Faʻasao le Javascript i totonu o masini lauiloa

O le faʻataʻaloga o le aofaʻi o se vaega taua i le tusia o tulaga faʻataʻitaʻiga. O le mea e ofo ai, e le o paʻu uma a le CAD o loʻo i ai le galuega o le faʻapipiʻi, lea, i nisi itu, e faigata ai ona faʻamatalaina ata tusi. I le AutoCAD o loʻo i ai se masini e mafai ai ona e faaopoopo i ai le numera o le aofaʻi i le tusitusiga.

I lenei tusiga o le a tatou talanoa pe faapefea ona vave faia lenei mea.

E faʻapefea ona tuʻu le faailoga o le sikuea i le AutoCAD

Ina ia tuʻuina i lalo le faʻataʻitaʻiga o le telefoni, e te le tau tusia ese, e na o oe e manaʻomia le faʻaaogaina o se kulupu faapitoa faapitoa pe'ā e ulufale i le tusi.

1. Faʻatoaga le mea faigaluega, ma pe a faʻaalia le peʻa, amata amataina.

Faʻafesoʻotaʻi: Faʻafefea ona faʻaopoopo le tusiga i le AutoCAD

2. A e manaʻomia le faʻaofiina o le numera eletise ao i ai i le AutoCAD, faʻafesoʻotaʻi i le gagana Igilisi faʻaaogaina ma faʻaoga le "%% c" (e aunoa ma ni upusii). O le a vave ona e vaai i le faailoga o le diamita.

Afai e masani ona faʻaalia le faailoga o le diamita i lau ata, e taua le na o le kopiina o le tusiga e maua ai, suia mea e latalata i le atigipusa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafiafia i le AutoCAD

E le gata i lea, o le a malie ia te oe i le auala lava lea e tasi e mafai ona e faaopoopo i ai "faaopoopo pe faaitiitia" ata (ulufale i le tuufaatasiga "%%" "ma le tikeri (ulufale" %% d ").

Matou te fautuaina oe e faitau: Faʻapefea ona faʻaaoga le AutoCAD

O lea na matou iloa ai le faʻaogaina o le numera o le taʻavale i le AutoCAD. E te le toe tauivi ma lenei faiga faʻapitoa faʻapitoa.