Aisea e le lolomiina ai e le lomitusi pepa i MS Word

I le Initaneti e tele meafaigaluega aoga e faafaigofie ai le faʻatinoga o nisi o galuega. Ua atiaʻe e tagata atamamai ni 'upega tafaʻilagi faʻapitoa e mafai ai e oe ona tuʻu lanu i le ata. O se fofo faapena o le a fesoasoani e aloese mai le faʻatau o mea taugata taugata ma faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi i foliga vaaia.

Tagai foi:
Faʻasologa o ata i Photoshop
Ua faʻamaeʻa le la i luga o le ata i luga o le initaneti
Lipeti paʻu i Photoshop

Faʻapipiʻi le ata i le initaneti

O le asō, matou te fia talanoaina ni auala avanoa mo le fatuina o se ata faʻalelei, ma oe, e faavae i luga o faatonuga na tuʻuina atu, filifili le filifiliga talafeagai mo oe lava ia.

Metotia 1: StyleCaster Makeover

O le 'upega tafaʻilagi a StyleCaster e masani ona faʻatautaia le lolomiina o tala fou ma tala aoga i le vaega o mea e faʻalelei ma faʻalelei. Ae ui i lea, o le tasi meafaigaluega aoga ua fausia i totonu, lea o le a tatou faʻaaogaina e fatuina ai se ata faʻalelei. O le filifilia ma le tuʻuina atu o mea teuteu i le ata e faʻaoga ai le mea faigaluega Makeover o loʻo i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi a StyleCaster Makeover

  1. Tatala le itulau talosaga e faʻaaoga ai le fesoʻotaiga i luga, o fea e te faʻapipiʻiina ai lau ata pe faʻaaoga le ata ata e faʻataʻitaʻi ai gafatia o le 'upega tafaʻilagi.
  2. Pe a uma ona e lafoina lau ata, ona faʻasaʻo lea o lona lapoa ma e mafai ona e alu i tulaga faʻapipiʻi e ala i le kilikiina o le ki. "Fai".
  3. Faʻamuli ia pito ma liʻo le otootoga ina ia naʻo fofoga o loʻo iai i le nofoaga o loʻo galue, ona kiliki ai lea "Lisi".
  4. Faʻaalu le mea lava e tasi i ou mata.
  5. O le faʻataʻitaʻiga mulimuli o le a avea ma fetuunaiga o le laugutu.
  6. Muamua o le a talosagaina oe e galulue ma le tagata. I le lisi "Faavae" E tele ituaiga o laʻau o tonal. Tusi i totonu o le lisi ma filifili le mea sili ona lelei.
  7. Ma le isi, o se paolo e filifilia ma o le leo e otometi lava ona faʻaaoga i foliga. O le gaioiga galue o loʻo faʻaalia i se isi lisi i le itu taumatau.
  8. Aveese ese le le atoatoa o le paʻu o le a fesoasoani i le teu. E filifilia o ia i le faʻatusatusaga i le faavae o le tonal.
  9. O le isi, faʻamautinoa le paolo ma le aafiaga o le a vave faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga. Kiliki i luga o le satauro e aveese se mea mai le lisi.
  10. O le pito sili ona taua o le valaau "Lulu" (masalomia). E ese foi i latou i le gaosimea ma ata, ei ai se mea e filifili mai ai.
  11. Faʻamatala le faiga o le talosaga, makaina o le ata talafeagai, ma faʻagaoioia se tasi o lanu o le paʻa.
  12. E mafai foi ona e faʻaaoga paʻu eletise e ala i le faʻaaogaina o se tasi oi latou e ala i le lisi. "Malosiaga".
  13. I lenei tulaga, ua faailoa mai le lanu mai le paleti, ma o le taunuuga o le a vave vaaia i luga o le ata.
  14. O lenei alu e galue ma mata. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi ma kiliki "Mata".
  15. I le vaega muamua "Mata Mata" E tele ata eseese.
  16. E faʻaaogaina e tusa ai ma le auala filifilia o le ufiufi, ma i le lanu paʻu ua tuʻuina atu, o le a mautinoa lava e te maua le filifiliga talafeagai.
  17. Le isi, agai i le vaega Eyeliner (eyeliner).
  18. O le 'upega tafaʻilagi e fa auala e faʻaaoga ai.
  19. I le vaega "Mataʻu mata" O loʻo i ai le tele o laʻau teuteu mo mataʻitusi.
  20. O loʻo faʻatuina i latou i le auala lava lea e tasi i mataupu uma ua mavae.
  21. Ole laupepa mulimuli ua valaauina "Mascara" (mascara).
  22. O lenei 'upega tafaʻilagi e ofoina atu se lanu lanu laʻitiiti ma mafai ai ona e filifilia se tasi o lua mascara overlay options.
  23. Tatala le vaega "Laugutu" e ala i le lisi e amata ai ona fai laugutu.
  24. Muamua lava, latou te fuafua e filifili lipstick.
  25. E faʻaaoga i le auala tutusa e pei o mea uma na muamua atu.
  26. I le isi itu, e mafai ona e filifilia le lipine lipine poʻo le lipstick, o le faʻamanuiaga i luga o le 'upega tafaʻilagi na faʻaopoopoina se numera tele.
  27. O le lipine lipine o le a faamamafaina ai taʻaloga ma tuʻuina atu le siʻomaga.
  28. E tolu ituaiga eseese o le vevela ma le tele o ata eseese.
  29. I le faʻasalaga, e tumau pea naʻo le aoina o lauulu. E faia lenei mea i le vaega "Lulu".
  30. Suʻe i le lisi o ata ma suʻe lau faʻailoga sili ona e fiafia i ai. Fetuunai le tulaga o le lauulu i le faamau "Fetuunai".
  31. Alu i "1-Kiliki Vaavaai"pe afai e te manaʻo e piki vave se ata.
  32. Lenei, ia na o le filifilia o le ata ua maeʻa ma vaai i mea teuteu ua faʻaaogaina.
  33. Faʻalogo lelei i le lisi i lalo. O iinei e mafai ona e sulufaʻi, vaai i le taunuʻuga ao leʻi oʻo i le taimi / maeʻa ma toe faʻaleleia le ata atoa.
  34. Afai ua faamalieina oe i le taunuʻuga maeʻa, sefe i luga o lau komepiuta poʻo fefaasoaaʻi ma uo.
  35. Ina ia faia lenei mea, filifili le fetaui talafeagai mai le faʻaalia o filifiliga.

