Avetaavale avetaʻavale mo Ricoh Aficio SP 100SU MFP

I le faaopoopo atu i le tusia o ata e lua-dimensional, e mafai e le AutoCAD ona ofoina atu le faia o le mamanu ma ni foliga tolu-siʻitia ma mafai ai ona faʻaalia i ni vaega tolu. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina le AutoCAD i mamanu faʻanatura, faʻatuina faʻataʻitaʻiga e tolu ituaiga o oloa ma faʻataunuʻuina fausaga faʻapitoa o foliga faʻa-geometric.

I totonu o lenei tusiga o le a tatou tilotilo i le tele o uiga o le axonetric i le AutoCAD, lea e aafia ai le faʻaaogaina o le polokalama i le tolu-siʻosiʻomaga o le siosiomaga.

Auala e faʻaaogaina ai le axonetric i le AutoCAD

E mafai ona e vaevaeina le avanoa faigaluega i nisi o matafaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se tasi oi latou o le a avea ma axonetric, i le isi - o se pito i luga.

Faitau atili: Faʻasalalau i le AutoCAD

Faʻaaofiaina o le gaioiolosi

Ina ia mafai ona faʻagaoioia le faʻatulagaina o le axonetric i le AutoCAD, ia kiliki le ata faʻatasi ma le fale i tafatafa o le cube faʻaaliga (e pei ona faʻaalia i le ataata).

Afai e leai sou vaaiga cube i le faʻafanua faʻafanua, alu i le keli "View" ma kiliki i le "View Cube" button

I le lumanaʻi, o le ituaiga o meaola o le a matua faigofie lava pe a galue i le axonometry. O le kiliki i ona itu, e mafai ona e alu i le taimi nei i ni faʻamaufaʻailoga, pe i luga o tulimanu - liliu le axonometry i le 90 tikeri.

Palo o fola

O le isi elemene faʻalelei e ono oʻo mai i le lima o le laupapa o le fola. E aofia i totonu o le nofoaga lava lea e tasi e pei o le lapisi. O lenei laulau o loʻo aofia ai le pani, faʻalaʻo ma le faʻataʻamilo i luga o le faʻafanua. Sei o tatou nonofo i luga ia i latou i auiliiliga.

O le galuega pan o loʻo faʻaaogaina e ala i le kiliki i luga o le ata faʻatasi ma le pama. I le taimi nei, e mafai ona e gaoioi le suʻeina i soo se itu i luga o le lau. O lenei uiga e mafai foi ona faʻaaogaina i le uʻuina o le uili o le kiona.

O le faʻafeiloaʻiga e mafai ai e oe ona faʻalautele ma suʻesuʻe atili auiliiliga o soʻo se mea faitino i le laufanua. O le galuega e faʻaaogaina e ala i le kilikiina o le ki ma se tioata tetele. I lenei faamau, o loʻo maua ai se lisi pa'ū ma se filifiliga o le laulau. Mafaufau i nisi o mea e masani ona faʻaaogaina.

"Faaali i tuaoi" - faʻalautele le mea ua filifilia i le atoaga o le ata, pe faʻapipiʻi mea uma o le vaaiga i totonu, pe a leai se mea e filifilia.

"Faaali le mea faitino" - filifilia lenei galuega, filifili mea e tatau ai o le vaaiga ma lolomi le "Ulufale" - o le a suia i le atoa o le lau.

"Suʻe i totonu / fafo" - o lenei galuega e sosoʻo i totonu ma fafo atu o le vaaiga. Ina ia maua le aafiaga tutusa, na ona liliu le uili o le kiona.

O le fesuiaiga o le suʻesuʻega e faia ile tolu ituaiga - "Orbit", "Free Orbit" ma le "Orbit Continuous". O le vaeluaina e sui ai le vaʻaia o se vaalele tuusaʻo. O se avanoa vavalalata saoloto e faʻatagaina ai oe e sui le vaaiga i vaalele uma, ma o loʻo faʻaauau pea ona fesuiaʻi tutoatasi pe a maeʻa ona e faʻamalamalamaina se taʻiala.

Faʻaaliga ata i le sailiga axonetric

Suʻe i le faʻatusaina o ata 3D e pei ona faʻaalia i le screenshot.

Alu i le faʻaaliga "Faʻaalia" ma sue le laulau o le igoa e tasi.

I le lisi pa'ū, e mafai ona e filifilia le ituaiga o elemene o loʻo i le vaaiga.

"2D-faavaa" - e na o le pito i totonu ma fafo o mea faitino.

"Mea moni" - faʻaalia tino olaola ma malamalama, ata lafoia ma valivali.

"Ogatusi ma pito" e tutusa ma le "Moni", faʻaopoopo atu i totonu ma fafo atu ole laina.

"Sketchy" - O itu o mea faitino o loʻo tuʻuina atu i le faiga o laina tusi.

"Translucent" - tino volumetric e aunoa ma le ufiufi, ae ia maua le manino.

Isi lesona: Auala e faʻaaoga ai le AutoCAD

O lea na matou mafaufau ai i uiga o le autonetric i le AutoCAD. Ua faʻatulagaina lelei le faʻatinoga o galuega o le faʻatusatusaina o le tolu-tolu i lenei polokalame.