Keyboard Gembird: pe faapefea ona filifili le mea saʻo talafeagai

O le komepiuta patino o le "sili ona paia" o soo se faʻaaoga. E lua mo tagata amata ma tagata poto masani i le PC, e le gata i le faʻatinoina o le masini, ae o le lelei o ona vaega ma mea e tutusa uma e taua tutusa. O le lelei ma le saoasaoa o le galuega e tele lava ina faalagolago i luga o meafaigaluega, ae o le faagasologa o le filifiliina e tatau ona matua tele le gauai.

O se tasi o "tino" taua, taua "o se komepiuta, ioe, o le komepiuta. E pei ona e iloa, o se mea lea e fai ai faʻamatalaga, e aunoa ma se mea faigata e mafaufau ai i le faʻatinoina atoa o le komepiuta. O le kamupani Holani Gembird e ofoina mai le gauai atu o tagata faaaoga komepiuta i le tele o mamanu, faatulagaga ma galuega faatino.

E mafai ona e faamasani i le tele o kesi o le Gembird i luga o le itulau faʻasologa o le OMANI OMNI-sales détail MOYO.UA. O iinei e le gata ina mafai ona e iloa le tele o tau mo vaega, ae suesue foi au faamatalaga auiliili ma uiga. Gembird e maua ai palama mo mea uma: tofu ma laina, masani ma taʻaloga, numera ma Numpad.

Gembird kamupani e maua ai kesipalama o soo se ituaiga ma mamanu.

O le fesili o le filifilia o le "saʻo" o le keyboard e matua taua lava i totonu o na tagata e le i ulu atu i le "wilds" o le komepiuta. Ae a pe afai o le malamalama e uiga i le komipiuta e leʻo atoatoa? O a mea e tatau ona e iloa ina ia aua nei e mafatia mai togafiti tau maketi ma filifili se lelei lelei, maualuga le keyboard?

  • Uluaʻi poloketi e faʻavasegaina i galuega, auala e fesoʻotaʻi ai i le PC (USB-cable ma le wireless, Bluetooth, leitio), tele, foliga, numera o ki.
  • E mafai e le Kapeneta (KB-P6-BT-W, KB-6411) ma le tau maualalo (KB-101, KB-M-101) ona faʻatautaia le faʻaaogaina o faʻamaumauga. Ae o isi faʻaopoopoga - o se tala e eseʻese, o latou, ioe, sili atu i luga o katafaʻagata taugata.
  • E i ai uma kesi uʻamea lautele ma "vaapiapi" -e le gata mo papa poʻo le PC. Ua mamanuina uma e faatino ai galuega patino: mo se faataitaiga, KB-6250 ma le KB-6050LU - mo le taina, ma mo taaloga - KB-UMGL-01.
  • Mamanu. I le avea ai o se tulafono, mo komepiuta ma PC, o poloketi o le faatulagaga lava e tasi e faia, ma mo papaʻitusi - eseʻese. E le gata i lea, e tele lava le faalagolago i le ituaiga o le piano - mo se faataitaiga, o vaega o taaloga na laa i luma ma le tasi ituaiga o talanoa e uiga i lo latou faamoemoega faapitoa.

O le i ai o le faʻamalamalamaina o ki ma le puipuiga puipuia e taofia ai le latou faʻamalo. O se tasi o faafitauli sili ona taatele o le "keyboard" o le faʻaogaina lea o pātini - o le umi o le piano, o le sili atu ona faigata le mate po o le a le tagata poʻo le tusi sa i ai muamua i se nofoaga faapitoa. O le fofo lelei mo le "guru" o le tauaso faʻamaonia e tutusa lava ma o poloketi o loʻo i ai tua o tua.

Lisi tuaʻoi - e faʻalua ma faigofie

O le mea moni, e tele naua sini autu ma le taua e aafia ai le filifiliga o le keyboard. E tasi le mea e mautinoa: o le tuʻuina atu o le fiafia i le gagana Dutch, o loʻo faʻaogaina i oloa o le Gembird, o se filifiliga talafeagai ma lelei.