E faʻapefea ona e matamata i luga o se lomitusi HP


O mea uma lava o se masini e suʻe ai suʻesuʻega e vave maua ai faila i luga o faʻamatalaga komepiuta patino.

Saili faila ma faila

I le amataga, o le polokalama e faʻasalalau pepa uma ma directories i luga o le PC, faʻaali i le window amata.

Ina ia faia se sailiga, e tatau ona e ulufale i le igoa o le faila poo lona faʻaopoopoga i le fanua ile pito i luga ole atinaʻe.

Faaaogaina o kulupu

Ina ia faatelevave le fausiaina i Mea uma, o pepa uma o pepa aloaia ua vaevaeina i vaega faʻapitoa e ala i ituaiga o mataupu, lea e mafai ai ona e mauaina ata uma, vitio po o fale teu i le taimi e tasi.

Avanoa suʻesuʻe

I le faaopoopo atu i le suʻesuʻega masani, o mea uma lava e iai se algorithm alualu i luma. E mafai ona e suʻeina ni pepa i upu ma fuaitau o aofia ai i le ulutala, mea e aofia ai, ma faʻaalia foi le nofoaga na fuafuaina.

Sui suiga

O le isi mea e sili ona manaia ma sili ona taua, o le sailiga lea mo iloiloga lata mai o faila. O lenei mea e mafai ai ona malamalama poʻo fea faila na suia, mo se faʻataʻitaʻiga, i le aso, ananafi poo le 10 minute mulimuli. I le faʻaopoopoina o isi faʻamaumauga o suʻesuʻega faaopoopo, e mafai ona e faʻamaonia lelei pe ua suia fesuiaiga o faila, pe ua faaopoopo faʻamau i ogalaau, ma isi.

Suʻe le talafaasolopito

O le polokalame e faʻatagaina oe e teu ai faʻamaumauga faʻamaumauga i luga o faʻatinoga maeʻa. O faʻamatalaga uma e teuina i se faila CSV e taʻua "Talafaasolopito o Suʻesuʻega".

ETP / FTP

O se tasi o galuega a le masini komepiuta o le mafai lea ona faʻaaoga faila i luga o komepiuta mamao ma faʻaulu. I lenei tulaga, o le faʻataʻitaʻiga o le polokalama ua faʻapipiʻiina i luga o le masini taumatau e avea ma faʻaumau, ma o le tasi lea e faʻatino ai le sailiga e avea ma tagata o tausia.

Pulega mai le "laina o le poloaiga"

E mafai ona galue mea uma "Laina o poloaiga". I le faʻaogaina o le faʻamafanafanaga, e mafai ona e faia soʻo se gaioiga ma faʻatulagaina tulaga.

O 'au uma o loʻo lisiina. "Faʻasologa o Taʻu laina" i le lisi "Fesoasoani".

Manunuʻu

O le tele o faʻatinoga e faʻatinoina e le polokalama e mafai ona faʻatino e faʻaaoga ai pupuu kesi e faʻapipiʻatasi.

Fesoasoani

E le mafai ona vaʻavaʻaia le i ai o faʻamatalaga auiliili auiliiliga i le gagana Rusia, lea e mafai ai ona faʻaaogaina mea uma o le galue ma mea uma e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani.

Mama

  • Faʻamasinoga o avanoa suʻesuʻega sili atu;
  • Suiga o suiga o le faila o faila;
  • Le mafai ona pulea le polokalame mai "Laina o poloaiga";
  • Avanoa i komepiuta mamao ma tagata faigaluega;
  • Faʻalautelega faʻamatalaga faʻamatalaga;
  • Faʻatau Rusia;
  • Tufatufaina mo le saoloto.

Faʻafitauli

  • O le faʻasalalauga galuega i le lisi o faʻasologa o loʻo faʻalauiloa e le au atinaʻe e le galue.

O mea uma lava e matua faigata lava, ae i le taimi lava e tasi, polokalama mamana mo le sailia o faila i luga o masini mamao ma le mamao. Faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, e maua e le tagata faʻaaoga se meafaigaluega sili mo le galue i le faila.

Talia mea uma e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ultrasearch AllDup SearchMyFiles Faʻaauau le kopi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O mea uma lava o se polokalama mamana mo le sailia o faila i luga o masini komipiuta i totonu poʻo mamao. Tausia ala o fesuiaiga o faila, tausia se log, galue ma le faʻamafanafanaga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Vaʻaia
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.4.1.877