Suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale mo le nVidia GeForce 9600 GT kata vitio

Google o le masini suʻesuʻe sili ona lauiloa i le lalolagi. Ae le o tagata uma e faʻaogaina o loʻo iloa auala faaopoopo e maua ai faʻamatalaga i totonu. O le mea lea, i lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i metotia o le a fesoasoani ia te oe e maua ai faʻamatalaga talafeagai i luga o le fesootaiga i se tulaga lelei.

Poloaiga aoga mo le sailiga Google

O metotia uma o loʻo faʻamatalaina i lalo e le manaʻomia oe e faʻapipiʻi soʻo se polokalama poʻo se malamalamaʻaga faaopoopo. O le a lava le mulimuli i faatonuga, lea o le a tatou talanoaina i lalo.

Fuaitau patino

O nisi taimi ei ai tulaga e manaʻomia ai le vave mauaina o le fuaitau atoa. Afai e te ulufale i totonu i le pusa saili, Google o le a faʻaalia le tele o filifiliga eseese i upu taʻitasi mai lau fesili. Ae afai e te tuʻuina le fuaiupu atoa i upusii, o le auʻaunaga o le a faʻaalia le tonu tonu o mea e te manaʻomia. O le auala lea e foliga mai ai i le faiga.

Faamatalaga i luga o se nofoaga patino

Toeitiiti lava o atinaʻe uma lava na fatuina ei ai a latou lava sailiga suʻesuʻega i totonu. Ae o nisi taimi e le maua ai le mea e manaʻomia. E mafai ona tupu lenei mea mo ni mafuaaga se tele e tutoatasi mai le tagata faʻaaoga mulimuli. I lenei tulaga, Google e sau i le laveai. O le mea lenei e tatau ona e faia:

  1. I laina tutusa o Google, matou te tusia le poloaiga "saite:" (e aunoa ma ni upusii).
  2. O le isi, a aunoa ma se avanoa, faʻapipiʻi le tuatusi o le 'upega tafailagi e te manaʻo e maua ai le manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga "siteite: lumpics.ru".
  3. A maeʻa lena, e tatau ona faʻaoga se avanoa e faʻamaonia ai le fuaitau sailiili ma lafo le talosaga. O le taunuuga e tusa o le ata o loʻo i lalo.

Upu i le tusitusiga o iuga

O lenei metotia e talitutusa ma le sailiga o se fuaitau patino. Ae i lenei tulaga, o upu uma lava e maua e mafai ona faatulaga i se tulaga le lelei, ae o nisi suiga. Ae ui i lea, e na o na fesuiaiga o le a faʻaaliaina o loʻo i ai le seti atoa o fuaitau faʻamaonia. Ma e mafai ona i ai i le tusiga lava ia ma lona ulutala. Ina ia maua lenei aafiaga, ia na o le ulufale atu i le parakalafa i le manoa saili. "uma:"ona faʻamaonia ai lea o le lisi manaʻomia o fuaitau.

Maualuga i le suafa

E te manaʻo e suʻe se tusiga tului ia te oe ile ulutala? E leai se mea faigofie. Google e mafai ma lenei mea. Ua lava le ulufale i le poloaiga i le laina saili muamua. "mea uma:"ona faʻavasega ai lea o fuaitau sailiili. O le iʻuga, o le a e vaʻai i se lisi o tala i le suafa o le a avea ma upu sao.

Tali i le itulau fesoʻotai

E pei ona taua e le igoa, o lenei metotia e talitutusa ma le muamua. Na o upu uma lava o le a le i ai i le ulutala, ae i totonu o le sootaga i le tusiga lava ia. O le tamoeina o lenei fesili e faigofie pei o mea uma na muamua atu. E na ona e manaʻomia e te ulufale atu i se tulaga maualuga "allinurl:". Ma le isi, matou te tusia fuaitau talafeagai ma fasifuaitau. Manatua o le tele o sootaga e tusia i le Igilisi. E ui lava ei ai nisi nofoaga e faʻaaoga ai tusi Rusia mo lenei. O le taunuuga e tatau ona pei o lenei:

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le lisi o upu suʻesuʻeina i le sootaga URL e le o vaaia. Ae peitaʻi, afai e te alu i le mea na faʻatūina, o lona uiga o le laina o le tuatusi o le a tonu lava ia fuaitau na faʻamautuina i le sailiga.

