Faʻapipiʻiina o mamanu i Photoshop

O le telefoni Lenovo IdeaPhone A369i mo le tele o tausaga e faʻatino lelei ai galuega na tuʻuina i le masini e le tele o tagata faʻataʻitaʻi ata. I lenei tulaga, ao faagasolo le auaunaga, o le masini masini masini e ono manaomia ona o le le mafai ona faʻaauauina pea le faʻaogaina masani o le masini e aunoa ma le toe faʻaleleia o le masini komepiuta. E le gata i lea, mo le faʻataʻitaʻiga na fausia ai le tele o faʻamaumauga faʻapitoa masani ma vaʻalele, o le faʻaaogaina e mafai ai i sina itu ona faʻafou le telefoni i tulaga o le polokalama.

O le a talanoaina e le tusiga metotia faigofie, e faʻaaoga ai le mea e mafai ona toe faʻafoeina ai le polokalama faʻaaoga aloaia i le Lenovo IdeaPhone A369i, toe faʻafoʻi se masini e le o galue, ma faʻapipiʻi le faiga o le Android i le 6.0.

E le tatau ona galo ia i tatou o taualumaga e aofia ai le pueina o faila faila i vaega o manatuaina o se telefoni feaveaia se tulaga lamatia. E faia e le tagata faʻapitoa le faʻaiuga i luga o le latou talosaga ma e tutoatasi foi le tauaveina o le tiute mo le ono mafai ona faaleagaina le masini ona o se togafiti.

Sauniuniga

A o lei faia le faagasologa o le toe tusia o le manatuaina o se masini Android, e tatau ona e saunia i se auala faapitoa le masini lava ia, faapea foi polokalama a le komipiuta ma polokalama faagaoioia e faaaoga mo gaoioiga. E matua fautuaina lava e faʻauma uma laasaga sauniuni o loʻo lisi atu i lalo. O lenei mea o le a aloese ai mai faʻafitauli faʻafitauli, faʻapea foʻi ma le vave faʻafoʻiina o le masini i tulaga o tulaga e leʻi mafaufauina ma toilalo.

Avetaavale

O le faʻaaogaina o le masini komepiuta i le Lenovo IdeaPhone A369i e aofia ai le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa faʻapipiʻi e manaomia le fesoʻotaʻi atu o se telefoni i se PC e ala i USB. O le taloina e manaʻomia ai le i ai o nisi avetaavale i totonu o le faiga faʻaaoga mo gaioiga. Avea avetaavale ua faʻapipiʻiina e ala i le mulimulitaia o laasaga taʻiala mai mea o loʻo maua i le fesoʻotaʻiga i lalo Faʻatasi ma le faʻataʻitaʻiga i le fesili e manaʻomia le faʻatulagaina o le avetaʻavale ADB, faʻapea foʻi le avetaavale VCOM mo masini Mediatek.

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

O le faʻamaumauga o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga avetaʻavale mo le faʻatulagaina o tusi i totonu o le polokalama e mafai ona sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Tikiake avetaʻavale mo masini faʻamalosi Lenovo IdeaPhone A369i

Faʻamatalaga o masini

O le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa sa faia i ni fetuunaiga o meafaigaluega e tolu. Aʻo le i faagasolo i le firmware, e taua tele le malamalama tonu i le fea o le telefoni o le a e taulimaina. Ina ia maua faamatalaga talafeagai, e tatau ona faia ni laasaga.

  1. Faʻasaʻo le faʻafouina o le YUSB. Ina ia faia lenei faiga, e tatau ona e mulimuli i le ala: "Faʻatonu" - "Le telefoni" - "Fausia le Numera". I le pito mulimuli e te manaʻomia e faʻafesoʻotai 7 taimi.

    O luga o le a faʻagaoioia le aitema. "Mo Atinaʻe" i le lisi "Faʻatonu", matou te ulu i totonu. Ona seti lea o le atigipusa "Faʻapipiʻi USB" ma tulei le faamau "Lelei" i totonu o le faitotoʻa o le sailiga tatala.

