Movavi Video Editor 14.4.0


E te manaʻomia le faʻasaʻoina o vitio i luga o se komepiuta? Ma, e aunoa ma se meafaigaluega lelei e le lava. O le asō o le a tatou talanoa e uiga i le poloketi Movavi Video Editor, lea o le a mafai ai ona e faasaʻoina ata vitio le auala e te manaʻo i ai.

Movavi Video Editor o se faʻataʻitaʻiga o le televise o le komepiuta e aofia ai meafaigaluega uma e manaʻomia mo le faʻataʻitaʻia o ata vitio aupito maualuga. O le faatonu o le vitio e tulaga ese i le talafeagai mo le galuega mo tagata amata ma tagata tomai faapitoa, aua o ana galuega uma, o lona atinaʻe e tumau pea manino ma faigofie.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi fofo mo le faʻasaʻoina o vitio

Fausia ata mai ata ma vitio

Faʻaopoopo ata ma vitio i lau komepiuta i le polokalama e fatu ai se ata tifaga uma mai nei faila.

Faateleina le saoasaoa ma le voluma o le vitio

Afai o le vitio e matua filemu, e mafai ona e faateleina le voluma. Lenei, o le laina i lalo o loʻo i ai se paʻu mo le suia o le saoasaoa i luga poʻo lalo.

Vitio ata

Faatasi ai ma le fesoasoani a le faasee o loʻo i luga o le ata vitio, e mafai ona e puʻeina le vitio pe tipietiina ni vaega e le talafeagai.

Vailaau faamama tele

Faatasi ai ma le fesoa- soani o fesuiaiga ata vitio, e mafai ona e suia le vaega vaaia o fasipepa vitio uma ma le ata tifaga atoa.

Faaopoopo mea taua

O le seti seti o ulutala o le a le gata ina faaopoopo ai faʻamatalaga e uiga i foafoa, ae o loʻo faaalia ai foi i le lanu lau vitio.

Faʻaopoopo faʻasologa

Afai o lau vitio e aofia ai ni vitio po o ni ata, ona mafai lea ona faʻalelei le suiga mai le tasi slide i le isi, o se isi vaega na faʻaopoopoina i se numera tele o suiga faʻafefe. E mafai ona e faʻatulagaina ia lava suiga mo ata uma, ma tuʻuina atu ia ata taʻitasi ia lava ia suiga.

Leo leo

Afai e te manaʻomia e faʻaopoopo se leo-luga i lau vitio, e mafai ona e pueina saʻo mai le faamalama o le polokalame (e manaʻomia se telefoni feaveaʻi).

Valoaga o suiga

I le itu sao o le faamalama o le polokalama o se mata muamua o suiga ua faia. Afai e manaʻomia, e mafai ona maimoa le ata vitio i le ata atoa.

Faʻasaoina se faila o le aufaasālalau mo masini eseese

E ala i le teuina o le vitio i lau komepiuta, e mafai ona e fetuunai mo le maimoaina i luga o Apple ma Android masini, faʻapipiʻi mo le lafoina i luga o le YouTube ma faʻamaonia foi le vitio o se faila leo i le faʻatulagaina o le Mp3.

Faʻapitoa:

1. Faʻatasiga faigofie ma le agalelei i le fesoasoani a Rusia;

2. Lava le faʻatulagaina o faʻatulagaga mo le faʻatautaiga o ata;

3. Stable galuega e oʻo lava i luga o komepiuta vaivai.

Faʻafitauli:

1. A e faʻapipiʻi, afai e te le faʻamaonia i le taimi, o le a faʻaogaina oloa a Yandex;

2. Tufatufaina mo le totogifuapauina, o le vaitaimi o le suʻega e na o le 7 aso.

E mautinoa lava e mafai ona faʻaaoga e se tagata faʻaaoga le faʻaaogaina o le Movavi Video Editor. Afai e te manaʻomia se meafaigaluega faigofie, galue malosi ma maualuga mo le faʻaauau pea o galuega ma faʻamaumauga vitio, ona atonu e tatau ona e gauai atu i le Movavi Video Editor, lea o le a mafai ai ona vave iloa ou manatu ma galuega uma.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le Movavi Video Editor

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

VSDC Free Video Editor Videopad Video Editor Movavi Video Converter Movavi Vitio Taiala Taiala

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Movavi Video Editor o se faila faila faila faigofie ma se tele o galuega mo le faagasologa ma le faʻaleleia o mea faitino i lona fatuga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻifaga Vitio mo Windows
Faʻapupula: Movavi
Tau: $ 20
Toa: 50 MB
Gagana: Rusia
Version: 14.4.0