Faʻafefea ona maua faʻamatalaga VKontakte

PDF o se tasi lea o faʻalauiloa lauiloa mo le galue ai ma pepa, ma FB2 e lauiloa i le au faitau o le faitauina o tusi. E le o se mea e ofo ai, o le liua o FB2 i le PDF o se taʻiala e manaʻomia mo le liua.

Vaai foi: PDF i FB2 Converters

Auala o le liuaina

E pei o le tele o faʻasalalauga liliu mai i tusitusiga, FB2 e mafai ona liua i le PDF e ala i le faʻaaogaina o 'upega tafaʻilagi poʻo le faʻaaogaina o le faʻatinoga o polokalama faʻapipiʻi PC (tagata liliu mai). O le a matou talanoa e uiga i le faaliliuina FB2 i le PDF converters i lenei tusiga.

Metotia 1: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

AVS Document Converter o se tasi lea o pepa sili ona lauiloa eletise eletise e lagolagoina le liua o le FB2 i le PDF.

Faʻamuta le AVS Document Converter

  1. Faʻasagaga le AVS Document Converter. Kiliki "Faaopoopo Failautusi" luga o le pito i luga poʻo le ogatotonu o le faamalama.

    Mo nei galuega, e mafai ona e faʻaaoga Ctrl + O pe faia se faasologa o faasologa faasolosolo i mea autu "File" ma "Faaopoopo Failautusi".

  2. Lenei e faʻaalia le faʻamalama pepa faʻamau. I totonu, e tatau ona e alu i le mea e tu ai le faila. A e mauaina, maka le mea faitino na faʻailoa ma kiliki "Tatala".
  3. A maeʻa ona sii mai le pepa, o le anotusi o le a vaaia i le faamalama o le faʻamatalaga. Ina ia faʻamaonia po o le fea faatulagaga e faʻafeiloaʻi ai, filifili le ki i totonu o le kulupu "Faʻatulagaina o Faʻatulagaga". O le a matou maua lenei faamau "PDF".
  4. Ina ia faʻamaonia le ala e lafo ai le mea ua liua, kiliki "Iloilo ..." i le vaega maualalo.
  5. Tatala "Suʻe Failautusi". I le faʻaaogaina, e tatau ona e filifili le tusi faʻasologa pe o fea e te fuafua e lafo le PDF ua liua. Fai se filifiliga, kiliki "Lelei".
  6. A uma ona mulimulitai i taga o loʻo i luga, o le auala i le pusa e faʻapolopolo ai le mea o loʻo faʻaalia i le "Foliga Faʻatino", e mafai ona e faia se suiga saʻo. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Amata!".
  7. O le faagasologa o le liua o loʻo tamoe.
  8. A maeʻa lenei faʻagasologa, o le polokalama e tatalaina se mataitusi laititi. Ua lipotia ai ua maeʻa maeʻa le liua ma ofo atu e alu i le mea e auina atu ai le faila i le faʻaopoopoga o le PDF. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Faʻasalalau avanoa".
  9. I totonu Explorer O le faʻamaumauga saʻo lea o loʻo faʻaliliu ai le PDF pepa e faʻaaoga ai le Polokalama Faʻamatalaga Faʻamatalaga.

O le faʻafitauli sili o lenei auala o le polokalame AVS Document Converter ua totogiina.

Metotia 2: Hamster Free EbookConverter

O le isi polokalama e liliu mai pepa ma tusi i itu eseese, e aofia ai le faaliliuina FB2 i le PDF, o le Hamster Free EbookConverter.

Tusia Hamster Free EbookConverter

  1. Sue le Hamster Converter. Faʻaopoopo se tusi mo le gaioiga i lenei polokalama e matua faigofie lava. Faia se sailiga Faʻafoe i le nofoaga o le lelea i le mea e tu ai le tau FB2. Fai le toso i le faamalama Hamster Free. I le taimi lava e tasi ia mautinoa ia taomi le faamaumatau o le kuki.

    O loʻo i ai se isi filifiliga e faʻaopoopo se mea e tatau ona faʻaaoga i le mata o Hamster. Kiliki "Faaopoopo Failautusi".

