Vizitka 1.5

I le lalolagi i aso nei, e leai se tasi o le a maofa i le i ai o se lomitusi ile fale. O se mea taua lenei mo tagata e masani ona lolomiina soʻo se faʻamatalaga. E le naʻo le faʻamatalaga o faʻamatalaga poʻo ata. I aso nei, o loʻo i ai ni lomitusi o loʻo faia se galuega lelei e tusa lava pe lolomiina ata 3D. Ae mo soʻo se masini lomitusi e galue, e taua tele le faʻapipiʻi avetaavale ile komipiuta mo lenei masini. O lenei tusiga o le a taulai atu i le ata faataitai o Canon LBP 2900.

O fea e download ma pe faapefea ona faʻapipiʻi avetaavale mo le lolomiina o le Canon LBP 2900

E pei lava o soʻo se meafaigaluega, e le mafai ona gaoioi lelei le lomitusi e aunoa ma le masini komepiuta. E foliga mai, o le faiga faʻaleaoga e le faigofie ona iloa lelei le masini. E tele auala e foia ai le faafitauli i avetaavale mo le lolomiina o le Canon LBP 2900.

Metotia 1: Tikiala le avetaavale mai le nofoaga aloaia

O lenei metotia atonu o le sili atu ona talitonuina ma faamaonia. E tatau ona tatou faia mea nei.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Canon.
  2. I le mulimuli ai i le fesoʻotaʻiga, o le a ave oe i le avetaʻavale avetaʻavale mo le Canon LBP 2900 lolomi. E le mafai, o le a fuafua e le saite lau masini komepiuta ma lona maʻi. Afai e ese mai lau 'auʻaunaga faʻatinoga mai i le mea na faailoaina i luga o le' upega tafaʻilagi, ona e manaʻomia lea e suia le mea e tutusa ai oe lava ia. E mafai ona e faia lenei mea e ala i le kilikiina o le laina ma le igoa o le faiga faʻaoga.
  3. I le vaega o loʻo i lalo e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga e uiga i le avetaavale. O lana kopi lenei, lafoaʻi aso, OS ma le gagana lagolago. E tele faʻamatalaga e mafai ona mauaina e ala i le kilikiina o le ki talafeagai. "Faamatalaga auiliili".
  4. A maeʻa ona e siakiina pe saʻo lelei lau faiga faʻaoga, kiliki le ki Tatalo
  5. O le a e vaʻai i se faamalama ma se faʻasalaga a le kamupani ma faʻatau atu i fafo. Faitau le tusiga. Afai e malilie i le tusitusiga, kiliki "Talia le Faʻasalaga ma Talia" ia faaauau.
  6. O le a amata le faagasologa o le taʻavale avetaavale, ma o le a aliali mai se savali i luga o le lau ma faʻamatalaga i le ala e maua ai le faila na siiina saʻo i lau sailiga. E mafai ona e tapunia lenei faamalama e ala i le kiliki o le koluse i le pito i luga taumatau.
  7. A maeʻa le download, faʻataʻitaʻi le faila faila. O se autafa a le tagata lava ia. A e amataina i le nofoaga lava e tasi, o le a faʻaalia se faila fou ma le igoa e tasi e pei o le siiina o le faila. E lua ni faʻailoga ma se faila faila i le PDF. Matou te manaʻomia se faila "X64" poʻo "X32 (86)", faʻalagolago i le malosi o lau polokalama.
  8. Alu i le pusa ma saili le faila faila i ai "Seti". Faʻamolemole e amata faʻapipiʻi le avetaʻavale.
  9. Faamolemole silasila i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa ua fautuaina malosi e momotu le lomitusi mai le komepiuta aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻiina.

  10. A maeʻa le polokalama, o le a faʻaalia se faamalama e tatau ona e kiliki "Lisi" ia faaauau.
  11. I le isi faʻasalaga o le a e vaʻavaʻai i le tusiga o le maliega o laisene. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faamasani i ai. Ina ia faʻaauau le faagasologa, kiliki le faamau "Ioe"
  12. Ma le isi, e tatau ona e filifili le ituaiga o fesoʻotaʻiga. I le faʻasalaga muamua, e le tatau ona e faʻamaninoina le tau (LPT, COM) lea e fesoʻotaʻi ai le lomitusi i le komepiuta. O le mataupu lona lua e lelei pe afai e fesoʻotaʻi fesoʻotaʻi lau masini lomitusi e ala i le USB. Matou te fautuaina oe e filifili le laina lona lua "Faʻamau i le Fesoʻotaʻiga USB". Push button "Lisi" e alu i le isi laasaga
  13. I le isi laasaga, e tatau ona e filifili pe o le a maua e isi tagata faʻaogaina le upega tafaʻilagi i lau lolomi. Afai e maua - ia kiliki le ki "Ioe". Afai e te faʻaaogaina le lolomiina oe, e mafai ona e kiliki "Leai".
  14. A maeʻa lenei mea, o le a e vaʻai i se isi faʻamalama e faʻamaonia ai le amataina o le avetaavale. Fai mai, a maeʻa le amataga o le faʻatulagaina o le a le mafai ona taofi. Afai ua sauni mea uma mo le faʻapipiʻiina, tataʻi le faamau "Ioe".
  15. O le faʻagasologa o le faʻatulagaina lava ia o le a amata A maeʻa sina taimi, o le ae vaaia i luga o le lauulu se savali e taʻu mai ai o le lomitusi e manaʻomia le fesoʻotaʻi atu i le komepiuta e ala i le cable USB ma liliu i (printer) pe a fai ua motusia.
  16. A maeʻa nei laasaga, e tatau ona e faʻatali seʻi vagana ua maeʻa ona faʻamaonia lelei le lomitusi i le masini ma ua maeʻa le faʻatulagaina o le avetaavale. O le faamalama talafeagai o le a faailoa mai ai le maeʻa manuia o le faʻatulagaina o avetaavale.

