Suʻega i le Adobe Illustrator CC


A aunoa ma ni ata vitio, e tusa lava pe itiiti, o le upega tafaʻilagi o loʻo iai nei e faigata ona mafaufau i ai. Ma o Twitter e leai se tuusaunoaga. O le tele o le microblogging service e mafai ai ona e faʻatagaina ma fefaasoaaʻi vitio laiti, o le umi e le sili atu i le 2 minute 20 sekone.

"Susuga" ata tifaga i le auaunaga e faigofie lava. Ae faʻapefea ona e siiina se vitio mai le Twitter, pe'āfai e iai se manaʻoga faapena? O lenei fesili o le a tatou iloiloina i lenei tusiga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se tala Twitter

Faʻafefea ona lafoina se vitio mai le Twitter

E manino lava o le faʻatinoga o le tautua e le faʻaalia ai le avanoa e sii mai ai vitio e faʻapipiʻi i tweets. O le mea lea, o le a tatou foia lenei galuega ma le fesoasoani o auaunaga a isi vaega ma talosaga mo le tele o tulaga.

Metotia 1: DownloadTwitterVideos

Afai e te manaʻo e sii se vitio mai le Twitter e faʻaaoga ai lau komepiuta, o le DownloadTwitterVideos auaunaga atonu o le filifiliga sili lea. Ina ia tuʻuina atu se vitio i le MP4 format, o mea uma e te manaʻomia o se fesoʻotaʻiga i se tweet patino i se vitio.

Auaunaga i luga ole laiga DownloadTwitterVideos

  1. O lea la, muamua matou te maua ai se meli faʻatasi ma se vitio faʻamau i le Twitter.

    Ona kiliki lea i le pito i lalo o le pito i luga taumatau o le tweet.
  2. Le isi, filifili le mea i le lisi pa'ū. "Kopi le sootaga i tweet".
  3. Ona kopi lea o mea o loʻo i ai i se tasi o faʻamaumauga i totonu o le faamalama pop-up.

    Ina ia kopiina le sootaga, kiliki i luga o le mea ua filifilia ma le kulimi taumatau ma filifili le mea i le lisi autu "Kopi". Po o le faigofie ona faʻaaogaina - faʻaaoga le tuufaatasiga "FMT + C".

    I le taimi muamua, ua uma ona filifili le fesoʻotaʻiga e kopiina, ae afai na e pa'ūina lenei filifiliga, e toe faʻafoisia, ia toe kiliki i le atigipusa.

  4. O lenei, alu i le itulau o le auaunaga a le DownloadTwitterVideos ma faapipii le sootaga i totonu o le fanua talafeagai.

    Le faʻaaogaina o alalapu "FMT + V" pe kiliki i luga o le fanua matamata ma le kiliki saʻo ma kiliki "Pasita".
  5. A maeʻa ona faʻamatalaina le sootaga i le tweet, ona tumau ai lea e na o le kiliki i le ki "Download [faatulagaga ma le maualuga tatou te manaʻomia]".

    Se poloka i le pito i lalo ma le ulutala o le vitio ma le tusiga "Tatala maeʻa manuia".

O galuega faatino a DownloadTwitterVideos e faigofie tele, ma o le auʻaunaga e faigofie lava, aua e mafai ona e siiina le vitio e te manaʻomia i na o nai kiliki.

Metotia 2: SAVEVIDEO.ME

O se tasi fofo sili atu ona fofo o le mea e maua ai le saulaina i le initaneti SAVEVIDEO.ME. O lenei tautua, e le pei o lea o loʻo faamatalaina i luga, e masani lava, o lona uiga. e mafai ai e oe ona siiina faila faila mai le tele o fesoʻotaʻiga lautele. Ae o le mataupu faavae o le taotoga e tutusa.

Auaunaga i le Initaneti SAVEVIDEO.ME

  1. Ina ia amata faʻaaoga le auaunaga, pei o le uluai auala, muamua kopi le sootaga i le tweet ma le vitio. Ona alu lea i le itulau autu SAVEVIDEO.ME.

    Matou te fiafia i se faʻafanua o loʻo i lalo o le faʻamatalaga "Faʻaofi le URL o le itulau vitio iinei ma kiliki" Download "". O le mea lea tatou te tuʻuina ai la tatou sootaga.
  2. Matou te taomi le faamau "Download" i le itu taumatau o le fomu ulufale.
  3. Ma le isi, matou te filifilia le uiga manaomia o le vitio ma le kiliki-i luga o le sootaga "Tikiake faila vitio".

    I le lisi autu, filifili le aitema "Save link as ...".
  4. Alu i le pusa lea e te fuafua e lafoina le vitio, ma kiliki le ki. "Faasaoina".

    A maea lenei, o le vitio o le a amata ona sii mai.

    O vailaʻau uma na faʻapipiʻiina ma SAVEVIDEO.ME o loʻo faʻatagaina i luga o se PC faʻamaufaʻailogaina atoa. O le mea lea, ina ia aua nei fenumiaia faila faila i le lumanai, e tatau ona e toe faanumeraina i le taimi lava lena i le faamalama o le fesoʻotaʻiga.

Vaʻai foi: Aveese uma tweets i luga o Twitter i nai kiliki

Metotia 3: + Download mo le Android

O ata vitio e mafai foi ona sii mai e ala i le faʻaaogaina o masini Android. O se tasi o tali sili ona lelei i lenei ituaiga i le Google Play o le + Download program (o le igoa atoa o le + Download 4 Instagram Twitter). O le tusi talosaga e mafai ai e oe ona sii vitio mai le auaunaga microblogging i luga o le mataupu faavae lava e tasi o loʻo faʻaogaina i auala e lua o loʻo faamatalaina i luga.

