Fausia se tamaitusi i le initaneti


Ina ia tosina mai le aufaasālalau i le auʻaunaga ma tautua e tele lava ina faʻaaogaina ia oloa lolomi faasalalauga e pei o tamaitusi. O latou pepa e paʻu i ni vaega se lua, tolu pe sili atu foi. O faʻamatalaga e tuʻuina i luga o vaega taʻitasi: tusitusiga, ata poʻo le tuʻufaʻatasia.

E masani lava ona faia tamaitusi i le faʻaaogaina o masini faʻapitoa mo le galulue faatasi ma tusi lolomi e pei o le Microsoft Office Publisher, Scribus, Papeteriaka, ma isi. Ae o loʻo i ai se filifiliga sili atu ma faigofie - o le faʻaaogaina o se tasi o auaunaga i luga o le initaneti ua tuʻuina atu i luga o le upega tafailagi.

Faʻafefea ona fai se tamaitusi i le initaneti

Ioe, e mafai foi ona e faia se polosiua, pepa lele poʻo se tamaitusi e aunoa ma ni faʻafitauli e tusa lava pe o le fesoasoani a se faila ataata ataata. O le isi mea e sili atu le umi ma e le faigofie tele pe afai e te faʻaaogaina tusitala faʻasinomaga i luga o le initaneti. O le vaega mulimuli o mea faigaluega ma o le a iloiloina i totonu oa tatou tusiga.

Metotia 1: Canva

Le sili o lona ituaiga punaoa lea e mafai ai ona e vave ma faigofie ona fatuina ni pepa mo le lolomiga pe lolomi i luga o fesoʻotaʻiga lautele. Faʻafetai i Canva, e te le manaʻomia le tusi mai mea uma mai le vevesi: naʻo le filifilia o se laasaga ma fausia se tamaitusi e faʻaaoga ai ou lava elemene faʻapipiʻi.

Canva Online Service

  1. Ina ia amata, fatu se tala i luga o le saite. Muamua filifili le vaega o le faʻaaogaina o le punaʻoa. Kiliki le ki "Mo oe lava (i le fale, ma aiga poʻo uo)"pe afai e te manaʻo e galue faʻatasi ma oe i le auaunaga.
  2. Ona faatoa saini lea mo Canva e faʻaaoga ai lau Google, Facebook poʻo lau pusameli.
  3. I le vaega o tala patino "Uiga uma" kiliki le faamau "Sili atu".
  4. Ona i luga o le lisi e amata, saili le vaega "Mea tau maketi" ma filifili le mamanu manaʻomia. I lenei tulaga faapitoa "Tusiitusi".
  5. I le taimi nei, e mafai ona e fausia se pepa e faavae i luga o se tasi o mamanu mamanu fuafuaina pe fatuina se mea fou fou. O le faatonu foi ei ai se potutusi tele o ata aupito maualuga, fonuka ma isi elemene elemene.
  6. Ina ia auina atu le tamaitusi ua maeʻa i lau komepiuta, ia kiliki muamua le ki. "Download" i le pito i luga o le faʻailoga.
  7. Filifili le faila faila i luga o le pusa faʻapitoa ma kiliki "Download" tasi le taimi.

O le punaʻoa e lelei mo le galue ma ituaiga ituaiga lolomi e pei o pepa lautele, pepa, tamaitusi, pepa ma pepa. E taua foi le iloa o Canva o loʻo i ai e le gata o se upega tafaʻilagi, ae faʻapea foʻi ma se telefoni feaveai mo Anroid ma iOS faatasi ai ma le faʻatautaia atoatoa o faʻamaumauga.

Metotia 2: Crello

Auaunaga, i le tele o itu e tutusa ma le muamua, na o Crello lava e faamamafa i ata, lea o le a faʻaaoga i le initaneti mulimuli ane. O le mea e lelei ai, faʻaopoopoga i ata mo fesoʻotaʻiga lautele ma 'upega tafaʻilagi a le tagata lava ia, e mafai foi ona e saunia se pepa lolomi e pei o se tamaitusi poʻo le pepa.

Auaunaga i le initaneti Crello

  1. O le laasaga muamua o le resitara i luga o le saite. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki. "Faamauina" i le tulimanu pito i luga o le itulau.
  2. Faʻatasi i le faʻaaogaina o Google, Facebook poʻo le fatuina o se tala e ala i le ulufale atu i lau imeli.
  3. I luga o le laupepa autū o le faamatalaga a le tagata Crello, filifili le mamanu e fetaui ma oe, pe setiina le tele o le tamaitusi i le lumanai.
  4. Fausia se tamaitusi i totonu o le Crello i luga o le initaneti faʻataʻitaʻifanua faʻasino, e faʻaaoga uma oe lava ma mea faʻatalanoa na faʻaalia i luga o le 'upega tafailagi. Ina ia maua le pepa ua maeʻa, kiliki le ki. "Download" i le lisi o loʻo i luga.
  5. Filifili le faʻapipiʻi manaʻomia i le laupepa osofaʻi ma pe a maeʻa sauniuniga o le faila, o lau tamaitusi o le a teuina i le mafaufau o le komepiuta.

E pei ona maitauina, o le auʻaunaga e talitutusa lava i lona faʻatinoga ma le fausaga i le tusitala ata o Canva. Ae, e le pei o le mulimuli, e tatau ona e tusia le ata mo le tamaitusi i Crello oe lava.

Vaʻai foi: O le polokalama sili mo le fatuina o tamaitusi

O le iʻuga, e tatau ona faʻaopopo atu o meafaigaluega o loʻo faʻaalia i le tusitusiga e tulaga ese, e ofoina atu avanoa e aunoa ma se totogi mo pepa lolomiina. O isi punaoa, telefoni feaveaʻi faʻasalalau, e mafai ai foi ona e mamanuina tamaitusi, ae o le a le mafai ona e sau i luga o lau komepiuta i luga o lau komepiuta.