CuneiForm 12


O loʻo iai nisi o 'upega tafaʻilagi taʻutaʻua o loʻo taumafai e siitia atu i la latou sailiga mo le tagata faʻaogaina i le faigofie e mafai ai. O le mea lea, afai e te fefe e sui i le Mozilla Firefox browser ona e tatau ona e toe ulufale atu i tulaga uma, ona leai lea o ou popolega - afai e tatau ai, o tulaga talafeagai uma e mafai ona faaulufale mai i totonu o Firefox mai soʻo se 'upega tafaʻilagi i luga o lau komepiuta.

O loʻo faʻaalia i totonu o Mozilla Firefox le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina ai, o se meafaigaluega aoga lea e mafai ai e oe ona faia vave se mea faʻasolosolo i se masini fou. O le asō o le a matou vaʻavaʻai i le auala e mafai ona faigofie ai ona faʻapipiʻi mea, tusimaʻa, ma isi faʻamatalaga i Mozilla Firefox mai le afi poʻo se masini komepiuta mai se isi gaosi oloa ua faʻaogaina i lau komepiuta.

Faʻamatalaga mai fafo i Mozilla Firefox mai Mozilla Firefox

Muamua, mafaufau i le auala pito sili ona faigofie e faʻapipiʻi ai tulaga pe ai ai sau Firefox i luga o le komepiuta e tasi ma e te manao e tuʻufaʻatasia uma tulaga i se isi Firefox ua faʻapipiʻiina i luga o se isi komepiuta.

O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea o le faʻaaoga lea o le synchronization feature, lea e aofia ai le fatuina o se faʻamatalaga faapitoa o loʻo teuina uma au faʻamatalaga ma faʻatulagaga. O le mea lea, o le faʻapipiʻiina o Firefox i luga o au komipiuta ma masini feaveai, o mea uma na siiina ai faʻamaumauga ma faʻauluuta o le a latalata mai pea, ma o suiga uma lava o le a vave faia i masini suʻesuʻeina.

Ina ia fetuʻunaʻi le fesoʻotaʻiga, kiliki i luga o le lisi o le lisi o le masini i le tulimanu pito i luga ma filifili le mea i le lisi o mea autu "Ulufale Faʻatasi".

O le a toe faʻafeiloaia oe i le itulau o le saini. Afai ua uma ona e faia se faʻamatalaga Firefox, pau mea e te faia o kiliki i luga o le ki. "Faʻatasi" ma ulufale i faʻamaumauga faʻatagaga. Afai e leai sau tala, e tatau ona e faia i le kilikiina o le ki. "Fausia se tala".

O le fatuina o se faʻamatalaga Firefox e toetoe lava a vave - o mea uma e tatau ona e fai o le ulufale i lau tuatusi imeli, seti se faʻaupuga, ma faʻamaonia tausaga. O le mea moni, o lenei faʻamatalaga tala o le a maeʻa.

A maeʻa maeʻaeʻa le faʻasalaga, mea uma e tatau ona e faia o le mautinoa lea e faʻafefegaʻi e le masini lau polokalame Firefox, e fai le mea lenei, kiliki i le lisi o mea e fai i le masini ma i le pito i lalo o le faamalama e tatalaina, kiliki le igoa o lau imeli.

O le a faʻaalia e le lauulu le faamalama o le siataina o mea, lea e te manaʻomia e faʻamautinoa ai ei ai lau siaki i le mea "Faʻatonu". O isi aitema uma e ofi ia oe lava.

Faʻamaumauga o oloa faaulufale mai i Mozilla Firefox mai se isi masini

Ia mafaufau nei i le tulaga e te manaʻo ai e faʻafeiloaʻi ia Mozilla Firefox mai se isi masini faʻaogaina i lau komepiuta. E pei ona e malamalama, i lenei tulaga, o le a le faʻaaogaina le faʻatonuga.

Kiliki le ki o le masini tautaua ma filifili se vaega. "Tusi o talaaga".

I le itu lava e tasi o le faamalama, o le a aliali mai se isi lisi o igoa, lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki. "Faaali le mekasini atoa".

I le pito i luga o le faamalama, faʻalautele le isi lisi o mea e te manaʻomia e filifili ai le mea "Faʻaliliuina mai o faʻamatalaga mai se isi suʻesuʻega".

Filifili le masini mai le mea e te manaʻo e faʻapipiʻiina ai tulaga.

Ia mautinoa o loʻo i ai se manulele e latalata ile mea. "Faʻamatalaga Initaneti". Faʻamau uma isi faʻamatalaga i lau faitalia ma faʻamaeʻaina le ulufale mai e ala i le kiliki o le ki "Lisi".

O le a amata le faagasologa o oloa faaulufale mai, lea e faalagolago i le tele o le mea e faaulufaleina mai, ae, o se tulafono, e le o toe umi ona faatali. Mai lenei taimi i luga, na e tuʻuina atu uma tulaga i Mozilla Firefox.

Afai ei ai ni au fesili e fesoʻotaʻi ma le faʻauluina mai o tulaga, fesili ia i latou i faʻamatalaga.