Faʻaleleia le faʻafefeina o fesoʻotaʻiga i le Skype

O fesoʻotaiga o se meafaigaluega sili ona talafeagai mo fesoʻotaʻiga vave ma isi tagata faʻaoga i le polokalame Skype. E le o teuina i luga o le komepiuta, e pei o savali mai le talatalanoaga, ae luga o le Skype server. O le mea lea, o le tagata faʻaaogaina, e tusa lava pe o mai i totonu o se isi komepiuta i lana teugatupe, o le a maua avanoa i faʻafesoʻotaʻiga. O le mea e leaga ai, ei ai tulaga e, pe a tasi le mafuaaga poʻo le isi, e mou atu. Sei o tatou mafaufau pe o le a le mea e fai pe a fai e le faʻaaoga e le tagata faʻapitoa ia fesoʻotaʻiga, pe na leiloloa mo nisi mafuaaga. Mafaufau i metotia autu o le toe faaleleia.

Toe faʻafoʻisia faʻamatalaga i Skype 8 ma luga

I le taimi lava e tatau ona matauina, e mafai ona mou ese atu le faʻafesoʻotaʻi mo le mafuaʻaga na natia pe natia atoa. O le isi, tatou te mafaufau i le faʻatinoga mo nei mataupu uma e lua. Tatou amata le suʻesuʻega o le algorithm o gaioiga i le faʻataʻitaʻiga o le Skype 8.

Metotia 1: Toe faʻafoi fesootaiga faʻapipiʻi

E masani lava ona i ai tulaga pe a le o ese atu tagata fesootai, ae sa na o le natia lava e ala i tulaga ma filiga faapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei auala, e mafai ona e nanaina fesoʻotaʻiga a tagata faʻaoga o loʻo le o iai i luga o le initaneti, pe leai foʻi ni faʻamatalaga o fesoʻotaʻiga. Ina ia faʻaali atu i le Skype 8, ua lava lava le faia o se faʻaoga faigofie.

  1. Naʻo le kiliki i le kuki taumatau (PKM) i luga o le fanua suʻesuʻe i le itu tauagavale o le faamalama o le polokalama.
  2. A maeʻa lena, o le a tatalaina se lisi o fesoʻotaʻiga uma, e aofia ai mea natia, vaevaeina i ni vaega.
  3. Afai, tutusa uma, e le mafai ona matou maua le mea o loʻo matou sailia, ona matou kiliki lea i le igoa o le vaega manaomia:
    • tagata;
    • savali;
    • vaega.
  4. Naʻo mea faitino mai le vaega ua filifilia o le a faʻaalia ma o le a sili atu ona faigofie le suʻeina o mea natia.
  5. Afai o le a le toe maua se mea, ae matou te manatuaina le igoa o le tagata saili-mo le fefaʻasoaʻi, ona matou ulufale lea i totonu o le field search poʻo le ulufale i uluai mataitusi. A maeʻa lena mea, na o le aitema e amata i le faʻamatalaga patino o le a tumau i le lisi o fesoʻotaʻiga, e tusa lava pe natia.
  6. Ina ia fesiitai se mea na maua mai le natia i le vaega o fesoʻotaʻiga masani, faatoa tatau lava ona e kiliki. PKM.
  7. O lea o lenei fesootaiga o le a le toe natia ma o le a toe foi atu i le faasologa lautele o fesoʻotaʻiga.

O le isi filifiliga mo le faʻaalia o faʻamatalaga fesoʻotaʻiga e aofia ai le algorithm mulimuli.

  1. Matou te pasi mai le vaega "Talitonuga" i le vaega "Faʻafesoʻotaʻi".
  2. O se lisi o faʻamatalaga faʻamatalaga uma, e aofia ai mea na natia, faatulaga i le faasologa o le pi faitau. Ina ia toe faʻafesoʻotaʻi se fesoʻotaiga natia i le lisi o talanoaga, kiliki i luga PKM.
  3. A maeʻa, o le a toe tuʻuina atu lenei mekasini i le lisi talatalanoaga.

Metotia 2: Toe faʻafoi faʻasalaga faʻamalolo

E tusa lava pe le na o le natiaina o fesootaiga, ae o le a maeʻa atoa, o loo i ai pea le avanoa e toe faaleleia ai. Ae, ioe, e leai se tasi e mafai ona tuuina atu se 100% o le mautinoa o le manuia. Ina ia toe faʻafoʻisia, e tatau ona e toe faʻafoʻisia tulaga o le laiga o le Skype, ma o faʻamatalaga e uiga i tagata fefaʻasoaʻi na "tosoina aʻe i latou" mai le 'auʻaunaga. I lenei tulaga, mo Skype 8, e tatau ona e mulimuli i le gaoioiga algorithm o loʻo faʻamatalaina auiliili i lalo.

