E faapefea ona siaki lau komepiuta mo siama i luga o le initaneti?

Talofa! O le asō o le a faʻatatau i polokalama faakomepiuta ...

Ou te manatu o le toʻatele o tagata e malamalama o le iai o se antivirus e le maua ai le selau pasene puipuiga mai i faʻalavelave uma ma faigata, o le a le sili atu le le lelei i nisi o taimi ona siakiina lona faʻamaoni ma le fesoasoani o polokalama a isi. Ma mo i latou e leai ni antivirus, siaki ia faila "le masani", ma i se tulaga lautele le faiga - o mea uma e sili atu ona tatau! Mo se siaki vave o le polokalama, e faigofie ona faʻaaoga polokalame laiti laiti o le virus lea ei ai le 'upega tafaʻilagi o le siama i luga o le upega tafaʻilagi (ae leʻo luga o lau komepiuta), ma e na o se scanner e te alu i luga o le komepiuta (lata ane i le tele o megabytes).

Sei o tatou iloiloina atili auiliiliga pe faapefea ona siaki le komepiuta mo siama i luga o le initaneti (e ala i le auala, mafaufau muamua i le fuʻa muamua a Rusia).

O le anotusi

  • Initaneti Initaneti
    • F-Secure Scanner Online
    • ESET Online Scanner
    • Panda ActiveScan v2.0
    • BitDefender QuickScan
  • Faaiuga

Initaneti Initaneti

F-Secure Scanner Online

Upega Tafaʻilagi: //www.f-secure.com/ru/web/home_ru/online-scanner

I se tulaga lautele, o se vailaau sili ona lelei mo siaki komepiuta vave. Ina ia amata siaki, e tatau ona e siiina se tamai tusi talosaga (4-5mb) mai le saite (sootaga i luga) ma taʻavale.

Auiliiliga atili i lalo.

1. I le pito i luga o le 'upega tafaʻilagi, kiliki i luga o le komiva "tamoe nei". E tatau ona ofoina atu oe e le siakiina e teu pe tafe le faila, e mafai loa ona e filifilia le faʻailoga.

2. A uma le amataina o le faila, o le a tatalaina se tamai faamalama i ou luma, ma se fautuaga e amata siakiina, faatoa e malie i ai.

3. I le auala, ao le i siaki, ou te fautuaina mea e le mafai ona gafatia, tapunia uma tusi aoga-gaioiga: taaloga, matamata ata tifaga, ma isi. E le gata i lea, e le mafai ona e faia polokalama e ave ai le Initaneti.

O se faʻataʻitaʻiga o se komepiuta faʻavasegaina mo siama.

Faaiuga:

Faatasi ai ma se saoasaoa o le fesoʻotaʻiga o le 50 Mbps, o laʻu komepiuta na faʻatinoina le Windows 8 na tofotofoina i le 10 minute. E leai ni siama ma ni mea mai fafo na maua (o lona uiga e le faʻaaogaina le virus). O se komipiuta masani a le falemaʻi ma le Windows 7 na siakiina sina taimi i le taimi (tele lava, ona o le utaina) - 1 le mea na faʻaaogaina. I le auala, ina ua uma ona toe siakiina e isi vilivili, e leai nisi mea masalomia. I le lautele, o le F-Secure Online Scanner antivirus e maua ai se lagona sili ona lelei.

ESET Online Scanner

Upega tafaʻilagi: //www.esetnod32.ru/support/scanner/

E taua tele mo le lalolagi atoa, o le Nod 32 o loʻo i ai nei i le polokalama saoloto e faʻamalosi ai polokalame e mafai ona vave faʻaleleia lau polokalama mo mea leaga i luga o le initaneti. I le auala, faʻaopoopoga i siama, o loʻo sailia foi e le polokalame masini masalomia ma le le manaʻomia (pe a amataina se laʻasaga, o loʻo i ai se filifiliga e mafai ai / faʻamalo lenei uiga).

Ina ia amataina le faʻataʻitaʻi, e te manaʻomia:

1. Alu i le 'upega tafaʻilagi ma kiliki le "Run ESET Online Scanner" button.

2. A uma ona e siiina le faila, faʻaaoga ma malie i tuutuuga o le faʻaoga.

3. Sosoo, ESET Online Scanner o le a fai atu ia te oe e faʻamaonia le faatulagaga o le faʻataʻitaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te leʻi faʻavasega faʻamaumauga (ia teu le taimi), ma e leʻi suʻesuʻe mo polokalama faʻapitoa.

