Faʻasolo Flash i le iPhone

E mafai ona faʻaoga le IPhone e le gata o se auala mo valaʻau, ae faʻapea foi mo ata / vitio. O nisi taimi o lenei galuega e faia i le po ma mo lenei faamoemoe O telefoni a Apple e maua ai se mea pueata ma se moliuila ua fausiaina. O nei galuega e mafai ona faʻalautele pe i ai se tapulaa maualalo o gaioiga talafeagai.

Flash i luga o le iPhone

O lenei galuega e mafai ona faʻagaoioia i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina meafaigaluega faʻainitaneti iOS po o le faʻaaogaina o isi tusi e mafai ai ma faʻaopoopo le moli ma le moliuila i luga o le iPhone. E faʻalagolago i mea e tatau ona fai.

Enable flash mo ata ma vitio

I le pueina o se ata po o le puʻeina o se vitio i luga o le iPhone, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona liliuina le moli e sili atu le lelei o foliga. O lenei tulaga e toetoe lava a le o ni tulaga ma ua fausia i luga o telefoni o loo faagaoioia le iOS operating system.

  1. Alu i le tusi talosaga "Telefoni".
  2. Kiliki uila uila i le tulimanu pito i luga o le lau.
  3. I le aotelega, o le faʻatautaia i luga o le 'upega tafailagi i le iPhone e ofoina atu ni filifiliga se 3:
    • Liliuina o autoflash - o le a faʻaalia e aunoa ma le masini le masini, e faʻavae i luga o le siosiomaga i fafo.
    • Faʻafesoʻotaʻi se faʻamalamalama faigofie, lea o le a faʻaauau ai pea lenei galuega ma tusa lava po oa tulaga i fafo ma uiga lelei o foliga.
    • Lulu - o le a pue le ata pue i le masani masani e aunoa ma le faʻaaogaina o le malamalama faaopoopo.

  4. A e puʻe se vitio, mulimuli i laasaga lava e tasi (1-3) e faʻafetaui le moli.

E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le malamalama faaopoopo e faʻaaoga ai talosaga na sii mai mai le Fale talimalo aloaia. I le avea ai o se tulafono, latou te aofia ai isi faʻaopoopoga e le mafai ona maua i le ata pueina o le iPhone.

Vaʻai foi: O le a le mea e fai pe afai e le galue le pueata i le iPhone

Liliu e pei o le moliuila

O le moli e mafai ona vave ma tumau. O le vaega mulimuli ua taʻua o se moliuila ma ua faʻaaogaina le faʻaaogaina o meafaigaluega i iOS po o le faʻaaogaina o se isi tusi mai le App Store.

Talosaga "Lulupala"

A uma ona e siiina lenei talosaga mai le sootaga o loʻo i lalo, e maua e le tagata faʻaogaina le moliuila lava e tasi, ae faʻatasi ai ma galuega faʻatino. E mafai ona e suia le susulu ma fetuutuunai auala faapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o lona paʻu.

Faʻasaʻo le Lumanai mo le saoloto mai le Faleoloa Store

  1. A uma ona tatala le tusi talosaga, kiliki le faamau i le ogatotonu - o le moliuila ua faʻaalia ma o le a faʻamalamalamaina tumau.
  2. O le isi laʻau e faʻafetaui le susulu o le malamalama.
  3. Pātene "Valivali" suia le lanu o le moliuila, ae le o luga o ata, o lenei galuega e galue, ia faaeteete.
  4. Leomi le ki "Morse", o le tagata faʻaaoga o le a ulufale atu i se faamalama faapitoa e mafai ai ona e ulufale i tusitusiga talafeagai ma o le a amata ona faaliliu le tusitusiga e ala i le faaaogaina o le numera Morse, e faʻaaoga ai moliuila.
  5. Afai e talafeagai, o loʻo avanoa le faʻagasologa. SOS, ona moli vave le moliuila.

Palama moli moli

O le moliuila moli i le iPhone e eseese i ituaiga eseese o iOS. Mo se faataitaiga, amata mai i le iOS 11, na ia maua le galuega o le fetuunaiga o le susulu, lea e leʻi i ai muamua. Ae o le aofia ai o ia lava e le o se eseesega tele, o lea la e tatau ona faia laasaga nei:

  1. Tatala le mea faigaluega faʻapipiʻi vave e ala i le fafagu mai le pito i lalo o le lau. E mafai ona faia lenei mea i luga o le loka puipui poʻo le tatalaina o le masini ma se tamatamailima po o se upu faʻaulu.
  2. Kiliki i luga o le moli moli moli, e pei ona faʻaalia i le screenshot, ma o le a faʻaalia.

Flash pe a valaʻau

I le iPhone o loʻo i ai se uiga aoga tele - liliu i le moli mo valaau mai ma faʻamatalaga. E mafai ona faʻaaogaina tusa lava pe leai se faʻaoga. E fesoasoani lenei mea e le misia ai se taua tele poʻo se savali, aua o le a faʻaalia se moli i le pouliuli. Ina ia iloa le auala e mafai ai ma faʻatulagaina sea ituaiga o galuega, vaʻai le tusiga o loʻo i lalo i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona liliuina le moli pe ae valaʻau i le iPhone

O le flash o se mea e sili ona aoga i le taimi o le pueina ma le pueina o ata i le po, faapea foi ma aoaoga i le eria. Ina ia faia lenei mea, o loʻo i ai se polokalama faʻapipiʻi tolu ma faʻalautele tulaga ma meafaigaluega gaosi iOS. O le mafai ona faʻaaogaina le flash pe a maua ia telefoni ma savali e mafai foi ona avea o se mea faapitoa o le iPhone.