Kaspersky Rescue Disk 10

O faʻasesega, mo le tele o vaega, o auala e puipuia lelei ai le tino mai siama. Ae o nisi taimi "faʻamaʻiina" e oʻo atu i totonu o le OS, ma o se polokalama faigofie antivirus e le laveaiina. I ia tulaga, e tatau ona e suʻeina se tali faʻaopoopo - soʻo se polokalama poʻo se mea aoga e mafai ona faʻafefeina ai faʻamaʻi.

O se tasi o nei fofo o le Kaspersky Rescue Disk, lea e mafai ai ona e fatuina se lavea laveai e faavae i le polokalama o le Gentoo.

Faiga faʻapipiʻi

Ole tulaga masani lenei o soʻo se polokalama e puipuia ai le komepiuta mo se komepiuta, ae ui i lea, o Kaspersky Rescue Disk e faia se faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le faʻaaogaina o le faiga faʻavae autu. Mo lenei mea, e faʻaaoga ai le OC o le Gentoo i totonu.

Faʻamuta le komepiuta mai le CD / DVD ma le 'upega tafaʻi USB

O le polokalama e mafai ai e oe ona faʻaaogaina le komepiuta e faʻaaogaina ai se masini pulou masini feaveaʻi poʻo le USB flash, lea e sili ona aoga ma tatau ai i tulaga e poloka ai le faiga faʻaogaina e le malware. O sea faʻalauiloa e mafai ona faʻafetai i le OS faʻapipiʻiina i lenei aoga.

Faiga ata ma tusiga

A amataina le polokalama, e tatau ona e faia se filifiliga po o le a le auala e ave ai. Afai e te filifilia se ata kalami, o le a foliga mai o se faiga faʻaoga masani - o le a faʻafoe le Discover Disk i le faʻaaogaina o se atigi kalafi. Afai e te amataina i le tulaga o le text, o le a le mafai ona e vaʻai i se atigi kalafi, ma e tatau ona e pulea le Kaspersky Rescue Disk e ala i pusa talanoa.

Meafaigaluega Meafaigaluega

O lenei galuega e aoina uma ai faʻamatalaga e uiga i vaega o lau komepiuta ma teu faʻaeletoroni. Aisea e te manaomia ai? Faapea e le mafai ona e siiina le polokalama i soo se auala, ona tatau lea ona e teuina lenei faamatalaga i luga o se taavale eletise ma auina atu i le lagolago lagolago.

Fesoasoani e tuʻuina atu faapitoa mo tagata faʻatau mai se laisene pisinisi mo ituaiga ituaiga oloa e pei o Kaspersky Anti-Virus poʻo Kaspersky Internet Security.

Faʻasalalau sikola sikolasipi

O le isi mea manaia o le faʻapipiʻiina o faʻasalalauga eseese o Kaspersky Rescue Disc. E mafai ona e suia tulaga mo le faʻafouina ma le siakiina o le mea mo faʻamaʻi. O loʻo i ai isi faʻamaumauga i totonu o le talosaga, e aofia ai vaega o faʻamataʻu mataʻutia, o le mafai ona faʻaopoopo ni tuusaunoaga, faʻamatalaga o faʻamatalaga ma isi mea e tatau ona faamamafaina.

Mama

  • Siaki e aunoa ma le afaina o le OS ua pisia;
  • Tele aoga aoga;
  • Avanoa e tusi ai le Laveʻava Disk i le USB drive poʻo le disk;
  • E tele auala faʻaaoga;
  • Gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • Fesoasoani e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le polokalame e mafai ona maua e tagata e umia laisene laisene mo Kaspersky Anti-Virus poʻo Kaspersky Internet Security

O le folasite o le antivirus na matou manatu o se tasi lea o mea sili ona lelei i le tau faasaga i mea leaga. Faʻafetai i le auala sao a le au atinaʻe, e mafai ona e faʻaaogaina uma taufaʻatau e aunoa ma le faʻaaogaina o le OS autu ma puipuia ai siama mai le faia o se mea.

Tikiake Kaspersky Rescue Disk mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tagai foi:
E faʻafefea ona puipuia le kiliva flash flash mai siama
Iloiloina o le komepiuta mo mea taufaamatau e aunoa ma se vailaau

Faʻailogaina o se taavale faʻataʻavalevale ma Kaspersky Rescue Disk 10 Fofoina o le faafitauli i le faapipiiina o antivirus Kaspersky i le Windows 10 Kaspersky Virus Removal Tool Masalo Puipuiga o le Poto

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Kaspersky Rescue Disk o se aoga sili ona aogā ma aoga mo le siakiina o le polokalame mo viruses ma isi polokalama leaga lea e mafai ona galue ma tafe mai se pulou po o se taavale afi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2003, 2008
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Kaspersky Lab
Tau: Faʻatau
Toa: 317 MB
Gagana: Rusia
Version: 10