O le komepiuta ei ai le tasi le telefoni feaveai ma le masini faaleotele leo, o le a le mea e fai?

Talofa

Talu ai nei, o nisi taimi ou te fesili ai pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi faʻasalalauga ma se masini faaleotele leo i se komepiuta, lea e leai se isi vavae (faʻaoga) mo le faʻaogaina o se masini faaleotele leo ...

I le avea ai o se tulafono, i lenei tulaga, o loʻo faʻafeagai le tagata faʻapipiʻi ma se soʻo se ulu (faʻaopoopoina). Faʻafetai i lenei fesoʻotaʻiga, e gaosia e le au gaosi se avanoa i luga o le sooga o le komepiuta (ma le numera o uaea). E ese mai le tulaga masani i totonu o lena pipi mo le fesootai i ai e tatau ona i ai ni fesootaiga se fa (ae le tolu, e pei o se fesootaiga masani i masini faaleotele leo i se PC).

Mafaufau i lenei fesili i nisi auiliiliga ...

E naʻo le tasi le telefoni poʻo le masini feaveai i le komepiuta.

Vaavaai vaʻaia i le laulau a le komepiuta (masani lava i le agavale ma le taumatau, i le itu) - o nisi taimi o loʻo i ai ia komipiuta feaveaʻi i luga o le itu taumatau, ma faila pulou - i le agavale ...

I le ala, afai e te gauai atu i le faʻamaonia i autafa o le fesoʻotaʻiga, e mafai ona e iloa lelei. I luga o fesoʻotaʻiga fou fou, o le 'upega tafailagi o le "faʻalogologo ma se masini faaleotele leo (ma, i le avea ai o se tulafono, e na o le uliuli, e le o faailogaina i lanu)."

Faʻafesoʻotaʻi masani mo lipine ma masini leo (lanu piniki - masini leo, lanumeamata - faʻaofo).

O le pulou ulu mo pulou ma le telefoni

O le faʻaoga tutusa lava mo le fesoʻotaʻiga e pei ona mulimuli mai (vaai ata i lalo). E fa faʻafesoʻotaʻi (ma e le tolu, e pei o faʻauluuluga masani, lea ua uma ona faʻaaoga e tagata uma ...).

Pulu mo le faʻaogaina o pulou ulu ulu ma se masini leo.

E taua le maitauina o nisi o pulou ulu ulu (mo se faʻataʻitaʻiga, Nokia, na faʻatagaina i luma o le 2012) e laʻititi tulaga ese ma e ono le faigaluega i komipiuta fou (faʻasalalau ina ua mavae 2012)!

E faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga masani i se masini faaleotele leo i le au

1) Filifiliga 1 - fetaui

O le sili ma sili ona taugofie le filifiliga o le faʻatau lea o se mea faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o pulou komepiuta masani ma se masini leo i le pulou ulu. E tau e tusa ma le 150-300 rubles (i le aso o lenei tusitusiga).

O ona tulaga lelei e manino: e alu siititi avanoa, e le faatupuina le fenumiai i le uaea, se filifiliga sili ona taugofie.

Faʻafesoʻotaʻi mo le fesoʻotaʻi o faila masani i le laulau faʻapitoa.

Taua: pe a faʻatau se mea faʻapipiʻi, faʻalogo i se mea se tasi - e tatau ona i ai se tasi se mea e fesoʻotaʻi ai mo le fesoʻotaʻiina o se masini faaleotele leo, o le isi mo faʻaofo (piniki + mūmū). O le mea moni o loʻo i ai le vaeluaga tutusa tutusa e faʻafesoʻotaʻi ni pailaʻau se lua i le PC.

2) Filifiliga 2 - kata o le leo i fafo

O lenei filifiliga e fetaui lelei mo i latou oe, i se faaopoopoga, ei ai faafitauli i se kata lelei (pe o le lelei o le leo toe gaosia e le faamalieina). O le leo o fafo o aso nei e maua ai se leo sili ona lelei, ma e matua laiti tele lava.

E faʻatusa ai se masini, o lona telē, i nisi taimi, e le sili atu nai lo le uila afi! Ae e mafai ona faʻafesoʻotaʻi lauulu ma se masini faaleotele leo i ai.

Faʻapitoa: lelei lelei, fesoʻotaʻiga vavalalata / vavalalata, o le a fesoasoani i le tulaga o faʻafitauli i se kata leo komepiuta.

Cons: o le tau e 3-7 taimi sili atu le maualuga nai lo le faʻatauina o se mea faʻapipiʻi masani; o le ai ai se isi 'avega faʻamalosi' i luga o le taulaga USB.

konesi mo le komepiuta

3) Filifiliga 3 - fesootai saʻo

I le tele o tulaga, afai e te faʻapipiʻi se polo mai se faila folau masani i totonu o le au, o le a latou galulue (e taua le maitauina o le a iai ni pulou ma se masini faaleotele leo!). E moni, ou te le fautuaina, o le a sili atu ona lelei le faatau o se faila.

O fea le pulou e talafeagai mo le pulou ulu

A e faʻatau, e tatau ona e gauai i na o le tasi le taimi - i le polo e faʻafesoʻotaʻi ai i latou i le komepiuta (komepiuta). E pei ona taʻua i le mataupu o loʻo i luga, e tele ituaiga pulou: e tolu ma le fa fesoʻotaʻiga.

Mo se fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia, e tatau ona e ave se puʻupuʻu ma se polo, i le mea e fa fesoʻotaʻiga (silasila i le faʻamalamalamaga i lalo).

Pulu ma fesoʻotaʻiga

O pulou e iai se masini leo (faʻamatalaga: e 4 pine i luga o le polo!)

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi faila i se puʻupuʻu tuʻufaʻatasia i se komepiuta masani / komepiuta

Mo lenei galuega, o loʻo i ai foi nisi mea faʻapitoa (o le tau i le itulagi o le 150-300 rubles). I le ala, ia e faʻalogo i luga ole pulou o lea mea fesoʻotaʻi o loʻo i ai se igoa lea e faʻaogaina ai le masini faʻapitoa poʻo le tasi e mo le masini faaleotele leo. Na ou oo i se isi itu e uiga i na tagata faufautua Sina, lea e leai se ituaiga igoa ma e tatau ona ou faaaogaina moni le "metotia" o le taumafai e toe faafesootai ia faila i se PC ...

Adafaʻi mo le faʻaogaina o le ulu i le PC

PS

O lenei tusiga na itiiti lava se tala e uiga i le faʻafesoʻotaʻi o faila masani ile komepiuta - mo nisi faʻamatalaga, vaʻai iinei:

O na mea uma, o leo lelei uma!