Faʻafefea ona aveese le feʻau "O lau laisene o le Windows 10 e muta"


O nisi taimi ao faʻaaogaina le Windows 10, e ono faʻafuaseʻi ona oʻo mai se savali i le tusiga "O lau Windows 10 laisene e muta". O le asō o le a tatou talanoa pe faapefea ona foʻia lenei faafitauli.

Matou te aveeseina le mutaaga o le meli le laisene

Mo tagata e faaaogaina le lomiga o le Insider Preview, o le faʻaalia o lenei savali o lona uiga ua oʻo mai le iuga o le vaitaimi o le faʻagasologa o le faiga faʻaogaina. Mo tagata faʻaaogaina masani o le "sefulu", o sea savali o se faailoga manino o le le manuia o le komepiuta. Sei o tatou mafaufau pe faʻafefea ona faʻaumatia lenei faʻamatalaga ma le faafitauli lava i itu uma e lua.

Metotia 1: Faʻatele le periota o le faamasinoga (Manulauti Iloiloga)

O le auala muamua e foia ai se faʻafitauli e talafeagai mo le inisiua version o le Windows 10 o le toe faʻafoʻiina o le taimi o le faamasinoga, lea e mafai ona faia ma "Laina o poloaiga". E tupu faapenei:

  1. Tatala i luga "Poloaiga Poloaiga" soʻo se auala talafeagai - mo se faʻataʻitaʻiga, saili i ai "Saili" ma tamoe e avea ma pule.

    Lesona: Faʻasalalau le "Poloaiga Faʻasologa" i le avea ma pule i le Windows 10

  2. Faʻatoʻai le poloaiga o loʻo i lalo ma faʻatonuina e ala i le faʻamalosi "UI":

    slmgr.vbs -rearm

    O lenei poloaiga o le a faʻalauteleina ai le aloaia o le laisene Insider Preview mo le isi 180 aso. Faamolemole ia matau e naʻo le 1 le taimi e galue ai, o le a le toe aoga. E mafai ona e siakiina le taimi o totoe o le gaioiga a le tagata faʻatautaiaslmgr.vbs -dli.

  3. Katia le meafaigaluega ma toe faʻafou le komepiuta e talia suiga.
  4. O lenei metotia o le a fesoasoani e aveese le savali e uiga i le maeʻa o le laisene o le Windows 10.

    E le gata i lea, o le faʻasilasilaga e fesiligia e ono tulaʻi mai i le mataupu pe a le o iai le lomiga o le Insider Preview - i lenei tulaga, e mafai ona e foia le faafitauli e ala i le tuʻuina o faʻafouga fou.

    Lesona: Faaleleia le Windows 10 i le lomiga lata mai.

Metotia 2: Faʻafesoʻotaʻi le lagolago a Microsoft

Afai e iai se tali tali tutusa i luga o le laisene laiseneina o le Windows 10, o lona uiga ole faaletonu ole komepiuta. E mafai foʻi ona manatu le auʻaunaga a OS e manatu i le le saʻo, o le mea lea na faʻailoa ai le laisene. I soo se tulaga, aua e te alu e aunoa ma le faafesootaia o le lagolago faʻapitoa a le faalapotopotoga a Redmond.

  1. Muamua e tatau ona e iloa le kenera oloa - faʻaoga se tasi o metotia o loʻo tuʻuina atu i le tusi lesona o loʻo i lalo.

    Faʻamatalaga: Faʻapefea ona maua le code activation i le Windows 10

  2. Le isi, tatala "Saili" ma amata tusitusi le lagolago faʻapitoa. O le iuga e tatau ona avea ma se talosaga mai le Faleoloa a le Faleoloa ma le igoa lava e tasi - taʻalo ai.

    Afai e te le o faʻaaogaina le Faleoloa a Microsoft, e mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻaoga e faʻaaoga ai se masini komepiuta e ala i le kiliki i luga o lenei hyperlink ona kiliki ai lea o le aitema "Faʻafesoʻotaʻi le lagolago i le masini"lea o loʻo i totonu o le nofoaga o loʻo faailogaina i le faʻamalamalamaga i lalo.
  3. O le lagolago faʻapitoa a Microsoft e mafai ona fesoasoani ia te oe e foia se faafitauli vave ma lelei.

Talo le faʻasalalau

E mafai ona faʻamaonia faʻamatalaga e uiga i le maeʻaina o le faʻamalosia. O le mea moni, o le a le foia ai le faafitauli, ae o le feʻaloiga o le feʻau o le a mou atu. Mulimuli i lenei algorithm:

  1. Valaʻau le meafaigaluega e ulufale ai i tulafono (silasila i le auala muamua, pe afai e te le iloa pe faapefea), tusiminuma kiliki Ulufale.
  2. Katia le atinaʻeina o le faatonuga, ona faʻasalaga lea o le kulupu autu Manumalo + R, tusi i totonu o le faʻailoga le igoa le igoa o le vaega services.msc ma kiliki "Lelei".
  3. I le pule o le auaunaga i le Windows 10, saili le mea "Pule Laisene a le Windows" ma faalua ona kiliki i luga i le faamaumatau i le itu taumatau.
  4. I meatotino o le vaega kiliki i le faamau "Faʻafitauliina"ona sosoo ai lea "Faaaoga" ma "Lelei".
  5. Le isi, saili le auaunaga "Faʻafouina faʻafouga"ona faʻalua loa lea i luga Pepa ma mulimuli i laasaga i le Laasaga 4.
  6. Katia le meafaigaluega e puleaina ma faʻafouina le komepiuta.
  7. O le auala e faʻamatalaina o le a aveesea ai le faʻamatalaga, ae, toe fai, o le mafuaaga tonu lava o le faafitauli o le a le faʻaumatia, o lea ia e faʻaeteete e faʻalautele le taimi o le faamasinoga pe faʻatau se laisene Windows 10.

Faaiuga

Ua matou suesueina mafuaʻaga mo le feau "Ua maeʻa lau laisene o le Windows 10" ma ua masani ma metotia e foia ai le faafitauli ma le faʻamatalaga lava ia. I le faaputuputuina, matou te manatua o le laiseneina ua laiseneina e le gata e mafai ai ona e maua le lagolago mai tagata atiae, ae e sili atu foi le saogalemu nai lo le polokalama faimalaga.