Faʻafefea ona filifili se kiore mo se komepiuta

Pulea komepiuta, muamua lava, e ala i le faʻaaogaina o le kiore. O tausaga taʻitasi o latou laulau i luga o le maketi ua faʻamaeʻaina ma le fiaselau o faʻataʻitaʻiga mai atinaʻe eseese. E matua faigata lava ona filifili se mea se tasi, e tatau ona e gauai atu e oo lava i nai auiliiliga laiti atonu e aafia ai le mafanafana pe ae galue. Na matou taumafai e faʻamatala auʻiliʻili auiliiliga taʻitasi ma taʻutinoga ina ia mafai ai ona e faʻamaonia saʻo le filifiliga o le faʻataʻitaʻiga.

Filifilia o se kiore mo galuega masani i aso taitasi

O le tele o tagata faʻatau e faʻatau se kiore e fai ai taga masani i luga o se komepiuta. Pau lava le mea e tatau ona latou fafaguina le fetuu ile laiga ile kiliki ile mea e manaʻomia. O i latou e filifilia na ituaiga o masini, muamua lava, ia gauai atu i foliga vaaia ma foliga faigofie o le masini. Ae o loʻo i ai isi faʻamatalaga auiliili.

Faʻaaliga

O le ituaiga masini, o lona foliga ma lona telē o le mea muamua lea e gauai i ai tagata uma. O le tele o kiopi komepiuta a le ofisa ei ai se foliga foliga tutusa e mafai ai ona faʻamafanafana lima tauagavale ma lima taumatau. O mailei e mai le laʻititi laʻititi, e pei ona taua o manoa tusi, i le tele, e fetaui lelei mo alofilima tetele. E leai se mea e faʻaaogaina, ma i le gaosiga o palasitini masani masani.

I le sili atu o taugata, o loʻo i ai se faʻamau i tua, o le ufiufi ua faʻamaluluina i le palasitika, ma o itu ma uili ua paʻu. E i ai le faitau selau o tagata gaosiga o masini o le ofisa, o loʻo taumafai uma i latou e aloese mo se mea, e masani ona faʻaaogaina tupe meataalo.

Faʻamatalaga faʻapitoa

I le tau maualalo ma le taugofie, o le kulimi kiore ma le lagona, e pei o se tulafono, ua atiae e se kamupani a Saina e le o iloa, ona o lenei, ma o se tau maualalo. Aua e te taumafai e suʻe se faʻamatalaga e uiga i punaoa o kiliki po o le tele o le suʻesuʻega, o le tele o taimi e faigofie lava ona leai se mea. O tagata e faʻaaogaina ia faʻataʻitaʻiga e leai se mea e fai i ai - latou te le popole e uiga i le saoasaoa o le kuluma, o le foliga vaaia ma lona vaeluaina. O le saoasaoa o le faagaoioia o le pala i totonu o ia ituaiga isumu, e mafai ona ese mai le 400 i le 6000 DPI ma e faalagolago i le faataitaiga faapitoa. Faʻalogo i le tau o le DPI - o le tele, o le maualuga o le saoasaoa.

E i ai ni nailei ofisa i le tau maualuga. O le tele o ia mea ua faʻapipiʻiina i ai se masini faʻapitoa, nai lo le laser, lea e mafai ai e oe ona suia le tau o le DPI e faʻaaoga ai taʻavale. O nisi o gaosi oloa e faailoa mai i uiga o le foliga vaaia ma le punaoa o le tataina o faamau taitasi.

Fesoʻotaʻiga faʻatasi

I le taimi nei, e lima ituaiga o fesoʻotaʻiga, ae ui i lea, e lata lava i le maketi PS / 2 e le o maua i le maketi, ma matou te le fautuaina le faatauina mai. O le mea lea, matou te iloiloina auiliiliga na o ni fa fa:

  1. USB. O le tele o faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi atu i le komepiuta i lenei auala. O se fesoʻotaiga uʻamea e faʻamautinoa ai le faʻamautuina ma le maualuga o tali. Mo masini ofisa, e le taua tele.
  2. Lelei. O lenei atinaʻe o le taimi nei o le sili ona lauiloa i le vaʻavaʻa. E lava le faʻafesoʻotaʻi le faʻamaufaʻailoga i le USB-fesoʻotaʻiga, mulimuli ane o le a sauni le kiore mo le taʻavale. O le le lelei o lenei atinaʻe o le manaʻoga mo le faʻaaogaina faifaipea o le masini poʻo le sui o maʻa.
  3. Bluetooth. Lenei e te le toe manaʻomia se tagata e talia, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma le faʻaogaina o se faailoilo Bluetooth. O le a manaʻomia foi e le kio ona molia pe suia maa. O le lelei o lenei atinaʻe o se fesoʻotaʻiga taugofie i so o se masini faʻapipiʻiina ma le Bluetooth.
  4. Wi-Fi. Le ituaiga fou fou o fesoʻotaiga. Faʻaaogaina i nai faʻataʻitaʻiga ma e leʻi mauaina le lauiloa i le maketi.