O lenei ua e iloa le auala e mafai ai ona e aveina saʻo se minute e piki ai se ata ata ma faʻaoga tuusao i luga o le ata e faʻaaoga ai se 'initaneti ua taʻua o StyleCaster Makeover. O le faʻamoemoe, o le fesoasoani na fesoasoani e taulimaina galuega o meafaigaluega i luga o lenei 'upega tafaʻilagi.

Metotia 2: Faʻataʻitaʻiga mama mai tagata gaosiga o meaola

E pei ona e iloa, e tele kamupani e aafia i le faia o mea teuteu teuteu. O nisi oi latou e tuʻuina se talosaga i luga oa latou upega tafaʻilagi e talitutusa ma le tasi tatou te faʻaogaina i le auala muamua, ae na o le teuteuina o lenei gaosiga ua ofoina mai e filifili mai. O loʻo i ai le tele o nei upega tafaʻilagi; e mafai ona e faamasani ia i latou taitoatasi e ala i le kiliki i luga o sootaga o loʻo i lalo.

Manatu lelei mai le kamupani MaryKay, Sephora, Maybelline New York, Seventeen, Avon

E pei ona mafai ona e vaʻaia, ua lava le naʻo le sailia o se meafaigaluega talafeagai mo le fatuina o se ata faʻalelei mai se ata, ma le isi, mo tagata fiafia o se ituaiga o mea teuteu teuteu o loʻo i ai talosaga aloaia mai le kamupanī. O lenei mea o le a fesoasoani e filifili ai e le gata o le filifilia o faiga, ae aoga foi mo le filifilia saʻo o oloa.

Tagai foi:
Meatotino meafaigaluega
Matou te filifilia se lauulu i se ata i luga o le initaneti