Faʻafefea ona filifili se mea e teu ai se komepiuta vaivai

E afe ma afe ata vitio o loo lafoina i aso uma i le telefoni feaveai a YouTube, ae le oi latou uma e avanoa mo tagata uma e faaaogaina. O nisi taimi, e ala i faaiuga a le setete poʻo le puletaofia, e le mafai ona matamata tagata o nisi atunuu i vitio. Ae ui i lea, ei ai ni auala faigofie e pasi ai lenei loka ma vaʻai i le mea e manaʻomia. Sei o tatou tilotilo ia i latou uma.

Mataituina le poloka o vitio i le YouTube i lau komepiuta

O le tele o taimi, o lenei faafitauli e tupu ma tagata faʻaoga i le atoatoaga o le 'upega tafaʻilagi i luga o le komepiuta. I se telefoni feaveai, o vitio ua poloka le eseese. Afai na e alu i le 'upega tafaʻilagi ma maua se faʻamatalaga e faʻatagaina e le tagata na faʻaaogaina le vitio le vaʻai i totonu o lou atunuʻu, ona e le tatau ai lea ona faʻavaivai, aua o loʻo i ai ni fofo i lenei faafitauli.

Metotia 1: Opera Browser

E mafai ona e matamata i se vitio faʻamalama pe afai e te suia lou tulaga, ae le manaʻomia le aoina mai o mea ma siitia, e tatau ona e faʻaaogaina le tekonolosi VPN. Faatasi ai ma lana fesoasoani, ua fatuina ai se fesoʻotaiga saʻo i le pito i luga o le Initaneti ma i lenei tulaga ua suia ai le tuatusi IP. I Opera, o lenei tulaga ua fausia i totonu ma e mafai ona faia e faapea:

  1. Faʻailoa lau 'upega tafaʻilagi, alu i le lisi ma filifili "Faʻatonu".
  2. I le vaega saogalemu, saili le mea "VPN" ma vaʻai lata ane "Enable VPN" ma "Faʻailoa le VPN i masini suʻesuʻe e le faʻaaogaina".
  3. O le taimi nei i le itu tauagavale o le upega tafailagi o le tuatusi na faʻaalia "VPN". Kiliki i ai ma feaveaʻi le mea e faʻataʻitaʻi ai le tau. "I luga".
  4. Filifili le nofoaga sili ona lelei e maua ai le fesoʻotaʻiga sili.

O lea e mafai ona e tatalaina YouTube ma matamata i le loka vitio e aunoa ma ni tapulaa.

Faitau atili: Faʻafesoʻotaʻi le tekinolosi VPN malupuipuia i Opera

Metotia 2: Faʻasalalauina o le Initaneti

O le Tor Browser ua iloa e le tele o tagata faaaoga o le tele o le upega tafaʻilagi e le o iloa igoa e mafai ai e oe ona vaʻavaʻai i nofoaga e le o faʻasinoina e maketi suʻesuʻe. Ae peitaʻi, afai e te vaʻai i le taʻiala o lona faʻatinoga, e foliga mai mo se fesoʻotaʻiga e leai se igoa e faʻaaogaina ai se faasologa o tuatusi IP, pe a o fesoʻotaʻiga taʻitasi o se tagata faʻaaogaina Thor. Ona o lenei mea, e te faigofie lava ona e sii mai lenei masini i lau komepiuta, tamoe ma fiafia e matamata i le vitio talafeagai, lea na taofia muamua.

Vaʻai foi: Taiala Faʻapipiʻi Taeala

Metotia 3: Faʻasalaga Faʻavae

Afai e te manaʻo e vaʻaia le loka vitio e aunoa ma le faʻaaogaina o isi tagata suʻesuʻe ao iai i lau 'upega tafaʻilagi e sili ona e fiafia i ai, ona e manaʻomia lea ona faʻaeʻe se faʻaaliga VPN faapitoa e suia ai lou tulaga. Seʻio tatou tilotilo totoa i se tasi o sui o ia faʻaaoga, e pei o le Browsec plugin e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga a Google Chrome.

  1. Alu i le faʻaopoopoga itulau i le falemaʻi faʻapitonuʻu Google online ma kiliki le ki "Faʻamau".
  2. Faʻamaonia le gaioiga i le filifilia "Faʻaopoopo le faʻaopoopoga".
  3. O lenei ole ata ole Browsec o le a faaopoopo i le vaega talafeagai i le itu taumatau o le pusa o le tuatusi. Ina ia setiina ma lafoaʻi se VPN, e tatau ona e kiliki i le ata ma filifili "Puipui aʻu".
  4. Ona o le lē mafai, o le Netherlands ua otometi ona faʻamaonia, ae mafai ona e filifilia se isi lava atunuu mai le lisi. O le latalata atu i lou nofoaga moni, o le televave lea o le fesoʻotaʻiga.

O le mataupu faavae o le faʻapipiʻiina o Browsec e tutusa lava, ma faitau atili i ai ia tatou tusiga.