E taua le taulaʻi atu i nisi o maunu e mafai ona galulue uma mai le Wireless poʻo le Bluetooth, ma mai se fesoʻotaʻiga USB, faʻafetai i le mafai ona faʻafesoʻotaʻi se uaea. O sea fofo o loʻo iai i faʻataʻitaʻiga o loʻo fausia ai le batū.

Isi faʻaopoopoga

I se tulaga e le masani ai, e mafai ona i ai i luga o kulupu ofisa. E faʻatautaia e ala i le faʻaaogaina o le avetaavale, pe a filifilia ai le faʻailoga mataalia. Afai e maua lea masini komepiuta, ona tatau lea ona i ai se mafaufauga i totonu lea e maua ai suiga ua faʻaolaina. O le mafaufau i totonu e mafai ai e oe ona faʻasaoina tulaga i totonu o le kiore lava ia, mulimuli ane o le a otometi lava ona faʻaaogaina pe a fesoʻotaʻi atu i se masini fou.

Sili mea e gaosi oloa

Afai o loʻo e suʻe se mea mai i tau maualalo maualalo, matou te fautuaina oe e faʻalogo i le kamupani Defender ma Genius. Latou te le faʻataʻitaʻiina ni tauva i le tulaga lelei o meafaitino ma vaega o loʻo faʻaaogaina. O nisi faʻataʻitaʻiga e tele tausaga e leai ni faafitauli. O na ituaiga e fesootai na o via USB. O le tau masani mo se sui sui o masini taugofie fale o le 150-250 rubles.

O le taʻitaʻi e le faʻafesoʻotaʻi i le tau o A4tech. Latou te maua mai se oloa lelei mo se tau maualalo. O sui o loʻo i ai se faʻaogaina le leai se fesoʻotaʻiga e faʻaalia iinei, ae ui i lea, e masani ona faʻaleagaina ona o le le lelei o vaega. O tau o ia ituaiga masini e eseese mai le 250 i le 600 rubles.

O faʻataʻitaʻiga uma e sili atu i le 600 ruʻu e taugata. E iloga i latou i le sili ona lelei o le fausiaina, auiliiliga auʻiliʻili, o nisi taimi o loʻo i ai faʻaupuga faaopoopo ma moli. I luga o le faatauina atu o le kiore o ituaiga uma o fesoʻotaʻiga sei vagana PS 2. E faigata le filifilia o kamupani aupito sili ona lelei, ei ai ituaiga o HP e pei o HP, A4tech, Defender, Logitech, Genius ma Xiaomi.

O se kiofiti mo galuega masani i aso uma e le tatau ona taugata tele ona o le mea moni e le o faʻaaogaina eletise pito i luga ma le faʻaogaina i le gaosiga. Ae ui i lea, o le tau e fesuisuiai e fuafua i le ituaiga o fesoʻotaʻiga ma fausia ai le lelei. Matou te fautuaina le totogiina o le gauai faapitoa i le tau masani. E mafai lava ona maua se faʻataʻitaʻiga lelei mo le 500 rubles poʻo le faʻaititia foʻi. Pe a filifili e gauai atu i foliga ma le tele o le masini, faafetai i le filifiliga sao o le a lelei le faʻaaogaina.

Filifilia o se komiva komepiuta taalo

O tagata taaalo latou te maua le masini taalo sili ona lelei. O tau i luga o maketi e matua ese lava ma e taua le malamalama i le mafuaʻaga o lenei eseesega. O le mea lea, e sili atu le tau faʻalogo atili i uiga faʻapitoa, ergonomics ma isi faʻalapotopotoga.

Faʻamatalaga faʻapitoa

E i ai le tele o tagata e gaosia ni fesuiaiga i musika faʻafiafia. O le sili ona lauiloa o Omron ma Huano. Ua latou faamaonia le avea ma "faʻalagolago" button ", ae i nisi o faataitaiga o le kiliki e mafai ona malu. O le punaoa o le kiliki o ituaiga eseese o fesuiaiga e eseese mai le 10 i le 50 miliona.

E tusa ai ma le lagona, e mafai foi ona e matauina ia kamupani sili ona lauiloa e lua - Pixart ma Avago. Faataitaiga ua uma ona tatalaina atu se numera tele, e tofu i latou ma ona lava lelei ma mea le lelei. O i latou uma e le mafai ona lisiina, o le mea lea matou te fautuaina ai e suesue faʻamatalaga e uiga i le leo i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani gaosi. Mo se tagata gaioiga, o le mea autu o le leai o se faʻalavelave ma le gaoi pe a siitia le masini, ma le mea e leaga ai, e le o lagona uma e mafai ona mitamita i se galuega lelei i tulaga eseese i luga o soo se itu.

E le gata i lea, e tatau ona e gauai atu i ituaiga masani o mio - le laser, optical and mixed. E leai ni mea taua tele mo le tasi ituaiga i luga o le isi, na o mea e sili ona lelei e fai si mea e sili atu nai lo le galue i luga o se lanu lanu.