  2. Tikia le polokalama mo le PC MTK Droid Tools ma tuʻuina atu i totonu o se pusa eseese.
  3. Matou te fesoʻotaʻi le atamai i le PC ma faʻatautaia le MTK Droid Tools. O se faʻamaoniga o le sao o le fetaui lelei o le telefoni ma le polokalama o le faʻaalia o autu autu o le masini i le faamalama o le polokalama.
  4. Push button "Lisi Faʻata"lea o le a iu i se faamalama "Lisi Faʻamatalaga".
  5. O le toe iloiloga o meafaigaluega o Lenovo A369i ua fuafuaina i le taua o le parakalafa "Matala" numera numera 2 "mbr" faamalama "Lisi Faʻamatalaga".

    Afai o le tau o maua "000066000" - matou te tagofia meafaigaluega o le uluai toe iloiloga (Rev1), ma pe afai "000088000" - Faʻamatalaga faʻaluaina o le Smartphone (Rev2). Uiga "0000C00000" o lona uiga o le mea e taʻua o le moni-toe teuteuga.

  6. Pe a siiina mai pusa faʻatasi ma OS faʻapitoa mo suiga eseese, e tatau ona e filifilia ni faʻaliliuga e pei ona taua i lalo:
    • Rev1 (0x600000) - S108, S110;
    • Rev2 (0x880000) - S111, S201;
    • Tusi (0xC00000) - S005, S007, S008.
  7. O le faʻaaogaina o masini komepiuta mo faʻatonuga uma e tolu e faʻaalia ai laasaga tutusa ma le faʻaaogaina o meafaigaluega e tasi.

A369i Rev2 na faʻaaogaina e faʻaalia ai le tele o galuega i le faʻatulagaina o faʻaoga e faʻaaoga ai se tasi o metotia o loʻo faamatalaina i lalo. O luga o le telefoni o le toe iloiloga lona lua o le faʻatinoga o faila na faʻataatia i totonu o sootaga o lenei tusiga ua uma ona tofotofoina.

Maua aia tatau

I le lautele, mo le faʻapipiʻiina i le Lenovo A369i o lomiga aloaia a le polokalama polokalama, e le manaʻomia le aia a le Superuser. Ae o le mauaina o ia mea e talafeagai mo le fatuina o se tuatusi atoa aʻo leʻi amataina, faʻapea foʻi ma le faʻatinoina o le tele o isi galuega. Maua le aʻa i luga o lau telefoni e matua faigofie lava e faʻaaoga ai le polokalama Android Framaroot. Ua lava le mulimuli i faatonuga o loʻo faʻamatala mai i mea nei:

Lesona: O le maua o aʻa-aia i le Android e ala i Framaroot e aunoa ma se PC

Lagolago

I le mea moni e faapea afai e te toe faʻaleleia le OS mai le Lenovo A369i, o faʻamatalaga uma, e aofia ai faʻamatalaga e faʻaaogaina, o le a faʻamutaina, e tatau ona e faia se kopi kopi o faʻamatalaga taua uma aʻo leʻi faʻamaloina. E le gata i lea, pe a faʻaaogaina i vaega o manatuaina o le televise a Lenovo MTK, o le tele lava o taimi e faʻasalalau ai le vaeluaga. "NVRAM", lea e oʻo atu ai i le le mafai ona faʻaogaina telefoni feaveaʻi pe a uma ona faʻaaogaina le faʻaogaina o le polokalama.

Ina ia aloese mai faafitauli, ua fautuaina e fatuina se faʻamaumauga atoatoa o le faʻaoga e faʻaaoga ai le SP Flash Tool. E faʻapefea ona faia lenei faatonuga auiliili tusitusia, lea e mafai ona maua i le tusiga:

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau masini komepiuta ae leʻi faʻamalamalamaina

Talu mai le vaega "NVRAM", e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le IMEI, o le pito sili ona vaivai o le masini, faia se vaega o le faʻaaogaina o le MTK Droid Tools. E pei ona taʻua i luga, o le a manaʻomia ai le tele o aia tatau.

