Likiaina o avetaavale mo Lenovo Z570

Ae e te leʻi faʻaaogaina soʻo se komepiuta poʻo se komepiuta, e taua le faʻapipiʻi uma o avetaavale talafeagai. O lenei faagasologa o loʻo faʻatinoina e se tasi o auala, o ia mea uma o loʻo i ai lana lava algorithm o gaioiga ma se tulaga faigata. I totonu o lenei tusiga, o le a matou faʻaali atu i le Lenovo Z570 tagata pona pona feaveaʻi auala e ave ai avetaavale i lenei masini.

Tikiali taʻavale mo Lenovo Z570.

Lalo o loʻo tatou faʻamatala auiliili auʻiliʻili lima auala mo le siiina o faila faigāluega manaomia i lau komepiuta. O faatonuga taʻitasi e talafeagai i tulaga eseese ma e manaʻomia ai le tagata faʻaoga e faia ni faʻataʻitaʻiga patino. Matou te fautua atu ina ia e faamasani ia oe lava i metotia taʻitasi, filifili le mea e sili ona talafeagai mo oe lava, ma na o le mulimuli i faatonuga ua faʻamatalaina.

Metotia 1: Lenovo Fesoasoani Site

Lenovo e le gata ina lafoina ana oloa i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, ae ia galue malosi e fausia se itulau lagolago. O loʻo i ai le tele o faʻamatalaga aoga, e aofia ai avetaavale lata mai. Seʻio tatou tilotilo i le faagasologa o le siiina mai oi latou mai se punavai aloaia:

Alu i le itulau aloaia lagolago a Lenovo

  1. Alu i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi, faʻaaoga le uili o le kiona, alu i lalo toetoe lava i lalo o le itulau o loʻo i ai se vaega faʻatasi ma avetaavale ma masini komepiuta. Kiliki le mea "Maua sau downloadga".
  2. I totonu o le matala tatala, o le ae manaomia le ulufale i totonu o le fanua o le komepiuta komepiuta faʻaaogaina ina ia faʻaauau ai le siiina o faila o tului.
  3. Ia mautinoa e faʻamaonia le faʻaaogaina o le polokalama pe a fai o le auaunaga e le mafai ona fuafuaina i se auala otometi, aua e faalagolago lea i faila e sii mai i le komepiuta.
  4. I le laupepa tatalaina o le a faʻaalia ai se lisi o faila mo vaega uma o loʻo faʻaogaina i le komepiuta. E naʻo lou faʻalauteleina o le vaega, saili se avetaʻavale fou ma amata sau download e ala i le kilikiina o le ala talafeagai.

O le taimi nei o loʻo i ai le faʻapipiʻi i luga o lau pulou. E tatau ona e amataina ma o le a amata faʻafuaseʻi le faʻapipiʻi. Matou te fautuaina le faʻaogaina o lenei metotia i mataupu e te manaʻomia e teu ai na o ni faila faapitoa, talu ai o le faʻaaogaina uma o avetaavale i le taimi e tasi o le a tele se taimi ma taumafaiga.

Metotia 2: Lenovo Update Center

Lenovo o loʻo i ai se Polokalame Toe Fuataʻiga lea e suʻeina tutoatasi mo faʻamatalaga taua ma faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta. E mafai ona faʻaaoga pe afai e te manaʻomia le faʻapipiʻiina fou o nisi o avetaavale. E faia lenei mea e pei o lenei:

Alu i le itulau aloaia lagolago a Lenovo

  1. Alu i le itulau lagolago o Lenovo, saili le vaega "Avetaavale ma masini komepiuta" ma alu i ai e ala i le kiliki i luga o le ki talafeagai.
  2. Faʻaalia lau faʻamatalaga o Windows.
  3. Faʻateleina le vaega muamua ma faʻapipiʻi le masini komepiuta e ala i le kiliki i luga o le download download.
  4. Faʻasaʻo le faila download, amata le faʻapipiʻi ile kiliki i luga "Lisi".
  5. Malilie i le maliega o laisene ma alu i le faʻapipiʻi.
  6. O le mea e sosoo ai e manaʻomia lou tamoe i le Lenovo System Update ma kiliki "Lisi"e amata laasaga faʻataʻitaʻiga.
  7. Faatali seʻi maeʻa, a maeʻa ona toe faʻapipiʻiina lea o faʻamatalaga e maua ai, e na o le toe amataina o le komepiuta pe a maeʻa.

Metotia 3: Lolomile e faʻapipiʻi avetaavale

I luga o le Initaneti, faigofie lava ona maua le polokalama e te manaʻo e fai se gaioiga. E tele telefoni feaveaʻi, o le autu autu o le sailia ma faʻapipiʻi avetaavale. O lenei polokalama e mafai ona totogi ma leai se totogi, e tofu lava ma a latou lava meafaigaluega. I a matou tusiga i luga o le sootaga o loʻo i lalo, o le ae maua ai se lisi o sui pito sili ona lelei o polokalama talitutusa. Matou te faʻamoemoe o le a fesoasoani ia te oe e faia le filifiliga sao.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

E mafai ona matou faʻamautinoa saogalemu le DriverPack Solution. O lenei polokalame e fetaui ma lana galuega. E masani ona ia mauaina avetaavale fou ma faʻapipiʻi saʻo. E mafai ona e aoao atili e uiga i le downloadina o avetaavale i lenei auala i la tatou isi tusiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: Suʻega ile igoa ole masini

O vaega taʻitasi o le komepiuta e le gata i lona lava igoa ma lona faʻataʻitaʻiga, ae o loʻo i ai foi lona ID tulaga ese. E mafai ona e faʻaaogaina e suʻe ai avetaavale lata mai. O lenei metotia e mafai ai ona e maua i taimi uma ia faila e te manaʻomia, aloese mai mea sese ma le le faʻafememeaʻi ia vaega faʻavae. I lalo o le ae maua ai auiliiliga auiliili mo le sailia o avetaavale i lenei auala.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: Faʻatulagaina Meafaigaluega OS OS

Ua faʻaopopoina e le au atinaʻeina le faʻaogaina o le polokalama faʻavaomalo i ona gafatia se auala e mafai ai ona suʻeina ma faʻapipiʻi le masini faʻapitoa e aunoa ma le sii mai o isi masini komepiuta poʻo faʻaaoga punaoa aloaia. Faʻamolemole alu i le Pule o Meafaigaluega, saili mea saʻo, kiliki i luga ma filifili "Avetaʻavale Faʻafou". O nisi faʻamatalaga auiliili o loʻo i totonu oa tatou isi meafaitino, o loʻo avanoa i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

I luga, matou te tilotilo i auala eseese e lima e suʻe ma maua ai taʻavale fou i se komepiuta Lenovo Z570. O metotia taʻitasi e ese lava le faʻalavelave ma se tulaga faʻapitoa algorithm o gaioiga, ona o le tagata e faʻaaogaina se filifiliga i le auala e faʻatino ai le faʻatinoina o le faiga tatau. Faamasani oe lava i metotia taʻitasi ma filifili le mea talafeagai ina ia faigofie ma faigofie ona sii mai faila talafeagai i lau masini.