Faʻaaliga

I foliga vaaia, o mea uma lava e toetoe lava a tutusa ma filifiliga o tofi. O loʻo taumafai le au gaosiga e vavae ese a latou faʻataʻitaʻiga ona o nisi faʻamatalaga, ae leai se tasi e galo e uiga i ergonomics. E iloa uma e tagata e tele itula o tagata taaalo i le komepiuta, o lea e taua ai le faatumauina o le nofoaga tonu o le pama ma le lima. O kamupani lelei latou te totogia lelei lenei mea.

O musele taʻavale e masani ona tutusa, ae i le tele o faʻataʻitaʻiga o le itu i le itu tauagavale, e naʻo le uu ma le lima taumatau o le a faigofie. O loʻo i ai mea faʻapipiʻi, ma o le masini lava ia e masani ona faia i le paʻu paʻu paʻu, e mafai ai e se lima paʻu ona aua nei faʻafefe ma taofi le lima i lona tulaga muamua.

Fesoʻotaʻiga faʻatasi

O sikoa e taofiofi ma isi ituaiga e manaʻomia ai le uila-o le tali vave mai le tagata taʻavale ma le tali vave mai le kiore, o le mea lea mo ia taaloga matou te fautuaina le filifilia o se masini ma se faʻaoga USB. Le fesoʻotaiga faʻaletonu e leʻo atoatoa - e le o taimi uma e faʻaitiitia ai le tali i le 1 millisecond. Mo isi taaloga e le faalagolago i vaega ninii o se lona lua, o le Bluetooth poʻo le faʻafesootai le fesoʻotaʻiga e lava.

E taua le taulaʻi atu - ua faʻapipiʻiina ivi masini e faʻaogaina ai se masini e fausia-i totonu poʻo ni maʻa. O lenei mea e mafua ai ona sili atu lo latou mamafa nai lo paaga uaea. Filifili se ituaiga masini, ia saunia mo le mea moni e tatau ona e faia ni taumafaiga sili atu i le tuleiina o le masini i luga o le kapeta.

Isi faʻaoga ma masini

E masani lava, o faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i le tele o faʻaopoopoga faaopoopo, lea e mafai ai ona e faia se gaioiga patino i luga ia i latou. O faʻatulagaga uma o faʻatulagaga o loʻo faʻatinoina i totonu o le masini taʻavale, lea o loʻo i ai i ata taʻitasi o taaloga.

E le gata i lea, o nisi faʻataʻitaʻiga ei ai se mea e le mafai ona faʻaaogaina, o seti o loʻo i ai ni mea faaopoopo mamafa o loʻo faʻatūina i totonu o le mataupu, o loʻo i ai foi vae e sui ai pe a faʻaumatia muamua mea muamua ma e le tutusa le slip.

Sili mea e gaosi oloa

O kamupani tetele e lagolagoina le au taaalo polofesa, galulue faatasi ma au ma faalapotopotoga, o lenei mea ua mafai ai ei latou ona faalauiloa a latou masini i totonu o lio o taaalo masani. Ae ui i lea, e le talafeagai i taimi uma le gauai atu i masini. E mafua ona o le tau e sili atu ona maualuga le maualuga, ma e tusa lava pe toe faʻaleleia le taugofie o le faʻaogaina o le afifi. Faatasi ai ma le au gaosi agavaa e fia taʻua Logitech, SteelSeries, Roccat ma A4tech. O loo i ai pea se numera tele o kamupani, matou te na ona taʻua mai le faataitaiga o le eseese.

Logitech o loʻo tuʻuina atu mea faigaluega pito i luga ile tau taugofie.

SteelSeries e taulaʻi atu i eSports, ae le o le televave.

I totonu o le Faʻatonu o loʻo i ai pea i taimi uma le sili ona lelei o masini ma fesuiaiga, e tusa lava pe talafeagai le tau.

A4tech na avea ma taʻutaʻua mo lona faʻataʻitaʻiga o le X7, ma tuʻuina atu ai foʻi mea lelei i le tau maualalo.

E ono aofia ai foi Razer, Tesoro, HyperX ma isi tagata gaosi oloa.

Filifiliga silisili mo eSports

E le mafai ona matou fautuaina se mea faapitoa mo tagata taaalo polofesa, talu ai o loo i ai le faitau selau o faataʻitaʻiga lelei o ituaiga eseese ma fetuutuunaiga i luga o le maketi. O iinei e tatau ona e gauai atu i le ituaiga o le taaloga, ona faavae ai lea o lenei mea e filifili ai le kiolei atoatoa. Matou te fautua atu ia te oe e aua le gauai atu i musika mamafa, filifiliga eleelea ma le taugofie. Mataitu le tau ogatotonu ma maualuga, o iina o le ae maua ai le filifiliga sili.

Filifili se kusi faʻatatau, aemaise lava pe afai o oe o se tagata fai pese. O le filifiliga sao o le a sili ona lelei le galuega poʻo le taaloga, o le masini lava ia o le a tumau mo le tele o tausaga. Faʻamalamalama mea sili ona taua ma, amata mai ia i latou, filifili le masini talafeagai. Matou te fautuaina e te alu i le faleoloa ma aua e te faatuai e faataitai ia kiore taitasi i le paʻi, pe faapefea ona taoto i le alofilima o lou lima, pe fetaui i le tele.