Fausia se siva mo le iPhone ma faʻaopopo i lau masini


O taʻaloga masani i luga o mea faʻapipiʻi Apple e masani lava ona iloa ma sili ona lauiloa. Ae ui i lea, afai e te manaʻo e fai lau pese e sili ona e fiafia i ai o se leo pese, e tatau ona e faia se taumafaiga. O le asō tatou te vaʻavaʻai atu i le auala e mafai ai ona e fatuina se laina telefoni mo le iPhone, ona faʻaopopo lea i lau masini.

Ua faʻamaonia mai e Apple nisi o manaʻoga mo leo: o le umi e le tatau ona sili atu i le 40 sekone, ma o le faatulagaga e tatau ona m4r. Seiloga ua ausia nei tulaga, e mafai ona kopiina le leo mama i le masini.

Fatuina se leo pese mo le iPhone

I lalo, o le a tatou tilotilo i le tele o auala e fatuina ai se laina telefoni mo lau iPhone: faʻaaogaina se auaunaga i le initaneti, se polokalama iTunes, ma le masini lava ia.

Metotia 1: Auaunaga Faʻainitaneti

I le taimi nei, ua maua e le Initaneti le tele o auaunaga i le initaneti lea e mafai ai i tala e lua ona fatuina ni taamilosaga mo le iPhone. Pau lava le faʻamagaloga e faapea, ina ia mafai ona kopiina le fati maeʻa, e manaʻomia pea ona e faʻaaogaina le polokalama a Aytüns, ae sili atu i lena mea mulimuli ane.

  1. Mulimuli i lenei fesoʻotaʻiga i le itulau o le 'Mp3cut service, o le fesoasoani o le a tatou fatuina se siva. Kiliki le ki "Tatala le File" ma i le Windows Explorer faʻaalia, filifili se pese o le a tatou liua i se leo mama.
  2. A maeʻa le gaioiga, o le a tatala e le pupuni se faamalama ma se ala saʻo. Lalo lalo mea filifilia "Faamaufaailoga mo le iPhone".
  3. I le faʻaaogaina o tafaoga, faatulaga le amataga ma le faaiuga mo le fati. Aua nei galo le faʻaaogaina o le kulini taʻalo i le itu tauagavale e iloilo ai le iuga.
  4. Matou te toe faʻalogoina foi le umi o le mamafi e le tatau ona sili atu i le 40 sekone, o lea ia mautinoa e te manatu i lenei mea moni ao leʻi faʻagasolo atu i le faʻapipiʻi.

  5. Ina ia mafai ona faʻasalalau mea leaga i le amataga ma le maeʻaina o le mama, e fautuaina e faʻagaoioi mea "Amata vave" ma "Faʻaosooso lemu".
  6. A maeʻa ona e fatuina le leo mama, kiliki le ki i le tulimanu pito i lalo. "Vaomatua".
  7. O le a amataina le gaioiga, mulimuli ane o le a musuia oe e sii mai le iuga i le komepiuta.

O le fatuga o se laina telefoni e faʻaoga ai le 'initaneti ua maeʻa nei.

Metotia 2: iTunes

O le mea lea, tatou o atu saʻo i iTunes, e pei o meafaigaluega na fausia i lenei polokalama, lea e mafai ai ona tatou fatuina se pese.

  1. Ina ia faia lenei mea, tafe iTunes, alu i le itu tauagavale o le polokalama i le lisi "Musika", ma i le itu tauagavale, tatala le vaega "Pese".
  2. Kiliki i luga o le ala o le a liua i se sekoneka, kiliki-lelei ma filifili le mea i le lisi autu o loʻo faʻaalia "Auiliiliga".
  3. I le faamalama e tatala, alu i le lisi "Filifiliga". O manatu nei "Amata" ma "O Le Iʻuga", lea e te manaʻomia e tusi ai, ona faʻamaonia ai lea o le taimi tonu o le amataga ma le mutaaga o lou mama.
  4. Faamolemole silasila, e mafai ona e faʻamaonia soʻo se vaega o le pese filifilia, ae o le umi o le mamafi e le sili atu i le 39 sekone.

