Faʻafefea ona faʻapipiʻi se mea e ulufale ai i le kulupu VKontakte

O Viber ua leva ona avea ma se tasi o polokalame e lauiloa tele mo le fesuiai o telefoni ma savali i le va o tagata faaaoga mai le salafa o le lalolagi. O le avefeau o loʻo i ai lomiga mo faʻalauiloa taʻutaʻua. O le faʻapipiʻiina o taʻiala taʻitasi e iai ona lava uiga, ole'ā iai ni fesili a nisi tagata e uiga i le faʻatinoga o lenei faiga. Lalo o loʻo tatou faʻamatalaina le faʻapipiʻiina o Viber i le tele o auala e faʻaaogaina ai.

Faʻatonu le Viber

Muamua lava, ou te fia iloa e leai se totogi o le masini komepiuta e fesiligia, e ofoina atu mo se totogifuapauina na o ni nai anotusi ma galuega faaopoopo. Ole vaega ona o lenei mea, ua maua ai le lauiloa tele. I le taimi nei o loʻo umia e Viber se tasi o tulaga taua i totonu o avefeau vave ma ua lagolagoina i luga o le tele o auala faʻaogaina. Sei o tatou tilotilo i le tolu sili ona lauiloa.

Viber mo faamalama

Ioe, e lelei le galue a Viber i Windows, ae e le mafai ona e lesitala i lenei faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faʻapipiʻi muamua le talosaga mo masini feaveaʻi. Ona o lenei mea, o loʻo i ai nisi faigata mo i latou e leai se avanoa i se telefoni. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina se emulator faapitoa ma numera telefoni e fatu ai se teutusi. O faʻamatalaga auiliiliga mo auala uma e faʻapipiʻi ai Weiber i luga o se komepiuta e mafai ona maua i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻapipiʻi Viber i luga o se komepiuta poʻo se komepiuta

Viber mo Android

O le telefoni feaveaʻi a Viber mo le Android, e na o le tasi lava le auala e faʻaaogaina - e ala i le Google Play Store. E le mafai ona matou fautuaina le faʻaaogaina o punaoa a isi vaega e download ai se APK, aua o loʻo i ai se avanoa e faʻafefe ai le masini i faila leaga. E tusa lava pe tatou te amanaʻiaina e leai se tau e tufatufaina atu le polokalama, o le manaʻoga mo punaoa faʻapitoa e mou ese atu. Faʻapipiʻi auala faʻapipiʻi ua faʻamatalaina i isi mea.

Faitau atili: Faʻatuina o Viber i le telefoni-smartphone

Viber mo iOS

O Viber mo iPhone e mafai ona sii mai mai punaoa aloaia e tolu. I latou taitoatasi, o lenei faagasologa e ese si ese, ma e tatau i le tagata faaaoga ona faatino ni togafiti faapitoa. I se tulaga lautele, e leai se mea faigata i lenei mea, pe afai e te matua usitai i faatonuga ma faia ma le faaeteete ia gaioiga taitasi. O faʻamatalaga auiliili mo le faʻapipiʻiina o Weiber e ala i iTunes, iTools poʻo le Faleoloa Store e mafai ona maua i le sootaga lea, o loʻo lisiina i lalo.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻapipiʻi le avefeʻau o le Viber ile iPhone

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. I luga, ua tatou auiliiliina le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le avefeʻau o le Viber mo le tolu faiga faʻaaogaina. E naʻo oe e manaʻomia le filifilia o le faʻatonuga talafeagai mo oe lava, filifili i le metotia ma mulimuli i faatonuga ua tuʻuina mai. Ona e mautinoa lava e manuia ma o le a mafai ona e fesuiai i le faʻaaogaina o le avefeau.

Tagai foi:
Faʻaopoopo fesoʻotaʻiga ma Viber mo Android, iOS ma Windows
Faʻafefea ona resitara i Viber ma Android-smartphone, iPhone ma PC
Faʻafefea ona faʻafouina Viber i se telefoni poʻo telefoni feaveaʻi