+ Download 4 Instagram Twitter i Google Play

  1. Muamua, faʻapipiʻi + Download mai le faleoloa Google.
  2. Ona tatala lea o le polokalama faatoa faʻafouina ma alu i ai "Faʻatonu" e ala i le kiliki i luga o le pito i luga i le pito i luga.
  3. Lenei, afai ei ai se manaʻoga, sui le lisi o le vitio download i se mea e sili atu ona fiafia i ai.

    Ina ia faia lenei mea, kiliki Tikiala le faila ma i le faamalama pop-up, filifili le faila e manaʻomia.

    Ina ia faʻamaonia le filifilia o se faʻamaumauga mo vitio mai le Twitter, kiliki le ki "FILIFILIA".
  4. O le isi laasaga o le sailia lea o se tweet i se vitio i se tusi Twitter po o se faʻaoga feaveaʻi o le tautua.

    Ona kiliki lea o le uū lava lea i le pito i luga taumatau o le poloka lomiga.
  5. Ma i le lisi autu, filifili le aitema "Kopi le sootaga i tweet".
  6. Ia toe foʻi i le + Download ma ia kiliki i luga o le autafa lapotopoto ma le aū i lalo.

    O le talosaga na matou kopiina i le tweet o le a iloa ma amata download mai le vitio matou te manaʻomia.
  7. E mafai ona tatou mataʻituina le alualu i luma o le faila vitio i le faʻaaogaina o le 'upega taʻavale o loʻo i lalo o le atinaʻe.

    I le faaiuga o le download, o le a vave lava ona avanoa le vitio mo le matamataina i le tusi o loʻo i ai muamua.
  8. O le talosaga + Download, e ese mai i le tautua na talanoaina i luga, vave ona maua mai ata vitio i le faatulagaga ma le iuga e sili ona lelei mo lau telefoni. O le mea lea, e mautinoa e le manaʻomia le tausia o le maualalo o le ata lafoina.

Metotia 4: SSSTwitter

O se 'upega tafailagi faigofie ma faigofie-faʻaaogaina lea e taulaʻi lava i le siiina o vitio mai le Twitter. O le mafai ona download iinei o loʻo faʻatinoina i le tutusa i le auala lava e tasi i SaveFrom.net, o se lauiloa iloga ma le faʻaopoopoga tutusa, faʻapea foi i le DownloadTwitterVideos ua talanoaina i luga. O mea uma e manaʻomia mai ia te oe o le kopi / faapipii le sootaga poʻo le fesuiaiga e aunoa ma le tuʻuina atu o le itulau ma le vitio i le fesoʻotaʻiga lautele. Seʻio tatou tilotilo totoa pe faʻapefea ona faia lenei mea.

  1. Muamua, tatala i luga o le Twitter le pou lea e te fuafuaina e lafoina le vitio, ma kiliki i le tuatusi o le upega tafaʻilagi e faʻamaonia ai le sootaga i lenei itulau.
  2. Tuu le taula i le va o mataitusi "//" ma le upu twitter. Ulufale mai mataitusi "sss" e aunoa ma ni upusii ma kiliki "UI" luga o le komepiuta.

    Manatua: A maeʻa le suiga, e tatau ona foliga le sootaga i lenei: //ssstwitter.com/mikeshinoda/status/1066983612719874048. A o le i ai, na foliga mai o ia i lenei //twitter.com/mikeshinoda/status/1066983612719874048. E masani lava, mea uma e oʻo mai pe a uma .com / o le a ese oe, ae o le a le faia.

  3. I luga o le itulau SSSTwitter web service, tusi i lalo sina mea, saʻo i lalo i le poloka mo le filifilia o le maualuga (iugafono) o le vitio na sii mai. I le faʻamalamalamaina, kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga e faʻafeagai ma ia. "Download".
  4. O le a tatalaina le vitio i se isi faʻamau, o lona toe amataina o le a otometi ona amata. Faʻalogo lelei i le pusa tuatusi o lau sailiga - i le faaiuga o le ai ai se ki "Faasaoina"lea e te manaʻomia e kiliki.
  5. Faʻalagolago i tulaga o le 'upega tafaʻilagi, o le a amataina le otometi pe o le ae muamua manaʻomia le faʻamalamalamaina o le lisi o faʻasalalauga i le tatalaina "Saili". O le faila faila vitio o loʻo i ai i le MP4 format, o lea e mafai ona taʻalo i soo se tagata taalo ma soʻo se masini.

  6. Faʻafetai i le 'upega tafaʻilagi a le SSSTwitter, e mafai ona e faigofie ona sii mai le vitio e te fiafia mai i le Twitter, na o le tatalaina o le upega tafaʻilagi o fesoʻotaʻiga lautele o loʻo aofia ai ma faia ni nai faʻaoga faigofie.

Faaiuga

Sa matou talanoa e uiga i auala eseese e fa e sii mai ai vitio mai le Twitter. O le toatolu oi latou e taulai atu ia i latou oe asiasi atu i lenei sosaiete fefaasoaaʻi mai se komepiuta, ma le tasi e faaaogaina tagata masini feaveai e taitaia le Android. E i ai tali tutusa mo iOS, ae afai e te manaʻo ai, e mafai foi ona e faʻaaogaina soʻo se auaunaga i luga o lau telefoni po o lau papa.