  2. O le faʻaopopoina o faʻamatalaga mea faitino o loʻo galue. E tatau ona toe faʻaleleia i le nofoaga malolo o loʻo i ai le FB2. A maeʻa ona faʻailoa lenei mea faitino, kiliki "Tatala". Afai e manaʻomia, e mafai ona e filifilia faila e tele i le taimi e tasi. Mo le faia o lenei mea, ao faagasolo le filifiliga, fai i lalo le faamau Ctrl.
  3. A maeʻa tapunia le faʻamalama, o igoa o pepa filifilia o le a faʻaalia e ala i le EbookConverter interface. Kiliki "Lisi".
  4. Tatalo avanoa mo le filifilia o faatulagaga ma masini. Alu i le pito i lalo o atigipusa o loʻo i totonu o lenei faamalama, e taʻua "Formats and platforms". I totonu o lenei poloka e tatau ona i ai se atigipusa "Adobe PDF". Kiliki i luga.

    Ae i totonu o le polokalama Hamster Free, e mafai foi ona faatino le faagasologa o le liua e sili atu le lelei mo nisi masini feaveai, pe a fai e te fuafua e faitau le PDF i latou. Ina ia faia lenei mea, i le faamalama lava e tasi, alu i luga i le poloka o ata "Meafaigaluega". Filifili le faailoga e fetaui ma le ituaiga o le masini feaveaʻi e fesootai i le PC.

    O se poloka o le faʻamalamalamaina o mea faasolo e amata. I le eria "Filifili le masini" E tatau ona maitau mai le lisi pa'ū lisi le faʻataʻitaʻiga faapitoa o le masini o le ituaiga na filifilia muamua. I le eria "Filifili se faatulagaga" e tatau ona maitau le faatulagaga o le a faia ai le liua mai le lisi tatala. Ua i ai "PDF".

  5. A maeʻa ona filifili i le filifili o le filifiliga "Liliu mai" ua amata ona faʻaalia. Kiliki i luga.
  6. Amata "Suʻe Failautusi". E tatau ona faʻamautinoa le faʻapipiʻi poʻo le masini e fesoʻotaʻi ma le PC, lea e te fuafua e toe faʻafoʻi le pepa na liua. A maeʻa le makaina o le mea e manaʻomia, kiliki "Lelei".
  7. O le faagasologa o le faaliliuina o elemene FB2 filifilia e amata i le PDF. O lona alualu i luma e molimauina i le pasene o tau o loʻo faʻaalia i totonu o le window EbookConverter.
  8. A maeʻa le faagasologa o le liua, o le a faʻaalia se savali i le Hamster Free window e faʻaalia ai ua maeʻa maeʻa le faʻatinoga. O le taimi lava lea na valaʻauina ai e asiasi i le faʻailoga pe o fea pepa na liua. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Faʻasalalau avanoa".
  9. O le a amata Explorer tonu le mea o loʻo i ai pepa a le PDF na faaliliuina e Hamster Free.

E le pei o le metotia muamua, o lenei filifiliga o le faaliliuina FB2 i le PDF o loʻo faʻatinoina e faʻaaogaina ai polokalama faʻapitoa.

Metotia 3: Caliber

O le isi mea tau komepiuta e mafai ai ona e faaliliuina FB2 i le PDF o le Caliber e faʻapipiʻiina, lea e faʻapipiʻi ai se faletusi, tusi faitau ma se tagata liliu mai.

