Ole suiga o le upu i le Windows 8

I le tele o taimi i luga o le Initaneti e mafai ona e feiloai i ni manatu eseese ma ni pou, lea o loo i ai se tusitusiga taua. O se auala faapena e masani ona faʻaaogaina e sili atu ai le faʻaalia o manatu, e masani ona le malamalama, pe naʻo le taulaʻi faapitoa i se vaega. I luga o le Facebook e mafai foi ona e maua se faʻaaliga tutusa o faʻamatalaga. O lenei tusiga o le a talanoaina le tele o auala e faia ai se mea faapena.

Tusitusi tusiga tusi i le Facebook

O se faʻamaumauga i lenei fesoʻotaʻiga lautele e mafai ona faia ma eseesega eseese. O le a tatou mafaufau i metotia masani, lea e le o se eseesega, ae o auaunaga, faafetai lea o le a tusia ai tusitusiga, e mafai ona aoga mo isi faʻamoemoega. O le mea moni o le latou faʻapitoaina e le gata i le taʻavale, ae faʻapea foi i isi faʻalapotopotoga faʻamaonia tusi.

Metotia 1: Spectrox

O lenei itulau e faʻapitoa i le faʻasaʻoina o le tusiga masani i luga o tusitusiga. E mafai lava ona fai lenei mea faigofie:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi o le a iloa ai le pepa, o fea e te manaʻomia ai le faʻaogaina o tusitusiga.
  2. Ulufale se upu poo se fuaiupu i le laina manaomia ma lolomi ".
  3. I le faʻailoga lona lua, e te vaʻai i le iuga ua maeʻa. E mafai ona e filifili le anotusi, kiliki-saʻo ma filifili "Kopi" pe faʻapipiʻi ma faʻasolosolo se tuufaatasiga "Ctrl + C".
  4. O lea e mafai ona e faapipii le kopi o le kopi o le Facebook. Faʻatasi le kiliki-kiliki ma filifili Pasili pe faʻaaoga le autu autu "Ctrl + V".


Tusi tusitusiga e ala i le Spectrox

Metotia 2: Piliapp

O lenei auaunaga e talitutusa lava ma le tuatusi sa i ai muamua, ae o lona uiga e maua ai le tomai e faʻasaʻo faʻamatala ese ai. E mafai ona e faaluaina le faʻamaualuga, na o le faʻamalamalamaina o le tusiga, o se laina faʻasolosolo, o se laina vaʻavaʻa, ma se upu mataʻutia.

Ae mo le faʻaaogaina, o mea uma lava e tutusa ma le uluaʻi kopi. E na o lou manaʻomia e ulufale i totonu o le laulau, ona kopi lea o le taunuʻuga mulimuli ma faʻaaoga le faʻailogaina.

Tusi tusitusiga e ala mai ia Piliapp

Ou te fia iloa foi o le ala e te faʻapipiʻi ai le code i luma o tagata taʻitasi "̶" - e le galue i luga o le Facebook, aʻo isi fesoʻotaʻiga faʻasalalau o loʻo galue lelei - o upu e faʻataʻapeʻapeina. E tele foʻi isi nofoaga e faʻapitoa i le faʻatulagaga o tusitusiga, ae tutusa uma i latou, ma e faigofie lava ona faʻamatalaina ia mea taitasi.