  5. Mo le faigofie, tatala le pese i soʻo se isi lava taʻaloga, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le Media Media Media masani, ina ia mafai ai ona filifili taimi talafeagai. A maeʻa, kiliki le ki. "Lelei".
  6. Filifili le ala ua teuteuina ma le kiliki e tasi, ona kiliki lea o le tab. "File" ma alu i vaega "Liliu mai" - "Faʻatulagaina le faʻaliliuga i le faatulagaga AAC".
  7. E lua laina o lau pese o le a aliali mai i le lisi o le lisi: tasi le puna, ma le isi, faasoasoa, teuteu. Tatou te manaʻomia.
  8. Faʻasua-saʻo i luga o le leo telefoni ma filifili le mea i le lisi autu o loʻo i ai "Faaali i le Windows Explorer".
  9. Kopi le leo tele ma faapipii le kopi i so o se nofoaga talafeagai i luga o le komepiuta, mo se faataitaiga, tuu i luga o le komepiuta. Faatasi ai ma lenei kopi o le a matou faia nisi galuega.
  10. Afai e te tilotilo i totonu o faila, o le ae iloa o lona faatulagaga m4a. Ae ina ia iloa e iTunes le leo telefoni, e tatau ona suia le faila i le m4r.
  11. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi autu "Lisi Pulea"i le tulimanu pito i luga taumatau seti le tulaga vaai "Ata Laiti"ona tatala lea o le vaega "Filifiliga o Filifiliga" (po o le "Filifiliga o Foliga").
  12. I le faamalama e tatala, alu i le lisi "Vaʻai"alu ifo i lalo i le pito i lalo o le lisi ma faʻamalo "Fafaʻi faʻaopoopoga mo ituaiga faila ua uma ona faamauina". Faasaoina suiga.
  13. Toe foi atu i le kopi o le seleni, lea o lo oi ai i le matou tulaga o loʻo i luga o le komepiuta, kiliki i luga-o-luga ma i luga o le lisi o mea autu pop-up, kiliki le ki Faaigoa.
  14. Faʻaliliu ma le lima le faila mai le m4a i le m4r, kiliki le ki Ulufaleona malie ai lea e fai suiga.

O lenei ua saunia mea uma e kopi ai le ata i le iPhone.

Metotia 3: iPhone

O le lipine e mafai ona fatufatuina ma le fesoasoani a le ata lava ia, ae o lea e le mafai ona e faia e aunoa ma se aoga faapitoa. I lenei tulaga, e manaʻomia e le atamai ona faʻapipiʻi le Sao.

Download Ringtonio

  1. Amata le pese. Muamua, e te manaʻomia e faʻaopoopo se pese i le talosaga, lea e avea mulimuli ane ma fati o le valaau. Ina ia faia lenei mea, tapuni i le pito i luga taumatau o le atigipusa ma se atigipusa, ona maua ai lea o avanoa i lau aoina o musika.
  2. Mai le lisi, filifili le pese e manaʻomia.
  3. Vaʻai nei lou tamatamailima i luga o le ala leo, ma faʻapipiʻi ai le vaega e le ulufale ai i le mama. Ina ia aveesea, faaaoga le meafaigaluega Scissors. Tuʻua le vaega na o le a avea ma fati o le valaau.
  4. O le talosaga o le a le mafai ona lavea ai le leo mama seia oo i le sili atu i le 40 sekone. O le taimi lava e fetaui ai lenei tulaga - button "Faasaoina" o le a malosi.
  5. Ina ia maeʻa, pe a manaʻomia, faʻamaonia le igoa faila.
  6. O le fati o loʻo teuina i totonu o le Sini, ae o le a e manaʻomia mai le "toso ese" le talosaga. Ina ia faia lenei mea, faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le komepiuta ma faʻalauiloa le iTunes. Afai ua fuafuaina le masini i le polokalama, kiliki i le pito i luga o le faamalama i luga o le ata laitiiti o le iphone.
  7. I le itu tauagavale, alu i le vaega. "Faʻatasi Faʻatasi". I le itu taumatau, filifili i le kiliki o le kati o le Sini.
  8. I le itu taumatau, o le a e vaʻavaʻai i le laina telefoni na faia muamua, lea faatoa e manaʻomia e toso mai iTunes i soʻo se nofoaga i luga o lau komepiuta, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le komepiuta.

Matou te faʻafeiloaʻi le leo pese i le iPhone

O le mea lea, e faʻaaoga ai soʻo se tasi o metotia e tolu, o le a e fatuina se sisiva o le a teuina i lau komepiuta. O le mataupu e tuʻuina mo sina mea itiiti - faʻaopopo i lau iPhone e ala i Aytyuns.

  1. Fesoʻotaʻi le gadget i lau komepiuta ma faʻalauiloa. Faatali seiloga ua fuafuaina le masini e le polokalama, ona kiliki lea i luga o le upega o ata i le pito i luga o le faamalama.
  2. I le itu tauagavale, alu i le lisi "Sounds". Pau lava le mea e tatau ona e faia o le tosoina lea o le fati mai le komipiuta (i luga o le matou tulaga o luga o le komepiuta) i lenei vaega. iTunes o le a otometi lava ona amataina le syncing, a maeʻa ona faʻafeiloaʻi loa lea o le mama i lau masini.
  3. Siaki: mo lenei mea, tatala ia tulaga ile telefoni, filifili le vaega "Sounds"ona sosoo ai lea ma le aitema Sini. Muamua i luga o le lisi o le a avea ma a matou auala.

O le fatuina o se telefoni mo le iPhone mo le taimi muamua atonu e foliga mai e tele taimi e alu ai. Afai e mafai, faʻaaoga fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti poʻo ni talosaga, pe afai e leai, iTunes o le a faʻatagaina oe e fatuina le leo tutusa, ae o le a umi se taimi e fai ai.