Faʻasaʻo le mea sese 10016 i le faamaumauga o mea tutupu i le Windows 10

Ole faʻaleleia ole polokalame ole polokalame e mautinoa ai e le gata o le lagolago mo le faʻamaonia saʻo o ituaiga faʻaonapo nei, ae o se ki foi i le puipuia o komepiuta e ala i le faʻaitiitia o faʻafitauli i totonu ole tino. Ae peitai, e le o tagata uma e mulimuli i faʻamatalaga ma faʻapipiʻi ma le lima i le taimi. O le mea lea, e fautuaina e mafai ai ona faʻafou le auto. Seʻio tatou vaai i le auala e faia ai lenei mea i le Windows 7.

Enable AutoUpdate

Ina ia mafai ai e auto-updated i le Windows 7, ua saunia e le au atinaʻe ni auala. Seʻio tatou nonofo faʻatasi ma i latou taʻitasi.

Metotia 1: Faʻasalalau Pulea

O le lauiloa sili ona lauiloa e ausia ai le galuega i le Windows 7 o le faia lea o le tele o manipulations i le Update Management Center, e ala i le alu atu i totonu e ala i le Pasefika Pulea.

  1. Kiliki le ki "Amata" i le pito i lalo o le lau. I le lisi o meaʻai, alu i le tulaga "Lisi Pulea".
  2. I le faamalama o le Pulea o le Pulea e tatala, alu i le vaega muamua lava - "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. I le faamalama fou, kiliki i le igoa o le igoa. "Faʻafouina faʻafouga".
  4. I le Nofoaga Faʻatonu o loʻo tatala, faʻaaoga le lisi i luga o le agavale e faʻataʻalo ai i totonu "Faʻatulagaina o Tuataʻega".
  5. I le tatalaina o le faamalama i le poloka "Faʻamaumauga Taua" swap le ki i le tulaga "Faʻamau faʻafouina aunoa ma le tatau (fautuaina)". Tatou kiliki "Lelei".

O nei faʻafouga faʻafouina polokalama faʻapipiʻi o le a faʻaalia i luga o le komepiuta, ma e le manaʻomia ona popole le tagata faʻaoga i le talafeagai o le OS.

Metotia 2: Faʻamasinoga Matala

E mafai foi ona e faʻaauau le faʻatulagaina o le faʻafouina o le auto i luga o le faamalama Taumafai.

  1. Tomo le faamalama Taumafaitataina o kulupu autu Manumalo + R. I le avanoa o le faamalama tatalaina, ulu i le faʻamatalaga o le poloaiga "wuapp" e aunoa ma ni upusii. Kiliki "Lelei".
  2. A maeʻa lena, vave tatala le Windows Update. Alu i ai i le vaega "Faʻatulagaina o Tuataʻega" ma isi gaioiga uma e mafai ai ona faʻaalia le faʻafouina o le auto i le auala lava e tasi e pei o le taimi e alu ai i totonu o le Panel Control Panel o loʻo faʻamatalaina i luga.

E pei ona mafai ona e vaʻai, faʻaaogaina o le faamalama Taumafai e mafai ona faʻaitiitia le taimi e faʻatumu ai le galuega. Ae o lenei filifiliga e manatu e tatau i le tagata faaaoga ona manatuaina le poloaiga, ma i le tulaga o le alu i totonu o le Paefaʻatasi Manaʻo, o loʻo sili atu le faʻaogaina o gaioiga.

Metotia 3: Pule o Auaunaga

E mafai foi ona e faʻafou le faʻafouina o le auto e ala i le faʻataʻitaʻiga o le puleaina o le auaunaga

  1. Ina ia mafai ona e alu i le Pule o le Auaunaga, ia e alu i le vaega o le Paefaʻatasi Faʻamatalaga ua masani ai i matou "Faigaluega ma le Puipuiga". O iina tatou te kiliki i le filifiliga "Pulega".
  2. O se faamalama e tatalaina i se lisi o meafaigaluega eseese. Filifili se mea "Auaunaga".

    E mafai foi ona e alu tuusaʻo i le Faʻauluuluga o Auaunaga e ala i le faamalama Taumafai. Valaau i ai e ala i le uu Manumalo + R, ona i ai lea i totonu o le fanua matou te ulufale ai i le faʻamatalaga o le poloaiga lea:

    services.msc

    Tatou kiliki "Lelei".

  3. Afai o se tasi o filifiliga e lua o loʻo faʻamatalaina i luga (alu i totonu o le Faʻasalalau Pulea poʻo le faamalama Taumafai) Faʻamatala le Pule o le Auaunaga. O loʻo matou sailia i totonu o le igoa lisi "Faʻafouina faʻafouga" ma faamanatuina. Afai e leʻi amataina le tautua, e tatau ona e mafai. Ina ia faia lenei mea, kiliki le igoa "Tamoe" i le itu tauagavale.
  4. Afai o le itu tauagavale o le faamalama o loʻo faʻaalia ai itu "Taofi le tautua" ma "Toe amata le Auaunaga"o lona uiga o le auaunaga ua uma ona taʻavale. I lenei tulaga, faʻafefe le laasaga muamua ma ia faʻasala faalua i luga o lona igoa i le faamaumatau agavale.
  5. Ua faʻalauiloa le faamalama o meatotino o le Update Center. Tatou kiliki i luga i le fanua Ala amata ma filifili mai le lisi lautele o filifiliga "Aunoa (tolopoina le lafoaʻiga)" poʻo "Aunoa". Kiliki "Lelei".

A maeʻa faʻamatalaga faʻamaonia, o le a faʻamalosia le faʻatagaina o faʻamatalaga.

Metotia 4: Nofoaga lagolago

O le aofia ai o le faʻafouina o le auto e mafai foi ona ala mai i le Centre Fesoasoani.

  1. I le fata o le masini, kiliki i le faʻasologa tafatolu "Faaali atu ata natia". Mai le lisi e tatala, filifili le ata i le tulaga o se fuʻa - "Faʻamaumauga o PC".
  2. E tamoe i se tamai faamalama. Kiliki le igoa "Nofoaga Tutotonu Fesoasoani".
  3. Le amataga o le faamalama o le Center Fesoasoani. Afai e le atoatoa lau auaunaga lata mai, i le vaega "Saogalemu" o le a faʻaalia le faʻamatalaga "Faʻafouina Faʻafou (Faʻalogo!)". Kiliki le ki o loʻo i totonu o le poloka lava e tasi. "Suia filifiliga ...".
  4. O se faamalama mo le filifilia o Faʻatonu Autu o loʻo tatalaina. Kiliki le filifiliga "Faʻamau faʻafouina aunoa ma le tatau (fautuaina)".
  5. A maeʻa lenei gaioiga, o le a faʻaalia le faʻamaloilo a le aunoa, ma se lapataiga i le vaega "Saogalemu" O le a faʻaumatia le faamalama o le Center Support.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o loʻo i ai le tele o filifiliga e taufetuli ai se faʻamaumau faʻamaumau i le Windows 7. O le mea moni, e tutusa uma. O lea e faigofie ai i le tagata faʻaaoga le filifiliga lea e sili atu ona talafeagai mo ia lava. Ae, afai e te manaʻo e le gata ina faʻasaʻoina le auto, ae ia faia foi isi tulaga e fesoʻotaʻi ma le faʻamautuina o le faagasologa, ona sili lea ona lelei le faʻaaogaina o manipili uma i le Windows Update window.