ToupView 3.7.6273


WebStorm o se faʻalapotopotoga fesoʻotaiga vavave faʻatasi (IDE) i le tusiaina ma le faʻasologa o le tulafono. O le masini komepiuta e lelei atoatoa mo le fatufatuina o polofesa i le initaneti mo nofoaga. O polokalame polokalame e pei o le JavaScript, HTML, CSS, TypeScript, Dart, ma isi o loo lagolagoina. E tatau ona fai mai o le polokalame o loʻo i ai le lagolagosua i le tele o faʻatulagaga, lea e faigofie tele mo atinaʻe tomai. O le polokalama ei ai se mea e faʻaogaina ai e faʻatino ai galuega uma o loʻo faia i le laina faʻatulagaina o le tulafono.

Faʻatinoga o galuega

O le mamanu i totonu o le faatonu e faia i se auala manaia, o ona lanu e mafai ona suia. Tuuina atu ni pogisa ma malamalama. O le atinaʻe o le vaʻavaʻavega e faʻapipiʻiina ma se lisi o talaʻaga ma le vaega tauagavale. I le poloka i le itu tauagavale, o faila faila o loʻo faʻaalia, lea e mafai ai e le tagata faʻaoga ona maua le mea na te manaʻomia.

I se poloka lapoa o le polokalame o le numera o le faila faila. O faʻamau e faʻaalia i luga o le pa luga. O le mea lautele, o le mamanu e matua talafeagai lava, ma o lea e leai ni mea faigaluega e ese mai i le vaega faʻamaufaʻatasi ma mea o loʻo i ai i ona mea faitino.

Ola ola

O lenei uiga e faʻaalia ai le faʻaalia o le iuga o le poloketi i le masini. O lenei auala e mafai ai ona e faʻatagaina tulafono faʻailoga lea o loʻo i ai i le taimi lava ia HTML, CSS ma JavaScript. Ina ia faʻaalia uma galuega faatino i le faamalama o le browser, e tatau ona e faʻapipiʻiina se mea faʻapitoa - JetBrains IDE Support, aemaise mo Google Chrome. I lenei tulaga, o suiga uma ua faia o le a faʻaalia e aunoa ma le toe siiina o le itulau.

Debug Node.js

Debugging Node.js tusi talosaga e mafai ai e oe ona faʻamaonia le tusiaina o tulafono mo mea sese na faʻaofiina i le JavaScript poʻo le TypeScript. O lea e le siakiina e le polokalama mea sese i le tulafono atoa o galuega, e te manaʻomia le faʻaofiina o faʻamatalaga faapitoa - fesuiaiga. O le vaega pito i lalo o loʻo faʻaalia ai le telefoni, lea e aofia uma faʻamatalaga e uiga i le faʻamaoniga o le tulafono, ma mea e tatau ona sui i ai.

A e faʻapipiʻiina le pupuʻu o le kiona i luga o se faʻamatalaga sese ua iloa, o le a faʻaalia e le faatonu faʻamatalaga mo ia. Faatasi ai ma isi mea, faʻatautaia o tulafono, faʻamautuina ma le toe faʻaleleia o loʻo lagolagoina. O faʻamatalaga uma mo Node.js o loʻo faʻaalia i se isi faʻamau o le vaega o polokalama.

Fausiaina o faletusi

O faletusi autu ma faavae e mafai ona fesootai i WebStorm. I le atinaʻeina o le siosiomaga, pe a uma ona filifilia se poloketi, o le a aofia i le faletusi autu ia faletusi autu, ae o isi mea e tatau ona fesoʻotaʻi ma le lima.

Fesoasoani vaega

O lenei lisi o loʻo i ai faʻamatalaga auiliili e uiga i le IDE, o se taʻiala ma sili atu. E mafai e tagata faaaoga ona tuʻu se toe iloiloga e uiga i le polokalama pe lafo se savali e uiga i le faʻaleleia o le faatonu. Le siakiina mo faʻamatalaga, faʻaaoga le galuega "Siaki mo faʻafouga ...".

E mafai ona faʻatauina le polokalame mo se aofaiga patino pe faʻaaoga mo le leai se totogi mo le 30 aso. O faʻamatalaga e uiga i le umi ole taimi ole faamasinoga o loʻo i ai iinei. I le fesoasoani o le vaega, e mafai ona e ulufale i le tulafono o le lesitala pe alu ile saite mo le faʻatau e faʻaaoga ai le ki talafeagai.

Tusi tusitusi

A e tusitusi pe faʻataʻitaʻia le faʻailoga, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻatonuga-aunoa. O lona uiga e te le manaʻomia le tusia atoa o le tag poʻo le numera, talu ai o le polokalama lava ia o le a fuafua le gagana ma le galuega e ala i mataitusi muamua. Tuuina atu e mafai e le faatonu ona e faʻaaogaina ni numera eseese, e mafai ona faʻatulagaina e pei ona e fiafia i ai.