  1. Matou te faʻafesoʻotaʻi le aʻa o le aʻa i le PC, ma faʻalauiloa le MTK Droid Tools.
  2. Push button "Laupega"ona sosoo ai lea "Ioe" i le faʻamalama o fesili fesili.
  3. A oʻo mai le talosaga tutusa ile Lenovo A369i, tatou te tuʻuina atu aia tatau a le ADB Shell Superuser.

    Ma faʻatali seia maeʻa maeʻa e le MTK Droid Tools ia manipisi talafeagai.

  4. Ina ua uma ona maua le taimi le tumau "atigi aʻa"pe o le a le suiga o le lanu o le faailo i le tulimanu pito i lalo o le faamalama i le lanumeamata o le a faailoa, faapea foi ma le savali i le faamalama o le log, taomi le ki "IMEI / NVRAM".
  5. I le tatalaina o le faamalama e fatu ai se otaota, o le ae manaʻomia se faamau "Lagolago"tuleia.
  6. O se taunuuga, o le a faia se tusi i le tusi faʻatasi ma MTK Droid Tools. "BackupNVRAM"e aofia ai faila e lua, o le mea, o lona uiga, o se kopi faʻamaufaʻailogaina o le vaega o loʻo manaʻomia.
  7. Faʻaaogaina o faila na maua mai i luga o faatonuga, e faigofie ona toe faʻafoʻi le vaeluaga. "NVRAM"faʻapea foi IMEI, mulimuli i laasaga o loʻo i luga, ae faʻaaoga le ki "Toe faʻafoʻisia" i le faamalama o le laasaga numera 4.

Faamaumauga

Faia muamua kopi kopi ma faʻamaumauga "NVRAM" Lenovo A369i, e mafai ona e alu saogalemu i le faigamauta. O le faʻatulagaina o masini komepiuta i le masini fuafuaina e mafai ona faʻatino i ni auala. I le faʻaaogaina o faatonuga nei i le faasologa, matou te mauaina muamua le lomiga aloaia a le Android mai Lenovo, ona sosoo ai lea ma se tasi o aga masani.

Metotia 1: Faʻamaumauga faʻapitoa

Ina ia faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa i le Lenovo IdeaPhone A369i, e mafai ona e faʻaaogaina le gafatia o se meafaigaluega matagofie ma toetoe lava faʻavaomalo mo le galulue ai ma MTK - le SP Flash Tool. O le kopi o le talosaga mai le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, talafeagai mo le galue ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, e mafai ona sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Download le SP Flash Tool mo le Lenovo IdeaPhone A369i Firmware

E taua le maitau o faatonuga i lalo e talafeagai e le gata mo le toe faʻaleleia o le Android ile Lenovo IdeaPhone A369i poʻo le faʻafouina o lomiga faʻapipiʻi, ae mo le toe faʻafoʻisiaina o se masini e le faʻaalia, leai se uta, pe le lelei le galue.

Aua nei galo e uiga i mea eseese o toe teuteuga o le telefoni ma le manaomia e filifili le polokalama saʻo polokalama. Tikia ma faʻapipiʻi le faʻamaumauga ma se tasi o le firmware mo lau toe iloiloga. Faʻamatalaga mo masini o le faʻaluaga fou o loʻo maua i le fesoʻotaʻiga:

Faʻamau le firmware aloaia Lenovo IdeaPhone A369i mo le SPSS Tool

  1. Faʻasaʻo le SP Flash Tool e ala i le kiliki faʻalua Flash_tool.exe i totonu o le tusi e aofia ai faila faila.
  2. I le faamalama e tatala, tataʻi le faamau "Faʻasalalau-utaina"ona taʻu atu lea i le polokalame le ala i le faila MT6572_Android_scatter.txto loʻo i totonu o le tusi faʻataʻitaʻiga na maua mai ona o le teuina o le teutusi faʻatasi ma le firmware.
  3. A uma ona faʻapipiʻi ata uma i totonu o le polokalame ma tautala i vaega manatua o le Lenovo IdeaPhone A369i ona o se taunuuga o le laasaga muamua

    kiliki le faamau "Download" ma faʻatali seia oʻo i le iuga o le siakiina o siakiina o faila ata, o lona uiga, o loʻo tatou faʻatali mo paʻu violē i le alualu i luma o le paʻu e tamoe.

