaga.

  • Siaki le manaʻoga o le manaʻoga - e le o le maualuga i le emulator, ae e ono faigata mo nisi komipiuta ma PC tuai.
  • Vaʻai foi: Faiga Faʻapipiʻi mo le Faʻatinoina o BlueStacks

  • Afai e matauina ni faafitauli i totonu o talosaga e manaʻomia ai le Initaneti, ia mautinoa o loʻo fesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga.
  • Vaʻai foi: Auaunaga i le initaneti e siaki le saoasaoa o le Initaneti

  • Aua nei galo o le mafuaaga atonu o le faafitauli o le BlueStacks, lea e le o se mea fou pe a maeʻa ona faʻafouina le polokalama. I lenei tulaga, e tumau pea le na o le faatali mo se fou fou.
  • Ma le mea mulimuli, e aoga le toe taumafai e toe faʻaleleia le polokalama, pe a uma ona fai se kopi kopi o faʻamatalaga e faʻaaogaina e tagata "Faʻatonu".

    Ona e manaʻomia lea e aveese ma toe faʻaofi BluStaks.

    Tagai foi:
    Aveese BlueStacks mai le komepiuta
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi BlueStacks

    E totoe na o le downloadina o le tuatusi na faia muamua.

Metotia 1: Faʻamalosia le Faʻamalosia

Talu ai o BlueStacks o se faʻavae e faʻaaogaina se masini feaveaʻi, o le mea moni o se masini feaveaʻi. O le tele o tekonolosi a le PC e lagolago ai tekinolosi, ae peitai, e le atoatoa le faaletonu. A aunoa ma lenei tulaga, e mafai ona galue BluStax, ae o lona faʻaagagaina o le faagasologa e sili atu le malie ma vave.

E leai se manaʻoga e faʻatautaia le faʻamalosia - o lenei filifiliga e faigofie lava i le BIOS, ma pe faʻapefea ona faia lenei mea ua tusia i totonu o la tatou isi tusiga.

Faitau atili: Matou te liliu i le faʻamalosia i le BIOS

Metotia 2: Faʻafou Taavale Vaaia Vitio

O polokalama faʻapitoa o se tasi o vaega autū o le PC e mafai ona avea ma mafuaaga tonu e faʻagesegese ai le faʻaalia o le taʻaloga ma e pala. O le gaioiga e faigofie tele - mafai ona faʻafouina le avetaavale kata vitio i le lomiga lata mai. E faigofie lava ona fai lenei mea ma ua matou saunia ni faʻasesega tuʻuesea mo tagata faʻaogaina o faʻatusa eseese.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale i le kata vitio

Metotia 3: Aveese Antivirus

Tusa lava pe o le a le uiga ese o lenei auala, ae o le virus na faʻapipiʻiina e nisi tagata faʻaoga e ono faʻagesegeseina ai le galuega a le polokalama - e lipotia mai e le au atinaʻe latou lava. Siaki pe o le mea lea e ala i le faʻaleagaina o le polokalama faʻanatinati.

Vaʻai foi: Faʻasalalau faʻamatalaga

E mafai e tagata o Avast Antivirus ona ulufale i totonu o le vaega "Faʻafitauli" aveese galuega mai le parakalafa "Faʻamālosia le faʻamalosiina ma le lagolago masini". A maeʻa lena mea, e tumau pea le taʻavale "Lelei", toe amata le komipiuta ma siaki le taʻaloga a le emulator.

Metotia 4: Faʻasaʻoina punaʻoa PC

Talu ai ona o le emulator e manaʻomia ai se tele o punaoa, e taua tele le saolotoga i se itu. Katia polokalame faʻaopoopo e faʻaaoga RAM, e masani lava o se masini, faatonu, taʻaloga.

Tagai foi:
Faaleleia le faatinoga o komepiuta i le Windows 7 / Windows 10
Faateleina le faatinoga o api i taaloga

Metotia 5: Faʻasalalau Seti BlueStacks

I tulaga o le emulator lava ia o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga, e aofia ai le faʻatinoga. Afai e vaivai le komepiuta, ma maualuga le maualuga o ata, o le tupu o taofi e masani. O lea la, pe faapefea ona seti BluStaks:

  1. Amata le emulator, kiliki i luga o le afi i le tulimanu pito i luga ma tatala "Faʻatonu".
  2. Taofi "Mata" E fautuaina le seti o laina uma i le pito i lalo. "Filifiliga" sili atu le filifili 1280×720, DPI - "Lalo (160DPI)". O le mea moni, e tatau ona malamalama o le a sili ona leaga le uiga o le ata - o le totogi lea mo le faʻaleleia o le faʻatinoga.
  3. I le lumanaʻi, e mafai ona e faʻaleleia soʻo se tasi o nei taʻiala e ala i le sailia o se vaeluaga ile va o le ata ma le saoasaoa.

  4. Ma le isi, liliu i le tab "Inisinia". E tele isi faʻalapotopotoga e mafai ona faʻaateleina ai le saoasaoa o le galuega.
    • "Filifili ata faʻataʻitaʻi" seti OpenGL, pe a faʻaaogaina gafatia o le kata vitio. Aua neʻi galo e faʻapipiʻi le avetaavale lata mai mo lenei (silasila Metotia 2).
    • "Pusa UPU" faatulaga e tusa ai ma i latou na faʻapipiʻiina i lau PC. Aua nei galo e tatau ona aofia i totonu o le galuega a Windows.
    • Vaʻai foi: Faʻatagaina o tupe uma i le Windows 7 / Windows 10

    • "Manatu (MB)" - matou te tuʻuina atu ni mea e sili atu nai lo le fautuaga, pe a mafai ona faʻaaoga punaoa O le RAM aupito maualuga e mafai ona nofoia e BluStaks o le afa lea o mea ua faʻapipiʻi i lau komepiuta. E naʻo oe e filifili pe o le a le tele o lou sauniuni e vavae le RAM mo le emulator, ona e sili atu le lelei.

Na matou iloiloina auala masani mo le faʻaitiitia o taofi i BlueStacks. Ma ia aua nei galo afai e na o le tasi le talosaga, e pei o se tulafono, o se taaloga, faaitiitia ona ata faataatitia i totonu, lea e toetoe lava o taimi uma e auai ai i le tele multiplayer po o ni taaloga mamafa.