I le faʻaaogaina o togi vevela e faigofie ona e maua ai elemene elemene talafeagai. E mafai ona fesoasoani auupega samasama i totonu o le code e fesoasoani ai i le tagata e atiaʻe le faʻailoga muamua ae toe faaleleia. I le tulaga ua faia se mea sese, o le a faʻaali e le faatonu i le mumu ma lapatai le tagata faʻaaoga e uiga i lena mea.

E le gata i lea, o le nofoaga o le sese o loʻo faʻaalia i luga o le pusa taʻavale ina ia aua le suʻeina oe lava. A e faʻasolosolo se mea sese, o le faatonu na ia fuafua e filifili se tasi o le sipelaga o filifiliga mo se mataupu na tuʻuina atu.

Fegalegaleaiga ma le upega tafailagi

Ina ia mafai e le tagata e ona le atinae ona vaai i le taunuuga o le faatinoga o le tulafono i le itulau HTML o le polokalama, e tatau ona e faafesootaʻi i le masini. Ua fausia i totonu o le IDE, o lona uiga o le lotoifale, e teuina i le PC's user. I le faʻaaogaina o tulaga maualuga, e mafai ona faʻaaoga FTP, SFTP, FTPS protocols mo faʻapipiʻi o faila o le faʻatinoga.

O loʻo i ai se pusa SSH e mafai ai ona e ulufale i poloaiga e auina atu se talosaga i le faila i le lotoifale. O le mea lea, e mafai ona e faʻaogaina se tūmau pei o se mea moni, e faʻaaoga ai ona gafatia uma.

Faʻapipiʻi TypeScript i le Javascript

Code e tusia i TypeScript e le o gaosia e tagata suʻesuʻe aua latou te galulue ma le Javascript. O lenei mea e manaʻomia ai le tuufaatasia o TypeScript i le Javascript, lea e mafai ona faia i WebStorm. O le tuufaatasiga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le lisi talafeagai ina ia mafai ai e le polokalame ona faia le liua e pei o faila uma ma le faʻaopoopoga * .tsma mea faitino. Afai e te faia ni suiga i le faila o loʻo aofia ai le code with TypeScript, o le a otometi ona tuufaatasia i le Javascript. O lenei galuega e avanoa pe afai e te faʻamaonia i le faatulagaga le faatagaga e faia ai lenei taotoga.

Gagana ma faʻatulagaga

O le siosiomaga atinae e mafai ai e oe ona auai i ni galuega eseese. Faafetai i le Twitter Bootstrap e mafai ona e faia ni faʻaopoopoga mo nofoaga. Faʻaaoga HTML5, e mafai ona maua e faʻaaoga ai tekinolosi fou o lenei gagana. Dart e tautala mo ia lava ma o se sui mo le gagana Javascript, faatasi ai ma le fesoasoani o nei upega tafaʻilagi.

O le a mafai ona e faʻatinoina le lumanaʻi faʻamuamua faʻafetai i le faʻamanuiaina o Ieoman. E tasi le itulau o le foafoaga ua faia i le faʻaaogaina o le AngularJS framework, lea e faʻaaoga ai se faila HTML e tasi. O le siosiomaga atinae e mafai ai e oe ona galue i isi galuega faatino e faapitoa i le fatuina o le fausaga o le mamanu o punaoa i luga o le upega tafaʻilagi ma faʻaopoopoga ia i latou.

Faʻaiʻuga

O le masini komepiuta e oʻo mai i se faʻatauga lea o le ae faia saʻo ai galuega eseese. O le fale faʻamafanafanaga ua tuʻuina atu avanoa i le laina o le OS: PowerShell, Bash ma isi. O lea e mafai ai ona e faʻatonuina saʻo mai le IDE.

Mama

  • Tele gagana ma faʻatulagaina;
  • Meafaigaluega i le code;
  • Faʻatonutonu tulafono i le taimi moni;
  • Fuafua faʻatasi ma se faʻatulagaga talafeagai o elemene.

Faʻafitauli

  • Totogi laisene mo le oloa;
  • Faʻasalalauga gagana Igilisi.

Aotelega uma o mea o loʻo i luga, e tatau ona fai mai o WebStorm IDE o se polokalama sili ona lelei mo le atinaʻeina o talosaga ma luga o uepisaite, lea e tele meafaigaluega. O le polokalama e sili atu ona taulaʻi atu i le aofia o tagata atiae tomai. Lagolago mo gagana eseese ma faʻatulagaga e faʻaaogaina ai le polokalama i totonu o se 'upega tafaʻilagi faʻapitoa faʻatasi ai ma foliga sili.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o WebStorm

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le fatuina o se upega tafaʻilagi Aptana studio Faʻasologa JavaScript i le Opera browser Android Studio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WebStorm - IDE mo le atinaʻeina o uepisaite ma 'upega tafaʻilagi. O le faatonu e sili ona lelei mo le tusiaina o le faʻailoga ma fatuina faʻaopoopoga i gagana masani e masani ai.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: JetBeains
Tau: $ 129
Toa: 195 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2017.3