  1. Muamua, afai o loʻo taʻavale Skype, e tatau ona e alu ese. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamaumatau o le kuki (Pepa) i le Skype icon i le nofoaga faʻasalalau. I le lisi e aliali, filifili le filifiliga "Logo mai Skype".
  2. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, kiliki i luga o le komepiuta Manumalo + R. I le tatalaina o le faamalama Taumafai Ulufale mai le tuatusi lenei:

    % appdata% Microsoft

    Pe a uma ona e ulufale i le kiliki "Lelei".

  3. O le a tatalaina se lisi. "Microsoft" i "Saili". O loʻo matou sailia se faila i totonu "Skype mo Papamaa". Kiliki i luga Pepa ma filifili mai le lisi mea Faaigoa.
  4. A maeʻa lena, toe faʻaigoa le faʻailoga i soʻo se filifiliga talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga "Skype mo le Tasi Papamaʻi".
  5. O lenei o le a toe faatulaga. Toe amata Skype. O se tala fou fou o le a otometi lava ona faia i le pusa. "Skype mo Papamaa". Ma afai e leai se taimi e faʻatautaia ai le faʻamalamaina o le polokalama o le komepiuta pe a maeʻa ona faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga, ona oʻo lea i le faagasologa o le fatuina o le faʻamatalaga, o le faʻamatalaga o fesoʻotaʻiga e te manaʻo e toe faʻafoʻi o le a utaina. Afai o mea e toe faʻaleleia e faʻaalia i le masani, siaki isi faʻamatalaga taua uma. Afai ei ai se mea o misi, e mafai ona toso mai mea e fesoʻotai i ai mai le pusa meli tuai "Skype mo le Tasi Papamaʻi" i le fou "Skype mo Papamaa".

    Afai, a maeʻa le mafai ona maua Skype, o le a le faʻaalia ia fesootaiga ua maeʻa, ona oʻo lea i lenei tulaga e leai se mea e mafai ona faia. Ua aveesea i latou e faavavau. Ona matou toe tuua Skype, faʻamalo le faletusi fou. "Skype mo Papamaa" ma toe faʻaigoa le tusi faameafa tuai, tuʻuina atu i ai le igoa muamua. O le mea lea, e ui o le a tatou le toe faafoi mai le faʻamatalaga faʻamatalaga e faʻafeiloaʻi, o le a tatou toe faʻafoʻiina mea tuai

Toe faʻafoʻisia faʻamatalaga i le Skype 7 ma lalo ifo

I le Skype 7, e le gata ina mafai ona e faʻaalia ni faʻafesoʻotaʻi natia pe toe faʻafoʻisia ia fesootaiga ua maeʻa, ae ia faʻamalieina oe lava i le muamua faia o se faʻamaumauga. O le a tatou talanoa e uiga i nei tulaga uma i nisi auiliiliga.

Metotia 1: Toe faʻafoʻi faamatalaga faʻamatalaga natia

E pei o lomiga fou o le polokalame, o fesootaiga i le Skype 7 e mafai ona natia.

  1. Ina ia faʻaaogaina le avanoa, tatala le lisi o le lisi "Faʻafesoʻotaʻi"ma alu i le tulaga "Lisi". Afai e le o seti "Uma", ma isi, ona seti lea o le parakalafa "Uma"e faʻaalia ai le lisi atoa o fesoʻotaʻiga.
  2. E le gata i lea, i le vaega tutusa o le lisi, alu i le vaega "Faʻailoa i latou oe". Afai o se siaki e seti i luma o le aitema, ona ave lea.
  3. Afai a maeʻa ona faʻaaogaina ia fesootaiga e le tatau ona faʻaalia, ona aveeseina lea, ae le na ona natia.

Metotia 2: Faʻatele le lapisi Skype

Afai ua e mautinoa o loo misi pea fesootaiga, o le a tatou taumafai e toe faafoi. O le a tatou faia lenei mea e ala i le toe faʻaigoaina poʻo le vaʻaia o le pusa i le Skype data i se isi nofoaga i luga o le disasio. O le mea moni e faapea, pe a uma ona matou faʻagasolo lenei faila, o le a amata le polokalama i le talosagaina o faʻamatalaga mai le 'auʻaunaga, ma e mafai ona sosoʻo i luga o au fesoʻotaʻiga pe afai o loʻo teu i luga o le' upega tafailagi. Ae, e tatau ona faʻanofo pe toe faʻaigoa le faʻailoga, e le tapeina, talu ai e teuina au faʻasalalauga ma isi faʻamatalaga taua.

