Faʻapipiʻi faʻapipiʻi o fasi pepa i Odnoklassniki


I nisi tulaga, e le mafai ona faʻalauiloaina le Windows 10, tuʻuina atu le code code error 0x80004005. E mafai foi ona tupu le mea sese e tasi mo isi mafuaaga e le fesootai i faʻamatalaga. O le tusiga o loʻo i lalo o loʻo tuʻuina atu i fofo i lenei faafitauli.

Faʻasaʻo le mea sese i le codex 0x80004005

Le mafuaʻaga o lenei toilalo e le taua - Faʻafou le Nofoaga E le mafai ona ou siiina pe faapipiiina lenei mea po o lena faafouga. Ae o le punavai o le faafitauli lava ia atonu e eseese: faafitauli i faila faila poʻo faafitauli i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi lava ia. Faʻaitiitia le sese e tolu auala eseese, ia amata i le sili ona aoga.

Afai ei ai sau mea sese 0x80004005, ae e le faʻaaogaina i faʻamatalaga, faʻafesoʻotaʻi "O isi mea sese ma le tulafono ua filifilia ma le faʻamaʻapeina".

Metotia 1: Faʻamalamalama mea o loʻo i totonu o le tusi faʻatasi ma faʻafouga

O faʻafouga faʻafouga uma o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta pe a maeʻa le download. Faʻafouina faila e ave i luga i se laasaga lē tumau faapitoa ma faʻamuta mai iina pe a uma ona faʻatulagaina. I le tulaga o se afifi faafitauli, e taumafai e faʻapipiʻi, ae o le gaioiga e muta i se mea sese, ma faʻapea lava i le leai o se mea. O le mea lea, o le faʻamamaina o mea o loʻo i le tusi le tumau o le a fesoasoani i le foia o le faafitauli.

  1. Faaaoga le pipiʻi piano Manumalo + R e taua ai se mailei Taumafai. Tusi le tuatusi o loʻo i lalo i le mea e ulufale ai ma kiliki "Lelei".

    % systemroot% SoftwareDistribution Download

  2. O le a tatalaina "Saili" faʻatasi ai ma se faʻamaumauga o faʻafouina faʻafouina i luga o le lotoifale. Filifili uma faila avanoa (faʻaaogaina o le kio po o le Ctrl + A) ma faʻaumatia i latou i soʻo se auala talafeagai - mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le faʻailoga o le talafaʻasolopito o le pusa.
  3. Katia "Saili" ma toe fai.

A maeʻa le utaina o le komepiuta, siaki se mea sese - atonu o le a mou, aua Faʻafou le Nofoaga o le a lafoina i lenei taimi le saʻo saʻo o le faʻamatalaga.

Metotia 2: Manatu Download Manatu

O se auala e itiiti ifo le aoga e faʻaumatia ai le manatu ua le manuia, o le siiina lea ma le lima i luga o le komepiuta le faafouga ma faapipii i luga o le komepiuta. O auiliiliga o taualumaga o loʻo aofia i totonu o se isi tusi, o le sootaga i lalo ifo.

Faitau atili: Faʻatulagaina faʻamatalaga mo le Windows 10 ma le lima

Metotia 3: Siaki le saʻo o faila faila

I nisi tulaga, o faafitauli ma faʻafouga e afua mai i le faaleagaina o se vaega. O le fofo o le siaki lea o le saʻo o faila faila ma toe faʻaleleia, pe a manaʻomia.

Lesona: Iloiloina le saʻo o faila faila i le Windows 10

Isi mea sese ma le tulafono ua filifilia ma le faʻamamaina

O le sese 0 code 0x80004005 e tupu foi mo isi mafuaaga. Mafaufau i le tele o taimi, faʻapea foʻi ma auala e faʻaumatia ai.

Error 0x80004005 pe a taumafai e maua se faila fesoʻotaʻi
O lenei mea sese e mafua mai i foliga o lomiga aupito lata mai o le "toeselau": mo mafuaaga saogalemu, o nisi o laina fesoʻotaʻi ua le toe iai, ua le atoatoa, e le gata i lea, ae o isi vaega e nafa ma gafatia fesoʻotaiga. O le tali i le faafitauli i lenei mataupu o le a saʻo lelei le faʻaogaina o fesoʻotaiga ma le SMB protocol.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻasalalau avanoa i faila o faila i le Windows 10
SMB protocol setup

Error 0x80004005 pe a taumafai e ulufale i le Faleoloa a Microsoft
E le o se mea e le masani ai, o le mafuaʻaga o le feeseeseaiga i le va o le poloka o le Windows 10 ma le Store Store. O le fofoina o lenei faafitauli e faigofie lava:

  1. Valaau "Filifiliga" - o le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei mea i le ala kesi Toa + I. Sue se mea "Faʻafouina ma le Puipuiga" ma kiliki i luga.
  2. Faʻaaoga le lisi o loʻo i ai le kiliki i le tulaga "Puipuiga o le Windows".

    Le isi, filifili "Palola ma le Puipuiga o Fesootaiga".
  3. Faʻamau i lalo sina mea itiiti ma faʻaaoga le sootaga "Faataga le talosaga e galue i le palala".
  4. O se lisi o polokalame ma vaega e faʻaaogaina ai le faletupe o le polokalama. Le faia o suiga i lenei lisi faʻaaoga le ki "Suiga tulaga". Faamolemole ia matau o lenei mea e manaʻomia ai se teugatupe faʻatasi ai ma faʻatoʻaga pule.

    Lesona: Puleaina o Aia Tatau i le Windows 10

  5. Sue se mea "Faleoloa a Microsoft" ma siaki mea uma. Ina ua uma lena kiliki "Lelei" ma tapuni le mailei.

Toe faʻafouina le masini ma taumafai e te ulufale."Faʻatau" - e tatau ona foia le faafitauli.

Faaiuga

Matou te mautinoa o le mea sese ma le codex 0x80004005 e pito sili ona masani ai mo le faafouina o le Windows le saʻo, e ui i lea, e mafai ona tupu mo isi mafuaaga. Ua matou masani foi i metotia o le aveeseina o lenei mea leaga.