Auala e maua ai ma faʻapipiʻi avetaʻavale mo le Aptop laptop touchpad


O le faʻafitauli o le faʻalauiloa o faʻasalalauga e laʻititi i le faʻaaogaina o smartphones ma papatusi e taʻavale ai Android. O se tasi o mea e sili ona le fiafia o faʻamatalaga faalauiloa faalauiloa, o loo faʻaalia i pito i luga o faamalama uma aʻo faʻaaogaina le gadget. O le mea e lelei ai, o le faʻaaogaina o lenei sasa e matua faigofie lava, ma o le aso o le a matou faʻalauiloaina oe i auala o lenei faiga.

Faʻateʻa ese mai le Out Out

I le amataga, seʻi o tatou talanoa puupuu e uiga i le amataga o lenei faʻasalalauga. Aveesea o se pop-up ad faʻalauteleina e le AirPush network ma, i luga o le itu tau tomai, o se faasalalauga faatosina faasalalauga. E aliali mai pe a uma ona faʻapipiʻi nisi o tusi talosaga (matini, pepese faʻasalalau, nisi taʻaloga, ma isi mea), ma o nisi taimi e sisi i totonu o le atigi (sinasina), lea e agasala ai tagata gaosi Siamani i telefoni feaveaʻi.

E i ai le tele o filifiliga mo le faʻaaogaina o fuʻa tau faasalalauga o lenei ituaiga - mai le faigofie, ae le aoga, faʻalavelave, ae mautinoa ai se taunuuga lelei.

Metotia 1: Upega Faʻasaienisi Faʻasaienisi

E tusa ai ma tulafono o loʻo faʻaaogaina i le lalolagi faʻaonaponei, e tatau i tagata faʻapitoa ona i ai le filifiliga o le tapeina o faasalalauga faatosina. O le au foafoa o Opt Out, le AirPush auaunaga, na faaopoopo i ai se filifiliga, e ui lava e le lautele na faasalalauina mo mafuaaga manino. O le a matou faʻaaogaina le avanoa e faʻasaʻo ai le faʻasalalauga e ala i le saite o le auala muamua. O se tamai tusi - e mafai ona faia le faʻataʻitaʻiga mai se masini feaveaʻi, ae mo le faigofie e sili atu le faʻaaogaina o se komepiuta.

  1. Tatala lau 'upega tafaʻilagi ma alu i le itulau o fafo.
  2. O iinei e tatau ona e ulufale i le IMEI (faʻamatalaga faʻapipiʻi masini) ma le tulafono malupuipuia e uiga i patoti. O le telefoni IMAY e mafai ona maua fautuaga mai le tusi lesona o loʻo i lalo.

    Faitau atili: Faʻapefea ona aʻoaʻoina IMEI i le Android

  3. Siaki o saʻo le faʻamatalaga saʻo ma kiliki le ki. "Auina atu".

O lenei ua e tuulafoaia aloaia le lisi o faasalalauga, ma o le tagavai e tatau ona mou atu. Peitai, e pei ona faaalia i le faatinoga, e le aoga le metotia mo tagata uma e faaaogaina, ma e oo lava i le ulufale atu i se mea e iloa ai e mafai ona tuu ai se tasi i le puipuiga, o lea ia agai atu i auala e sili atu ona faatuatuaina.

Metotia 2: Vaʻaia Faʻaaoga

O le tele o polokalama faaneionapo faʻaonaponei mo le OS OS o loʻo i ai se vaega e mafai ai e oe ona iloa ma faʻafefe punaoa o faasalalauga faalauiloa Opt Out. E tele naua talosaga mo le saogalemu - lautele, lea e fetaui ma tagata uma e faaaogaina, leai. Ua maeʻa ona matou iloiloina nisi antiviruses mo le "robot lanumeamata" - e mafai ona e faitauina le lisi ma filifili se tali e fetaui ma oe.

Faitau atili: Free Antivirus mo le Android

Metotia 3: Faʻafou Faʻatonu

O se fofo mataʻutia i faigata ma le faasalalauga Opt Out o se masini faʻapipiʻi fale. O se tafaoga atoa lava e tafiesea ai le mafaufau loloto o le telefoni po o le papaa, ma aveesea ai le punavai o le faafitauli.

Faamolemole ia matau o lenei mea o le a aveesea ai foi faila faila, e pei o ata, vitio, musika ma tusi talosaga, o lea matou te fautuaina ai le faaaogaina o lenei filifiliga e avea o se mea mulimuli, pe afai e le atoatoa isi uma.

Faitau atili: Toe faʻafouina faʻavae ile Android

Faaiuga

Ua matou mafaufau i filifiliga mo le aveeseina o faʻasalalauga mai le telefoni feaveaʻi. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻaumatiaina e le faigofie, ae mafai pea. Ma le mea mulimuli, matou te mananao e faamanatu atu ia te oe e sili atu le download o talosaga mai punaoa faʻalagolago e pei o Google Play Market - i lenei tulaga e le tatau ona i ai ni faʻafitauli i le faʻaalia o faʻasalalauga e le manaʻomia.