RightMark Memory Analyzer 3.8


O le telefoni o se avefeau sili ona folafolaina na iloa e Pavel Durov lauiloa. Ae ui i lea, o le tele o tagata e tautatala faa-Rusia ua le mautonu pe a uma ona faapipiiina lenei talosaga i luga o le iPhone, o lona atinaʻe o le Igilisi. Ae aua e te popole - faatasi ai ma le fesoasoani oa matou faʻatonuga o le a suia ai le faʻasalalauga i faʻamatalaga moni e lua.

Matou te suia gagana i Telegram i Rusia

E leʻi leva atu, ina ia mafai ai e le Telegram i le iPhone ona galue i le gagana Rusia, e tatau i le tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopoina se pusa gagana faapitoa. I aso nei, ua faigofie mea uma - o le gagana Rusia ua uma ona aofia ai i totonu o le lisi o tusi talosaga ua lagolagoina, ma e tumau pea na o le faʻaaogaina.

  1. Taofia Telegram. I le pito i lalo taumatau filifili le lisi "Faʻatonu" (mea faʻaaogaina).
  2. I le isi faʻamalama tatou te fiafia ai i le vaega "Gagana". O se faamalama o le a aliaʻe mai ma se lisi o gagana, o nei filifiliga "Rusia" ("Rusia").
  3. O suiga o le a faia i le taimi nei, ma o le a suia le faʻaaogaina o le faʻatonuga mai le Igilisi faʻa-Peretania i Rusia. Mai lenei taimi e mafai ona tapunia le faamalama o le faatulagaga ma e mafai ona e amata faʻaaoga le talosaga.

Matou te faʻamoemoe na aoga a matou faʻatonuga laiti mo oe, ma na mafai ai ona e faʻaliliu le tusi talosaga.