Faʻapefea ona tatalaina le ACCDB


Faʻatasi ma le .accdb faʻaopoopoga e masani lava ona maua i totonu o faʻalapotopotoga poʻo kamupani o loʻo faʻaaogaina le faʻaogaina o faʻamaumauga. O pepa i lenei faatulagaga e leai se mea e sili atu nai lo se faʻamaumauga tuʻufaʻatasia i Microsoft Access 2007 ma le maualuga. Afai e le mafai ona e faʻaogaina lenei polokalame, o le a matou faʻaali atu nisi auala.

Faʻamatalaga faʻamaumauga i le ACCDB

O faʻasalalauga taʻitasi ma isi pusa ofisa e mafai ona tatala pepa ma lenei faʻaopoopoga. Tatou amata i polokalame faʻapitoa mo le matamata i faʻamaumauga.

Vaʻai foʻi: Tatala le CSV format

Metotia 1: MDB Viewer Plus

O se faʻamatalaga faigofie e le manaʻomia ona faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta na faia e le naunautai Alex Nolan. Ae paga lea, e leai se gagana Rusia.

Faʻalogo MDB Viewer Plus

  1. Tatala le polokalama. I le faamalama autu, faaaoga le lisi "File"lea mea filifilia "Tatala".
  2. I le faamalama "Saili" alu i le pusa ma le pepa e te manaʻo e tatala, filifili i le kiliki tasi ma le kio ma kiliki le ki "Tatala".

    O lenei faamalama o le a aliali mai.

    I le tele o tulaga, aua le paʻi atu i se mea, ia na o le kiliki i le faamau "Lelei".
  3. O le a tatalaina le faila ile vaega o galuega.

O le isi toe foʻi, e ese mai i le leai o se faʻalapotopotoga Rusia, o le polokalama e manaʻomia le Microsoft Access Database Engine i le faiga. O le mea e lelei ai, o lenei meafaigaluega e tufatufa atu e aunoa ma se totogi, ma e mafai ona e sii maia i luga o le upega tafaʻilagi a le Microsoft.

Metotia 2: Database.NET

O se isi polokalama faigofie e le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se PC. E le pei o le tasi muamua, o le gagana Rusia o loʻo i ai iinei, ae o loʻo galue i faila o faʻamaumauga tuʻufaʻatasiga aemaise lava.

Faʻalogo: mo le faʻamaonia le galue saʻo, e tatau ona e faʻaeʻeina le lomiga fou o le NET. Framework!

Download Database.NET

  1. Tatala le polokalama. O le a faʻaalia le faamalama o le faasologa. I totonu o le lisi "Gagana faʻaaogaina a le tagata" seti "Rusia"ona kiliki lea "Lelei".
  2. A maeʻa ona e ulufale i le faamalama autu, ia fai laasaga nei: lisi "File"-"Fesoʻotaʻi"-"Avanoa"-"Tatala".
  3. O isi gaoioiga algorithm e faigofie - faʻaaoga le faamalama "Saili" O le alu i le tusi faʻatasi ma lau 'upega tafaʻilagi, filifili ma tatalaina e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai.
  4. O le faila o le a tatala i le tulaga o se lala laau i le itu tauagavale o le faamalama o le galuega.

    Ina ia matamata i mea o loʻo i totonu o se vaega, e tatau ona e filifilia, kiliki-i luga, ma filifili le aitema i le lisi autu "Tatala".

    I le vaega sao o le faamalama o le a tatalaina ai mea o loo i totonu o le vaega.

O le talosaga o loʻo i ai se toe faʻataʻitaʻiga matuia - ua fuafuaina faapitoa mo tagata tomai faapitoa, ae le mo tagata masani. Ona o lenei mea, o le atigilima e sili atu ona manava, ma o le pulea e le foliga manino. Ae peitaʻi, a maeʻa se faʻataʻitaʻiga masani, e mafai ona e faʻaaogaina.

Metotia 3: LibreOffice

O le tutusa tutusa ma le ofisa Microsoft office e aofia ai se polokalame mo le galue ai ma faʻamaumauga - LibreOffice Base, lea o le a fesoasoani ia i matou e tatalaina le faila i le extension .accdb.

  1. Faʻamoemoe le polokalama. Ua faʻaalia le Wizard Database Database. Filifili le siaki "Fesootai i se faʻamaumauga o loʻo i ai nei"ma i totonu o le lisi o le matūʻaiga o le filifiliga "Microsoft Access 2007"ona kiliki lea "Lisi".
  2. I le isi laasaga, kiliki le ki. "Iloiloga".

    O le a tatalaina "Saili", isi gaioiga - alu i le faʻailoga o loʻo teuina ai le database i le format ACCDB, filifili ma faaopoopo i le talosaga i le kilikiina o le ki "Tatala".

    Toe foʻi i le Faletusi o le Database, kiliki "Lisi".
  3. I le faamalama mulimuli, o se tulafono, e te le manaʻomia le suia o se mea, ia na o le kiliki lava "Fai".
  4. O le mea taua lenei, o le polokalame, ona o lana saolotoga laisene, e le tatalaina ai faila ma le ACCDB faʻaopoopoga tuusao, ae liliu i latou i lona lava faatulagaga ODB. O le mea lea, a maeʻa le mekasini muamua, o le ae vaaia se faamalama mo le teuina o se faila i se faatulagaga fou. Filifili soʻo se faila talafeagai ma le igoa, ona kiliki lea "Faasaoina".
  5. O le a tatalaina le faila mo le maimoaina. Talu ai ona o mea faʻapitoa o le algorithm, o le faʻasalalauga e avanoa i se tulaga faʻapipiʻi.

O le le lelei o lenei fofo e manino - o le le mafai ona matamata i le faila e pei ona i ai ma ua na o se itulau lapopoa o le faʻamatalaga o faʻamatalaga o le a faʻaaogaina ai le tele o tagata e faʻaaogaina. I le auala, o le tulaga i luma o OpenOffice e le sili atu ona lelei - e faavae i luga o le faavae tutusa e pei o LibreOffice, o lea o le algorithm o gaoioiga e tutusa lelei mo pusa uma e lua.

Metotia 4: Microsoft Access

Afai o loʻo e maua se ofisa laisene laisene mai le Microsoft 2007 ma fou, ona faigofie loa lea o le tatalaina o le faila o le ACCDB mo oe - faʻaaoga le uluai tusi talosaga, lea e fatuina ai pepa ma se faʻaopoopoga.

  1. Tatala Microsoft Access. I le faamalama autu, filifili le aitema "Tatala isi faila".
  2. I le isi siata, filifili le aitema "Komipiuta"ona kiliki lea "Iloiloga".
  3. O le a tatalaina "Saili". I totonu, alu i le nofoaga e teu ai le faila faila, filifili ma tatalaina i le kiliki i le ala talafeagai.
  4. O loʻo tuʻuina atu le faʻamaumauga i le polokalama.

    E mafai ona vaʻaia mea e mafai ona matamata i ai e ala i le faaluaina o le kiliki i le mea e te manaʻomia

    O le le lelei o lenei auala e naʻo le tasi - o se pusa o talosaga a le ofisa mai le Microsoft ua totogi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e le tele auala e tatala ai faʻamaumauga i totonu o le ACCDB format. E tofu i latou ma ona lava lelei ma mea le lelei, ae mafai e tagata uma ona maua se mea talafeagai mo i latou. Afai e te iloa nisi filifiliga mo polokalame e mafai ona tatala faila ma le faʻaopoopoga ACCDB - tusi e uiga ia i latou i faʻamatalaga.