  1. Muamua, matou te faʻamaeʻaina le galuega o le polokalama. Mo le sueina o le Skype, valaau le faamalama Taumafaie ala i le faʻapipiʻi i luga o kī i luga o le komepiuta Manumalo + R. Ulufale le fesili "% appdata%". Matou te taomi le faamau "Lelei".
  2. O le lisi e tatalaina ai nofoaga e teu ai faamaumauga o le tele o talosaga. Suʻe se faʻailoga "Skype". Toe faaigoa i se isi lava igoa, pe ave i se isi nofoaga i luga o le malo malo.
  3. Matou te lalaga Skype. Afai e faʻafesoʻotaʻi, ona ave lea o faʻamatalaga taua mai le laupepa (lafo) Skype i le fou faatoa gaosia. Afai e leai ni suiga, ona faʻamalo ese lea o le Skype faitautusi, ma toe faʻaigoa / aveese le faʻailoga pe toe faafoi le igoa tuai, pe ave i lona nofoaga muamua.

Afai e le fesoasoani lenei metotia, ona mafai lea ona e faʻafesoʻotaʻi Skype support. Atonu latou te mafai ona aveesea au fesoʻotaʻiga mai o latou faavae.

Metotia 3: Lagolago

O le mea moni, o le tele o tagata e amata ona latou vaavaai mo le tali, auala e toe faʻafoʻi ai fesootaiga pe a maeʻa, ma e tatau ona e foia le faafitauli e faʻaaoga ai auala o loʻo faamatalaina i luga. Ae, o loʻo i ai se avanoa e puipuia ai oe lava mai le lamatiaga o le leiloa o fesoʻotaʻiga e ala i le faʻaumaina o se faʻamaumauga. I lenei tulaga, e tusa lava pe e le o toe faʻafesoʻotaʻi, e mafai ona e toe faʻafoʻi mai mai le tuatusi e aunoa ma ni faʻafitauli.

  1. Ina ia mafai ona toe faʻafesoʻotaʻi tagata, tatala le Skype menu ua taʻua "Faʻafesoʻotaʻi". Ma le isi, alu i le vaega "Avanoa"pe a filifilia mea "Fai se faʻamaumauga o lau lisi o fesoʻotaʻiga ...".
  2. A maeʻa lena, e tatalaina se faamalama lea e te manaʻomia e fuafua ai pe o fea i totonu o le komepiuta a lau komepiuta o se kopi kopi o fesootaiga ile vcf o le a teuina. E le mafai, o le igoa o lau talaaga. A uma ona filifilia se nofoaga, kiliki i le ki "Faasaoina".
  3. O le mea lea, o le kopi faʻamaumauga o le fesoʻotaʻiga e faʻasaoina. I le taimi nei e tusa lava pe o le a le mafuaʻaga e faʻaumatia ai fesootaiga mai le Skype, e mafai ona e faʻafoʻisia i taimi uma. Ina ia faia lenei mea, toe alu i le lisi. "Faʻafesoʻotaʻi"ma i le faafuaiupu "Avanoa". Ae o le taimi lenei, filifili le mea "Toe faʻafoʻisia le lisi o fesoʻotaʻiga mai le faila faila ...".
  4. O se faamalama e tatalaina lea e tatau ona e faʻamaonia ai se faila saulaina muamua i le vcf format. A uma ona filifilia le faila, kiliki le ki "Tatala".
  5. I le mulimuli ai i lenei gaioiga, o faʻamatalaga mai le faʻamaumauga ua faaopoopoina i lau telefoni Skype.

    Pau lava le mea e taua ona manatuaina, afai e te manaʻo i le faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga e masani ona faʻasalalau, ona tatau lea ona toe faafou pe a maeʻa fesoʻotaʻiga fou e faaopoopo atu i lau faʻaaliga Skype.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, e sili atu ona faigofie le saogalemu ma faia se faʻamaumauga o au fesoʻotaʻiga nai lo le taimi mulimuli ane, afai e mou ese atu mai lau teugatupe, vaavaai mo ituaiga uma auala e toe faʻaleleia ai. E le gata i lea, e leai se tasi o metotia, seivagana mo le toe faʻafoʻi mai se kopi faʻapitoa, e mafai ona faʻamautinoa atoatoa le toe foʻi mai o faʻamaumauga ua leiloloa. E oʻo lava i fesoʻotaiga ma le lagolago a le Skype e le mafai ona faʻamaonia lenei mea.