Ina ia mautinoa ua faʻapipiʻi lelei le avetaavale, e tatau ona e faia mea nei.

  1. I luga o le ki "Windows" i le tulimanu pito i lalo, kiliki le ki o le kuki saʻo ma i le lisi e aliali, filifili le mea "Lisi Pulea". O lenei metotia e galue i le Windows 8 ma le 10 faiga faʻaoga.
  2. Afai e iai sau Windows 7 poʻo lalo ifo, ona faatoa kiliki lea o le ki. "Amata" ma maua i le lisi "Lisi Pulea".
  3. Aua nei galo e sui le vaaiga i "Ata laiti".
  4. O loʻo matou sailia se meataitasi i totonu o le laulau faʻalogo "Meafaigaluega ma Lolomitusi". Afai ua saʻo lelei ona faʻapipiʻi avetaavale lomitusi, ona tatala lea o lenei lisi ma o le ae vaʻai i lau lomitusi i le lisi ma se siaki lanu meamata.

Metotia 2: Tikia ma faʻapipiʻi le avetaavale faʻaaoga meafaigaluega faapitoa

E mafai foi ona e faʻapipiʻi avetaavale mo le Canon LBP 2900 lolomi e faʻaaoga polokalama faʻavae lautele e mafai ona otometi pe faʻafouina avetaavale mo masini uma i lau komepiuta.

Lesona: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaoga le polokalame lauiloa a DriverPack Solution Online.

  1. Fesoʻotaʻi le masini lomitusi i le komepiuta ina ia maua ai o se masini e le faʻamaonia.
  2. Alu i le uepisaite o le polokalama.
  3. I luga o le itulau o le ae vaʻai i se lanu meamata lanu meamata. "Download DriverPack Online". Kiliki i luga.
  4. O le polokalame amata amataina. O le a na o ni nai sekone ona o le laʻititi o le faila, talu mai le polokalama o le a siiina uma avetaavale talafeagai pe a manaʻomia. Taʻu le faila download.
  5. Afai o se faamalama ua aliali mai e faʻamaonia le faʻalauiloaina o le polokalama, kiliki le ki "Tamoe".
  6. A maeʻa ni nai sekone o le a tatalaina le polokalama. I le faamalama autu o le a i ai se faamau mo le setiina o le komepiuta i le faiga masani. Afai e te manaʻo i le polokalama e faʻapipiʻi mea uma e aunoa ma lou faʻaogaina, kiliki "Faʻatonu le masini komepiuta". A leai, ia kiliki le faamau. "Tomai Faʻaalia".
  7. O le tatalaina "Tomai Faʻaalia"O le a e vaʻai i se faamalama ma se lisi o avetaavale e manaʻomia ona faʻafou pe faʻapipiʻi. O lenei lisi e tatau ona aofia ai le lolomiina o le Canon LBP 2900. Faailoga mea e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina poʻo le faʻafouina o avetaavale faatasi ma siaki siaki i le itu taumatau ma taomi le ki "Faʻatonu polokalama talafeagai". Faamolemole ia matau e le mafai e le polokalama ona ave nisi o mea aoga ua faailogaina i siaki i totonu o le vaega "Sulu". Afai e te le manaʻomia ia mea, alu i le vaega lenei ma siaki.
  8. A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a faʻaaoga e le tino se mea e toe faʻaleleia ma faʻaeʻe ai avetaavale ua filifilia. I le faaiuga o le faʻapipiʻiina o le a e vaʻai i se feʻau.

Metotia 3: Saili mo se avetaʻavale i ID ID

O meafaigaluega uma e fesoʻotai i le komepiuta ei ai lana lava code code ID. I le iloaina, e mafai ona faigofie ona e mauaina avetaavale mo le masini manaomia i le faʻaaogaina o auaunaga faʻainitaneti faapitoa. Mo le lolomiina o Canon LBP 2900, o le ID ID o loʻo i ai uiga nei:

USBPRINT CANONLBP2900287A
LBP2900

A e iloa lenei tulafono, e tatau ona e vaʻai i auaunaga i luga ole laiga. O a auʻaunaga e sili atu mo le filifilia ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina, e mafai ona e aʻoaʻo mai se lesona faapitoa.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

I le avea ai o se faaiuga, ou te fia iloa o le lomitusi, e pei o isi masini komepiuta, e manaomia ai le faʻafouina pea o avetaavale. E fautuaina le mataʻituina pea o faʻamatalaga, ona o le faʻafetai ia i latou o nisi faafitauli i le faʻatinoga o le lomitusi lava ia e mafai ona foia.

Lesona: Aiseā e le lolomiina ai e le lomitusi pepa i MS Word