Faʻatino ni faʻailoga faigofie mo le televise YouTube


O tagata uma lava e mafai ona faʻapipiʻiina le vaega o le Odnoklassniki sosaiete e mafai ona fatuina a latou lava vaega i le poloketi, valaʻauina isi tagata o iai iina, lafoina faʻamatalaga eseese, ata, vitio, faia palota ma autu mo talanoaga. Ae faʻapefea pe afai, ona o tulaga eseese, e te manaʻo e faʻamalo lenei nuʻu ma mea uma?

Matou te tape a matou vaega i Odnoklassniki

I le taimi nei, e mafai ona e faʻamalo se kulupu na e faia i luga o le Nofoaga Lelei, ona o mafuaaga e le iloa, o lenei galuega e le faʻaaogaina i masini feaveaʻi mo masini Android ma iOS. O le faʻagasologa o le faʻamutaina o lou alalafaga e faigofie lava - e manaʻomia ai nai kiliki kiliki ma e le faʻalavelaveina mo se sui o fesoʻotaiga vavavevave.

  1. I soo se Initaneti, matou te tatalaina le upega tafailagi o Odnoklassniki ma faʻamaoni e ala i le tusia o le igoa ole igoa ma le upega tafailautusi e maua ai le itulau patino ile vaega talafeagai.
  2. I le itu tauagavale o meafaigaluega, o loʻo i lalo o lau ata autu, kiliki i luga o le mea "Vaega" ma ulutala i le vaega tatou te manaʻomia.
  3. I le isi itulau i le itu tauagavale i le poloka "O aʻu Vaega" tulei le faamau "Faʻamaonia"e matamata i se lisi o nuʻu na fatuina e filifili mo le faʻamutaina.
  4. Kiliki LMB i luga o le ata o le vaega e faʻaumatia e ulufale i ai. O iina o le a tatou faia atili ai le faʻamalosi.
  5. I le taimi nei, saʻo i lalo o le faʻavaa o le alalafaga, kiliki i luga o le atigipusa ma ni togi se tolu ma filifili le laina i le lisi o le matāua. "Aveesea". I le uma, o le mea lenei matou te mananao e fai.
  6. O se tamai mata e foliga mai e talosagaina oe e faʻamaonia au taga i le faʻamavaega mulimuli o lau vaega faʻatasi ai ma talafou uma, autu ma tusi ata. Matou te mafaufau lelei e uiga i taunuuga o le faʻaaogaina ma fai se kiliki i luga o le kalafi. "Aveesea".
  7. Faamolemole ia matau o le toe faʻafoʻisia o se sosaiete ua maeʻa e le toe mafai.

  8. O le taotoga e faʻamalo ai lau kulupu ua maeʻa. Ua faia!

Ua matou iloiloina ma le manuia le auala o le tapeina o le vaega na fatuina i le Odnoklassniki. I le taimi nei, e mafai ona e faʻatinoina i le faʻatinoga, e aunoa ma le faʻagaloina o le le mafai ona faʻaaogaina le faaiuga.

Vaʻai foi: Faʻaopoopo le vitio i le Odnoklassniki