  4. Aveese le telefoni, aveese le pati, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le masini i se uaea i le USB USB o le PC.
  5. Faʻaliliu faʻafuaseʻi le faʻafefeina o faila i vaega o le Lenovo IdeaPhone A369i.

    E tatau ona e faatali seia oʻo ina tumu le pusa o le alualu i luma i le lanu samasama ma foliga mai o le faamalama "Tatalo OK".

  6. I lenei tulaga, ua maeʻa le faʻatulagaga o le polokalama faʻaogaina o Android o le faʻamaumauga aloaia. Aveese le masini mai le USB cable, faʻapipiʻi le batini i le nofoaga, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le telefoni i le uumi o le ki "Meaai".
  7. A maeʻa le amataina o vaega faʻapipiʻi ma le download, lea e umi mo se taimi umi, o le uluai setup screen for Android o le a aliali mai.

Metotia 2: Faʻamaumauga faʻapitoa masani

Na o le pau lava le auala e faʻaliliu ai polokalama Lenovo IdeaPhone A369i ma maua ai se faʻaonapo nei faʻaonapo nei o Android nai lo le tasi na ofoina mai e le kamupanī 4.2 i le faʻafouga sili ona lata mai mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina se masini faʻaleleia. E tatau ona faapea o le lautele o le tufatufaina atu o le ata na mafua ai le tulai mai o le tele o aganuu ma ports mo le masini.

E ui i le mea moni na faia ni fofo aganuʻu mo le telefoni o loʻo fesiligia, e aofia ai i le Android 6.0 (!), E tatau ona teuina i le mafaufau mea nei pe a filifilia se afifi. I le tele o lomiga o le OS, lea e faavae i luga o le Android i luga o le 4.2, o le faatinoga o mea taitasi masini, aemaise lava masini ma / poo kamela, e le o mautinoa. O le mea lea, atonu e le tatau ona e tulituliloaina lomiga fou o le OS base, sei vagana ua tatau ai ina ia mafai ai le faʻalauiloaina o tusi talosaga e le o galue ai i le matutua o Android.

Laasaga 1: Faʻatuina o le Toe Faʻaleleia o Tomai

E pei o le tele o isi faʻataʻitaʻiga, o le faʻapipiʻiina o soʻo se fomaʻi fesuisuiaʻi i le A369i e masani ona faia e ala i le toe faʻaleleia o aganuʻu. E fautuaina e faʻaaoga le TeamWin Recovery (TWRP) i le faʻapipiʻiina o le siosiomaga faʻaleleia e tusa ai ma faatonuga o loʻo i lalo. Ina ia galue, e te manaʻomia le polokalame SPSS Flash ma mea e teu ai faʻamaumauga faʻapitoa. E mafai ona e sii mai faila talafeagai mai i luga o le faʻamatalaga o le faʻatulagaga faʻapipiʻi o le firmware aloaia.

  1. Faʻagaina le faila ata mai le TWRP mo lau toe faʻaleleia o le masini e faʻaaoga ai le sootaga:
  2. Faʻafou le TeamWin Recovery (TWRP) mo Lenovo IdeaPhone A369i