Faʻamaumauga e faʻatatau i le nofoaga

E te fia iloa mea tutupu i lau 'aʻai? E faigofie nai lo le faigofie. Faʻamasi i totonu o le sailiga suʻesuʻe le manaʻoga manaʻomia (tala fou, faʻatau, faʻalauiloa, faafiafiaga, ma isi). Ma le isi, ia e alu i le tau ile va "nofoaga:" ma faʻamautinoa le nofoaga e te manaʻo i ai. O se taunuuga, Google o le a maua iuga e fetaui ma lau fesili. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻamau "Uma" alu i le vaega "Talafou". O lenei mea o le a fesoasoani i le vele ese o pou mai le faletusi ma isi mea taua.

Afai oe galo se tasi pe sili atu upu

Faapea e tatau ona e mauaina upu o se pese po o se mea taua. Ae peitai, e na o ni nai upu e te iloa mai ai. O le a le mea e fai i lenei mataupu? E manino le tali - fesili i Google mo se fesoasoani. O le a faigofie ona fesoasoani ia te oe e maua le faʻamatalaga e te manaʻomia pe afai e te faʻaogaina le fesili sao.

Ulufale i le fuaitau o loʻo manaʻomia poʻo le fuaitau i le pusa saili. Afai ua galo ia te oe le tasi upu mai le laina, ona tuu lea o se faailoga "*" i le nofoaga o loʻo misi ai. Google o le a malamalama ia te oe ma tuʻuina atu ia oe le mea e manaʻo ai.

Afai e sili atu ma le tasi upu e te le iloa pe ua galo, ona sui ai lea o se faʻamau "*" tuʻu i le nofoaga tonu saʻo "AROUND (4)". I puipui, faʻaalia le numera faʻatatau o upu o loʻo misi. O le manatu aoao o sea talosaga o le a pei o le:

Lisi i lau 'upega tafaʻilagi i luga ole laupepa

O lenei togafiti o le a aoga i tagata e ona nofoaga. I le faʻaaogaina o le fesili i lalo, e mafai ona e maua uma punaoa ma tusiga e taʻua ai lau galuega i luga o le initaneti. Ina ia faia lenei mea, ia na ona e ulufale i le taua o le laina "sootaga:"ona tusi ai lea o le tuatusi atoa o le punaoa. I le faʻatinoga, e pei o lenei:

Faamolemole ia matau o tusiga mai le punaoa o le a faʻaalia muamua. O fesoʻotaʻiga i le poloketi mai isi punaoa o le a maua i itulau o loʻo i lalo.

Aveese upu le talafeagai mai iʻuga

Sei tatou fai atu e te fia alu i le tafaoga. Mo lenei mea e tatau ona e sailia ni taugofie taugofie. Ae faʻapefea pe afai e te le manaʻo e alu i Aikupito (mo se faʻataʻitaʻiga), ma Google o loʻo ofoina mai pea ia te ia? E faigofie. Tusi le tuʻufaʻatasiga manaʻomia o fasifuaitau, ma i le faaiuga tuʻu se miti itiiti "-" ao le i aveesea le upu mai le sailiga sailiiliga. O se taunuuga, e mafai ona e vaʻai i fuaiupu o loʻo totoe. E masani lava, o sea ituaiga auala e mafai ona faʻaaogaina e le gata i le filifilia o asiasiga.

Punaoa talafeagai

Ua tofu i matou uma ma faailoga tusi uepisaite matou te asia i aso uma ma faitau faʻamatalaga latou te ofoina atu. Ae o nisi taimi ei ai tulaga e le lava le tele o faʻamaumauga. E te fiafia e faitau se isi mea, ae o le punaoa e le mafai ona lolomiina se mea. I ia tulaga, e mafai ona e mauaina ia galuega talitutusa tutusa i Google ma taumafai e faitau. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o le poloaiga "e faatatau i ai:". Muamua tatou te ulufale i totonu o le Google search field, pe a maeʻa ona tatou faaopoopoina lea o le tuatusi o le upega tafailagi lea o filifiliga e tutusa ma, e aunoa ma se avanoa.