4. Ona faʻafouina lea e le polokalame ona faʻamaumauga (~ 30 sec.) Ma o le a amata siaki le polokalama.

Faaiuga:

ESET Online Scanner e suʻeina ma le faʻaeteete le polokalama. Afai o le polokalame muamua i lenei tusiga na siaki le polokalama i le 10 minute, ona siaki ai lea e le ESET Online Scanner i le pe a ma le 40 minute. Ma o lenei mea e ui lava i le mea moni o nisi o mea faitino na le aofia mai le siaki i totonu o le faatulagaga ...

A maeʻa siakiina, e tuʻuina atu e le polokalama se ripoti e uiga i le galuega na faia ma faʻafuasei lava ona tuʻu ese ia lava (e pei o le siakiina ma le faʻamamaina o le polokalama mai siama, o le a leai ni faila e totoe i le PC mai le antivirus lava ia). Maʻeu!

Panda ActiveScan v2.0

Upega Tafaʻilagi: //www.pandasecurity.com/activescan/index/

O lenei antivirus e sili atu le avanoa nai lo le vaega o loʻo totoe i lenei tusiga (28 i le vs. 3-4), ae mafai ai ona vave amata siaki lau komepiuta pe a uma ona e sii mai le talosaga. O le mea moni, a maeʻa le download file, siaki le komepiuta e 5-10 minute. Maʻeu, aemaise lava pe'ā manaʻomia le vave siakiina o le PC ma toe faafoi atu i le galuega.

Amataina:

1. Tikia le faila. A maeʻa lana faʻalauiloa, o le polokalama o le a faʻamalosia oe e vave amata le siaki, faʻamaonia e ala i le kiliki i luga o le "Talia" i le pito i lalo o le faamalama.

2. O le faagasologa o le suʻesuʻeina o ia lava e vave tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻu komepiuta (taʻitasi i tulaga faʻaonapo nei) na tofotofoina pe a ma le 20-25 minute.

I le auala, pe a uma le siakiina, o le a otometi lava ona tape e le antivirus uma ona faila, ioe. pe a uma ona faʻaaogaina, o le ae leai ni siama, leai ni faila faila.

BitDefender QuickScan

Upegalagi: //quickscan.bitdefender.com/

O lenei antivirus ua faʻapipiʻiina i lau sailiga o se faʻaopoopoga ma siaki le polokalama. Ina ia amata le suʻega, alu i le //quickscan.bitdefender.com/ ma kiliki i le "Scan now" button.

Ona faʻatagaina lea o le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga i lau sailiga (siaki patino i Firefox ma Chrome browsers - mea uma lava e fai). A maeʻa lena, o le a amataina le siakiina o le siaki - vaʻai le faʻamalamalamaga i lalo.

I le auala, pe a uma le siakiina, ua ofoina atu oe e faʻapipiʻi se antivirus free eponymous mo se vaitau o le afa tausaga. E mafai ona tatou malilie?!

Faaiuga

I le a se avanoa siaki ile initaneti?

1. Anapogi ma faigofie. Na matou sii maia se faila o le 2-3 MB, faʻalauiloa ma siakiina le faiga. Leai ni faʻamatalaga, faatulagaga, ki, ma isi.

2. E le faʻalagolago i taimi uma i le mafaufau o le komepiuta ma e le faʻapipiʻi le faagasologa.

3. E mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma se mea masani masani (ie, maua 2 antiviruses ile PC e tasi).

Faʻasologa.

1. E le puipuia i taimi uma. Ie e tatau ona manatua e le faʻalauiloaina vave faila; tamoe pe a uma le siakiina o antivirus.

2. E te manaʻomia le televave o le Initaneti. Mo tagata o loʻo nonofo i 'aʻai tele - leai se faʻafitauli, ae mo isi ...

3. E le o se siaki mataalia, e pei o se anti-virus fou, e le tele naua filifiliga: pule faamatua, palama, lisi paʻepaʻe, sailiiliga i luga-talosaga (faatulaga), ma isi.