  1. A o lei faia le faagasologa o le liuaina, e tatau ona e faaopoopo atu le mea FB2 i le potu tusi o Caliber. Kiliki "Faaopoopo Tusi".
  2. E amata le meafaigaluega. "Filifili tusi". O iinei e faigofie ma faigofie ia taga. Alu i le faila pe a fai le faila file FB2. I le makaina o lona igoa, kiliki "Tatala".
  3. A maeʻa ona tuʻuina le tusi i totonu o le faletusi ma faʻaali le taga Calibri i le lisi, siaki lona igoa ma kiliki "Tusi Liliu Mai".
  4. Ua tatalaina le faamalama o le liua. I le eria "Faiga Faʻapipiʻi" i luga o le masini e faailoa ai le uluai faila faila. E le mafai e le tagata faʻaaoga ona suia lenei tau. Ua i ai "FB2". I le eria "Faʻatulagaina o Faʻatulagaga" e tatau ona maitauina i le lisi "PDF". O le isi itu o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le tusi. O le faʻatumuina o nei mea e leʻo se tulaga faʻamaonia, ae o faʻamaumauga o loʻo i totonu e mafai ona tosoina aunoa mai fasipepa meta o le mea FB2. O le mea lautele, o le tagata lava ia na te filifili pe faʻapipiʻi faʻamaumauga pe suia ia tulaga faatauaina i nei vaega. Ina ia amata le liua, kiliki "Lelei".
  5. O le faagasologa o le liua o loʻo tamoe.
  6. I le maeʻa ai o le liua ma faʻapipiʻi le igoa o le tusi ile vaega "Formats" tau o le a faʻaalia "PDF". Ina ia maimoa i le tusi ua liua, kiliki i luga o lenei tau.
  7. O le tusi o le a amata i le polokalame ua faʻamaonia i luga o le PC mo le faitauina o faila PDF e ala i le faaletonu.
  8. Afai e te manaʻo e tatala le faʻailoga pe o fea o loʻo i ai le mea faitino, mo le faʻaogaina faʻatasi ma ia (mo se faʻataʻitaʻiga, mo le kopiina pe suia), a maeʻa ona filifilia le igoa o le tusi i le Calibri window i le poloka "Auala" kiliki i le igoa "Kiliki e tatala".
  9. Faatoagaina Explorer. O le a tatalaina saʻo lava i totonu o le faʻamatalaga o le faletusi Caliber, lea o lo tatou PDF.

Metotia 4: Icecream PDF Converter

O le isi polokalame e faaliliuina ai FB2 i le PDF o le Icecream PDF Converter, lea e faʻapitoa i le faaliliuina o PDF i pepa eseese ma vice versa.

Download Icecream PDF Converter

  1. Run Aiskrim PDF Converter. A uma le faʻataʻitaʻiga, faʻafeiloaʻi i le igoa. "PDF"lea o loʻo tu i le ogatotonu poʻo i luga o le faamalama.
  2. Ua tatala le lisi Iiskrim, ua fuafua e faaliliu tusi o ituaiga eseese i PDF. E mafai ona e sau mai Faʻafoe toso se mea FB2 i le faamalama Iskrim.

    E mafai ona e suia lenei gaioiga e ala i le kiliki i luga "Faaopopo le faila" i le ogatotonu o le faamalama o le polokalama.

  3. I le tulaga lona lua, o le a faʻaalia le faamalama o le faila o le faila. Alu i nofoaga o loʻo manaʻomia FB2 i mea. Faailoga i latou. Afai e sili atu i le tasi mea faitino, ona maka lea e ala i le kilikiina o le ki Ctrl. Ona e lolomiina lea "Tatala".
  4. O faila ua makaina ua faaopoopo i le lisi i le ISCrim PDF Converter window. Ona o le lē mafai, o mea ua liua ua faʻatagaina i se tusi faʻapitoa. Afai e talafeagai pe a maeʻa ona fai faila, e auina atu i latou e le tagata faaliliu i se pusa, o le auala e ese mai le tulaga masani, ona kiliki lea o le ata i le ituaiga o se pusa i le itu taumatau o le eria "Faasao i".
  5. Ua faʻalauiloa le mea faigaluega filifilia. E tatau ona faʻamaonia le pusa i le mea e te manaʻo e teu ai le iuga o le liua. A uma ona faailoga le tusi, kiliki "Filifili le Faila".
  6. O le ala i le lisi filifilia o loʻo vaaia i le eria "Faasao i". O lenei e mafai ona e amataina le faagasologa o le liua lava ia. Kiliki "Faalauiloa.".
  7. O le faagasologa o le suiga o le PB2 i le PDF amata.
  8. A maeʻa, o Iiskrim o le a faʻalauiloaina se feʻau e taʻu mai ai le maeʻa manuia o le faʻatinoga. O le a ofoina atu foi le tuʻufaʻatasia i totonu o le tusi faʻasologa o loʻo i ai mea o loʻo faaliliuina ai PDF. Na o le kiliki "Faʻasalalau avanoa".
  9. I totonu Explorer O lenei mea o le a faʻalauiloa ai le faʻailoga pe o fea mea o loʻo faaliliuina.