Uiga i le tasi po o le

Afai e te manaʻomia nisi faʻamatalaga i luga o fesili e lua i le taimi e tasi, e mafai ona e faʻaaoga se tagata faapitoa "|" poʻo "POO". Ua tuʻuina i le va o talosaga ma le faʻatinoga faʻapenei:

Faʻatasi talosaga

Faatasi ai ma le fesoasoani a le kamupanī "&" E mafai ona e suʻeina suʻesuʻega e tele. E tatau ona e tuu le uiga patino i le va o fuaiupu e lua e vaeluaina e avanoa. A uma lena, o le ae vaʻavaʻai i luga o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga i punaoa lea o le a faʻamatalaina ai fuaitau o fuaitau i se tasi o faʻamatalaga

Saili faʻatasi ma upu tutusa

O nisi taimi e tatau ona e suʻe mo ni nai taimi, ao suia mataupu o se fesili poo se upu atoa. E mafai ona e aloese mai le faʻaaogaina o le faailoga tilde. "~". E lava le tuʻu i luma o le upu, lea e tatau ona filifilia tutusa. O le sailiiliga o le a sili atu ona saʻo ma lautele. O se faʻataʻitaʻiga lelei lenei:

Saili i se numera o fuainumera

I le olaga i aso faisoo, ao faʻatau i luga o faleoloa i luga o le initaneti, e masani ona faʻaaogaina e tagata faʻapipiʻi le filiga o loʻo i ai i luga o latou lava nofoaga. Ae o loʻo faʻalelei lava Google. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e seti se tau poʻo se taimi faʻatulagaina mo se talosaga. Mo lenei mea ua lava lea e tuu ai ni mea se lua i le va o tau numera. «… » ma faia se talosaga. O le auala lea e foliga ai i le faiga masani:

Faiga faila faila

E mafai ona e suʻeina i Google e le gata i le igoa, ae faʻapea foʻi i le faʻamatalaga faʻamatalaga. O le mea sili e manaʻomia o le faia saʻo lea ole talosaga. Tusi i le pusa saili le igoa o le faila e te manaʻo e maua. A maeʻa lena, ona e ulufale lea i le faʻatonuga ma se avanoa "filetype: doc". I lenei tulaga, o le suʻega o le a faia i faʻamaumauga faʻatasi ma le faʻaopoopoga "DOC". E mafai ona e suia i le isi (PDF, MP3, RAR, ZIP, ma isi). E tatau ona e mauaina se mea faapenei:

Faʻamaumauga Faʻasalalau

E i ai se taimi na e iai se tulaga na faʻaumatia ai le itulau talafeagai o le 'upega tafaʻilagi? Masalo ioe. Ae o Google ua mamanuina i se auala e mafai ai pea ona e iloa mea taua. O se ata lafoia lenei o le punaoa. O le mea moni e faapea o taimi taʻitasi o le faasino suʻesuʻeina faʻasologa itulau ma teuina a latou kopi le tumau. E mafai ona vaʻaia nei mea i le fesoasoani a se poloaiga faapitoa. "natia:". Ua tusia i le amataga o le fesili. A maeʻa ona faʻaalia loa le tuatusi o le itulau, o le taimi lē tumau lea e te manaʻo e te vaʻaia. I le faʻatinoga, o mea uma e foliga mai:

O se taunuuga, o le a manaʻomia le itulau manaʻomia. I luga o le pito i luga, e tatau ona e vaʻai i se faʻamatalaga o lenei itulau e teu. O le aso ma le taimi na faia ai le kopi le tumau na faia o le a faʻaalia loa.

O le mea moni lava o auala sili ona lelei e maua ai faʻamatalaga i Google, lea na matou mananao e taʻu atu ia te oe e uiga i lenei tusiga. Aua neʻi galo o le suʻesuʻega sili atu e tutusa lelei. Na matou taʻu muamua.

Lesona: Faʻapefea ona faʻaoga le Google advanced search

Yandex o loʻo i ai se faʻaoga tutusa o meafaigaluega. Afai e te manaʻo e faʻaaogaina e avea o se enisinia suʻesuʻe, ona ono aoga ai lea o le faʻamatalaga mulimuli ia te oe.

Faitau atili: Faʻamatalaga o le sailiga saʻo i Yandex

O a vaega o Google o loʻo e faʻaaoga saʻo? Tusi au tali i faʻamatalaga, ma fai fesili pe a tupu.