  3. Tatala le faʻailoga i le firmware aloaia ma tape le faila Checksum.ini.
  4. Fai laasaga # 1-2 o le metotia o le faapipiiina o le firmware aloaia i luga aʻe o le tusiga. O lona uiga, taʻavale le SP Flash Tool ma faʻaopopo le faila faʻasalalau i le polokalama.
  5. Kiliki le igoa "Toe faʻaleleia" ma faʻamautinoa le auala o le polokalama o le faila o ata i le TWRP. I le faʻamalamalamaina o le faila tatau matou te taomi ai le faamau "Tatala" i le Matalama matala.
  6. Ua saunia mea uma e amata faʻapipiʻi le firmware ma le TWRP. Push button "Firmware-> Faʻaleleia" ma matamata i le alualu i luma o le faagasologa i le tulaga o tulaga.
  7. A maeʻa le fesiitaiga o faʻamaumauga i vaega manatua o le Lenovo IdeaPhone A369i, o le a faʻaalia se faamalama "Faʻalelei le faʻamaonia lelei".
  8. Aveese le masini mai le YUSB cable, faʻapipiʻi le batini ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le ki "Meaai" E amata i le Android, ae vave alu i le TWRP. Mo le faʻafouina o le siosiomaga faʻafouina o le toe faʻaleleia, e tatau ona e umiaina uma ia ki uma e tolu: "Volume +", "Tusi-" ma "Enable" I luga o mea faʻafitauli faʻaletonu seia oʻo mai mea e faʻaleleia ai le lisi.

Laasaga 2: Faʻasaoina o le aganuʻu

A maeʻa le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o loʻo i le Lenovo IdeaPhone A369i, faʻapipiʻi soʻo se faletusi masani e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli. E mafai ona e suʻeina ma suia fofo i le sailiga o le mea sili mo tagata taʻitoʻatasi patino. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi le taulaga CyanogenMod 12, lea e faʻavae i luga o le Android 5 version, o se tasi o tali sili ona matagofie ma aoga e tusa ai ma tagata A369i.

Faʻapipiʻi vailaʻau mo faʻamatalaga hardware Faʻamatalaga Ver2 e mafai ona i luga o le fesoʻotaʻiga:

Faʻafesoʻotaʻi faʻamautū masani mo le Lenovo IdeaPhone A369i

  1. Matou te tuʻuina atu le pusa faʻatasi ma aganuʻu i le aʻa o le kalama komiti na faʻapipiʻi i le IdeaPhone A369i.
  2. Faʻaauau i le TWRP ma fai se vaega faʻasologa e aunoa ma le toilalo. "NVRAM", ma pito sili ona lelei o le masini manatua. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i le ala: "Lagolago" - maka le vaega (s) faʻatasi ai ma pusa meli - filifili e avea o se nofoaga faʻapitoa "SD-card fafo" - sui le ki i le taumatau "Swipe ia faia se faʻamaumauga" ma faʻatali seia oʻo i le faaiuga o le faʻasologa o togafitiga.
  3. Fai se vavaega faamama "Faʻamaumauga", "Dalvik Cache", "Faʻapipiʻi", "Faiga", "Teuina o Totonu". Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "Faamama"tulei "Avanoa", seti siaki i tafatafa o igoa o vaega o loʻo i luga ma faʻagasolo le ki i le taumatau "Swipe ia mama".
  4. A maea le faʻamalosiga, kiliki "Toe foi" ma toe foi atu i lenei auala i le lisi autu o le TWRP. E mafai ona e alu e faʻapipiʻi le pusa mai le OS faʻafeiloaʻi i le kalama. Filifili se mea "Faʻamau", matou te faʻaalia le faila ma le firmware i le faiga, faʻagasolo le ki i le taumatau "Swipe le aia tatau e faʻaofi ai".
  5. E tumau pea e faʻatali mo le iʻuga o le faʻamaumauga o le OS masani, mulimuli ane o le a toe amataina le telefoni

    i le faʻafouina o le faʻaogaina o le polokalama.

O le mea lea, toe faʻaaogaina le Android i le Lenovo IdeaPhone A369i e mafai e tagata taʻitasi uma ona mauaina lenei tulaga masani ona faamanuiaina i le taimi o le faʻasaʻolotoina o le telefoni. O le mea autu o le filifilia lea o le firmware saʻo e fetaui ma le toe faʻaleleia o meafaigaluega o le faʻataʻitaʻiga, faʻapea foi le faʻatinoina o gaioiga pe a maeʻa suʻesuʻega maeʻaeʻaeʻa o faʻatonuga ma le iloa o laʻasaga taʻitasi o se metotia patino e mafai ona malamalama ma maeʻa i le iuga.