Tagai foi:
Browsec faalautele mo Opera ma Mozilla Firefox
Faʻaopoopoga VPN maualuga mo le Google Chrome browser

Metotia 4: Faʻaopoopoga o Talosaga

E le o tagata uma e faʻaaogaina o le a faʻalalelei ma Browsec, o lea tatou te tilotilo atu ai i le vaʻalele a Hola. O le taʻiala o le faʻaogaina o nei faʻaopoopoga e lua, e tutusa lava, ae o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga ma le filifilia o tuatusi o fesoʻotaʻiga e ese lava le ese. Sei o tatou iloilo le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina o Hola e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le Google Chrome browser:

  1. Alu i le itulau faʻaopoopoga aloaia o le Google online store ma kiliki le ki "Faʻamau".
  2. Faʻamaonia ma faʻatali mo le faʻatulagaga e faʻauma.
  3. O le icon o le Hola e aliali i luga o le faʻailoga faʻaopoopoga. Kiliki i luga e tatala ai le lisi lisi. Filifili le nuʻu sili ona talafeagai.

O le taimi nei ua lava le alu i le Youtube ma tamoe i le vitio na poloka muamua. Afai e le o avanoa, ona tatau loa lea ona toe toe amata le masini ma toe filifilia le atunuu mo le fesoʻotaʻiga. Faitau atili e uiga i le faʻapipiʻiina o Hola i tagata suʻesuʻe ia tatou tusiga.

Faitau atili: Faʻaopoopoga Hola mo Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome.

Mataʻituina ia vitio na lokaina i le YouTube mobile app

E pei ona taʻua i luga, o le mataupu o le polokaina o le vitio i le atoatoaga o le 'upega tafaʻilagi ma le telefoni feaveai e ese siʻeseʻese. Afai e te vaʻai i se mataala i le komipiuta ua poloka le vitio, ona i ai lea i le talosaga e faigofie lava ona aliali i le sailiga pe le tatalaina pe ae kiliki i luga o le sooga. Faʻamauina lenei mea o le a fesoasoani i faʻapitoa faʻapitoa e fausia ai se fesoʻotaʻiga e ala i le VPN.

Metotia 1: Pule VPN

VPN Master o se tusi malupuipuia atoa ma ua sii mai i le Google Play Market. E i ai se atinaʻe faigofie, ma e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a malamalama i le pulega. Seʻio tatou tilotilo totoa i le faagasologa o le faʻapipiʻiina, faʻatautaia ma le faia o se fesoʻotaʻiga e ala i VPN:

Faʻaola le VPN Pule mai le Maketi Taʻaloga

  1. Alu i le Google Play Market, ulufale i le sailiga "Pule VPN" ma kiliki "Faʻamau" lata ane i le atigipusa o le talosaga pe siiina mai mai le sootaga i luga.
  2. Faatali seʻi maeʻa le faʻapipiʻi, taʻavale le polokalama ma kiliki le ki "Agai i luma".
  3. E filifilia e le VPN Master le nofoaga sili ona lelei, peitaʻi, afai e le fetaui lau filifiliga, ona kiliki lea i le atumauga o le atumauga pito i luga.
  4. Lenei, filifili se faʻamaumau saoloto mai le lisi pe faʻatau mai se faʻaopoopoga o le tusi talosaga e tatalaina ai le au VIP i se fesoʻotaiga vave.

A maeʻa le sologa lelei, toe faʻaaoga le tusi talosaga ma toe taumafai e suʻe le vitio e ala i le sailiga poʻo le tatalaina o se fesoʻotaʻiga i ai, e tatau ona lelei mea uma. Faamolemole ia matau e ala i le filifilia o le vavalalata lata ane ia te oe, e te mautinoa le maualuga le vave fesoʻotaʻiga.

Tasi le VPN Master mai Google Play Market

Metotia 2: NordVPN

Afai o nisi mafuaaga e le fetaui ai le VPN Master ia te oe pe musu foi e galue saʻo, matou te fautuaina le faʻaaogaina o le tasi mai isi tagata atiaʻe, e pei o le NordVPN talosaga. Ina ia fatuina se fesoʻotaʻiga e ala atu i ai, e tatau ona e faia ni nai laasaga faigofie:

Download NordVPN mai le Maketi Taʻaloga

  1. Alu i le Maketi Taʻaloga, ulu i le sailiga "NordVPN" ma kiliki "Faʻamau" pe faʻaaoga le sootaga i luga.
  2. Tatala le talosaga faʻapipiʻi ma alu i le lisi "Fesootai Fesootai".
  3. Filifili se tasi o saini avanoa i luga o le kata ma faʻafesoʻotaʻi.
  4. Ina ia fesoʻotaʻi, e tatau ona e faia se resitala vave, ia naʻo lou ulufale i lau imeli ma lau upega tafailagi.

O le polokalama NordVPN o loʻo i ai le tele o ona lelei - e maua ai se tele o faʻaumau i le salafa o le lalolagi, e maua ai le fesoʻotaʻiga sili ona vave, ma o le tele o fesoʻotaʻiga e seasea lava, e le pei o isi polokalame tutusa.

Matou te tilotilo i le tele o auala e vaʻaia ai le polokaina o vitio i YouTube ma lana telefoni feaveaʻi. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i lenei, o le faagasologa atoa e faia i ni nai kiliki, ma e mafai ona vave amataina le vitio na poloka muamua.