Faʻafefea ona suʻe se ata i Yandex

Tatala ma faila faila i le faatulagaga * .pdf e le mafai ona faʻaaoga le OS OS. Ae ui i lea, o loʻo i ai polokalame faʻapitoa e mafai ai ona e faia ni ituaiga manipulations ma pepa aymini. O se tasi o nei polokalame o se oloa a le kamupani CAD-KAS ua taua o PDF Editor.

PDF Editor o le polokalama lea e mafai ai e oe ona faasaʻo, fatufatu, ma faatino isi manipulations ma pepa PDF. Ua totogi le polokalama, ae o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga, lea e mafai ona e faamasani ai i galuega o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga.

Faaulu fou

O le fatuina o se pepa fou o le a mafai ai e oe ona faʻatumu i mea talafeagai, faʻamaonia le tele ma isi mea faʻalautele atonu e manaʻomia mo le faʻaaoga atili.

Faʻamaumauga

E mafai ona e tatalaina pepa tusia e le gata i lenei polokalama, ae faapena foi i isi polokalama faʻapitoa. O le mea lea, e le tatau ona e popole i le auala e tatala ai PDF-faila na sii mai le Initaneti.

Faʻasaga

O le polokalama i le faʻasologa o mea tutusa e tutusa ma isi taʻitaʻifu taʻiala. O loʻo i ai foi se mea e fai ai ata tusi, ma o le fanua o le pepa tatala lea. E le gata i lea, e mafai ona e faʻasaʻoina tusitusiga o loʻo i luga o le pepa tatala, ae mo lenei mea e tatau ona e faʻaaogaina le lisi o mea e faʻaalu ai le faʻaʻaiga.

Faaali le faatulagaga

I le faʻaaogaina o mea faigaluega i lenei vaega, e mafai ona e faʻaalia le faʻaalia o elemene uma o loʻo i totonu o le pepa. Mo se faʻataʻitaʻiga, tape le visiva o ata po o ata ina ia faigofie ai ona faitau le anotusi.

Faatulagaina o itulau

Afai e te manaʻo e tipi ni vaega o le pepa, aveese pe tape ia, ma suia le talaaga, e mafai ona e faʻaaogaina meafaigaluega mai lenei vaega o le polokalama.

Scanner

O lenei tulaga o le a mafai ai e oe ona matamata ata, pepa poʻo isi pepa ma liliu i latou i le faatulagaga. * .pdf. A maeʻa le suʻeina, e mafai loa ona e faʻataʻitaʻia le faila.

Itulau vaaiga

O lenei faʻataʻitaʻiga o le a mafai ai e oe ona vaʻai i se numera tele o itulau i le taimi e tasi, ina ia mafai ai ona sili atu lou faʻaleleia auala e tolu. E matua faigofie lava ona faʻaaoga pe a faitau se tusi poʻo le suʻeina o se itulau ma se ata.

Faailoga tusi

Pe a faitauina se pepa lautele, e taua tele le vavaeina o nisi o nofoaga i totonu e sili ona aoga i se tulaga patino. A o faitauina se tusi pepa e faigofie ona fai se tusi taʻaloga masani, ona faʻatasi ai lea ma le filifiliga eletoroni o le a le faigofie tele ona faia lenei mea. Ae ui i lea, e le o se faafitauli mo le PDF Editor, ona o loʻo i ai se meafaigaluega faʻapitoa iinei. "Faailoga tusi"fuafua mo na o lena.

Faamatalaga

A e fatuina se pepa, atonu e te manaʻo e tuʻuina atu uiga faʻapitoa i le faʻaalia o lau tusitala. I lenei tulaga, ia faaopoopo faʻamatalaga talafeagai i nofoaga faapitoa.

Saogalemu

A aunoa ma le puipuiga o faamatalaga io tatou taimi, e faigata ona faatumauina lona le faalauaiteleina, ma o tagata atiaeina o lenei polokalama na latou tausia lelei. Faatasi ai ma le fesoasoani a mea faigaluega, o loʻo maua ai faʻamaumauga faʻamaumauga ma, pe a talafeagai ai, ua setiina se upega tafailagi i luga o le pepa na faʻatuina pe faʻamaonia. E tele ni faʻamalamalamaga o filifiliga, e oʻo i le faʻatagaga e lolomi. Faʻaaogaina, e mafai ona e filifili pe faapefea ona e puipuia le faʻamaumauga, ma o ai o le a mafai ona maua.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Tele aoga aoga.

Faʻafitauli

  • Tufatufaina mo se totogifuapauina;
  • Faʻasalaga faʻafefeteina;
  • Suavai i le demo demo i luga o pepa taʻitasi.

O le faʻamatalaga mai le tusitusiga e mafai ona faia faigofie. O loʻo i ai i le polokalame le tele o galuega ma meafaigaluega e mafai ona toetoe lava o mea uma e iai se faila PDF. Faʻataʻitaʻitele i le PDF Editor, e ui e le masani ai, ae e faigofie tele mo le suia o le ata. O le mea moni, e le o tagata uma o le a filifili e faʻaalu tupe i luga o le pepa atoa, ae o le ita itagofie o le a faalavelave ia te oe. Ae ui i lea, o le polokalama o le a aoga ia te oe ma le tele o ana galuega, ma o le ae le faaaluina tupe e le aoga, pe afai e te filifili pea e faatau.

Faʻataʻitaʻi kopi o le PDF Editor

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamatalaga PDF Editor Taʻitaʻa taʻaloga Foxit Advanced PDF Editor Tusitusia PDF PDF

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PDF Editor o se polokalama lea e mafai ai e oe ona tatala ma faʻasaʻo PDF faila, lea e le mafai ona faʻaaogaina meafaigaluega OS.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: CAD-KAS
Tau: $ 79
Toa: 18.3 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.5