O le le lelei o lenei metotia o le tuusaunoaina lea o le Iiskrim PDF Converter e gata i le numera o faila ma itulau e liua faʻatasi i totonu o se pepa.

Metotia 5: TEBookConverter

Matou te faaiu la matou iloiloga faʻatasi ai ma se faʻamatalaga o le liliu mai FB2 i le PDF e faʻaaoga ai le tagata liliu fesoʻotaʻi TEBookConverter.

TUSI TELEConverter

  1. Faʻasaʻo le TEBookConverter. E le mafai e le polokalama ona faʻaalia le gagana o le polokalama lea e faʻapipiʻi ai, ma o le mea lea o le a suia ai le gagana ma le lima. Kiliki "Gagana".
  2. O se mataitusi laititi gagana e tatalaina. Filifili mai le lisi e aliali mai. "Rusia" ma tapunia lenei faamalama. A maeʻa lena, o le a faʻaalia le faʻaogaina o le polokalame i le gagana Rusia, lea e sili atu ona talafeagai mo le tagata e faʻaaogaina totonu ole fale nai lo le Igilisi.
  3. Ina ia faaopoopo FB2, e manaʻomia ona liua i le PDF, kiliki "Faaopoopo".
  4. E amataina se lisi. Tumau i le filifiliga "Faaopoopo Failautusi".
  5. O le faʻaopoopo le faʻamatalaga o mea faitino. Alu i le faʻailoga o loʻo i ai tusi talafeagai FB2, filifili ma kiliki "Tatala".
  6. O igoa o mea iloga o le a faʻaalia i totonu o le faamalama TEBookConverter. I le le mafai, o faʻamaumauga ua liua o loʻo teuina i le nofoaga lava e tasi i luga o le kiona malosi lea o loʻo i ai le TEBookConverter. Afai e te manaʻomia le suia o le nofoaga o faila pe a uma le liua, kiliki i luga o le ata i le ituaiga o se pusa i le taumatau o le eria "Faʻamaumauga Faʻatino".
  7. O le faamalama o le faamalama o le faamalama. Faailoga i totonu o le nofoaga e te manaʻo e teu ai mea faitino ma kiliki "Lelei". E mafai foi ona e lesitalaina le auala i le masini feaveaʻi e fesoʻotaʻi ma le PC, pe afai e te manaʻomia le togiina o mea na liliu mai i luga mo le faitau atili.
  8. Ina ua uma ona toe foi mai i le vaega autu TEBookConverte i le fanua "Faatulaga" mai le lisi pa'ū, filifili "PDF".
  9. E faapena foi i le fanua "Faailoga" ma "Meafaigaluega" E mafai ona e faʻamaonia le faia ma le faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega mai le lisi o mea e teu ai le TEBookConverter, pe afai e te manaʻomia le fesiitaiga o faila i nei masini eletonika. Afai e te vaʻaia le pepa naʻo luga o se komepiuta, e le manaʻomia nei fanua.
  10. A maeʻa uma manipulations o loʻo i luga, e amata le faiga, kiliki "Liliu mai".
  11. O faʻamaumauga e makaina o le a suia mai le PB2 i le PDF.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e ui i le tele o numera o polokalama e lagolagoina ai le liua o le FB2 i le PDF, o le algorithm o gaioiga i totonu ia i latou e tele lava foliga tutusa. Muamua, o FB2 tusi ua faaopoopo mo le liua, ona faatulaga lea o le faatulagaga (PDF), ma ua filifilia le lisi o galuega faatino. Le isi e amata le faagasologa o le liua.

O le eseesega tele i le va o auala o le totogiina lea o nisi o talosaga (AVS Document Converter ma Icecream PDF Converter), o lona uiga oa latou lomiga saoloto e iai ni tapulaa. E le gata i lea, o tagata taitoatasi liliu mai (Hamster Free EbookConverter ma TEBookConverter) ua faʻamalosia mo le faaliliuina FB2 i le PDF mo masini feaveaʻi.