Carambis Cleaner 1.3.3.5315


Ua matou i luga o la matou 'upega tafaʻilagi ua uma ona mafaufauina le tele o mea sese sese e tulai mai i le faagasologa o le faʻaaogaina o iTunes. O le aso o le a tatou talanoa e uiga i se faafitauli e ese le eseesega, e taua pe a le mafai e le tagata faaaoga ona faapipiiina iTunes i luga o le komipiuta ona o le sese o le popup "Na iloa e le inisinia mea sese ao le i faatulagaina le iTunes".

I le avea ai o se tulafono, i le tele o tulaga, o le "Faʻatonuina mea sese na maua i luma o le Faʻatonuina o iTunes" e tupu le mea sese pe ae toe faʻapipiʻi iTunes i lau komepiuta. O le aso o le a tatou mafaufau ai i le mataupu lona lua o se faafitauli faʻapena - pe a le o muamua le iTunes i le komepiuta.

Afai e tupu le mea sese pe a toe faʻaleleia le iTunes

I lenei tulaga, ma se maualuga maualuga o le mea e ono tupu, e mafai ona tatou fai atu ua faʻapipiʻiina e le komepiuta vaega mai le lomiga muamua o iTunes, lea e faʻaosofia ai faafitauli i le faʻatulagaina o le polokalama.

Metotia 1: Aveesea atoa le kopi tuai o le polokalama

I lenei tulaga, e tatau ona e faʻamaeʻa le aveeseina o iTunes mai lau komepiuta, faʻapea foi polokalame faʻaopoopo uma. E le gata i lea, e tatau ona faʻamutaina polokalama e le faʻaaogaina le auala masani a Windows, ae faʻaaoga le polokalame Revo Uninstakker. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le aveese atoa o iTunes, na matou taʻuina atu i se tasi oa matou tala ua mavae.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese atoa iTunes mai lau komepiuta

A maeʻa ona e faʻaeʻeina iTunes, toe amata lau komepiuta, ona toe taumafai lea e toe faʻaopoopo le iTunes i le sii mai o le lomiga lata mai o le tufatufa.

Download iTunes

Metotia 2: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

Afai ua faʻapipiʻi le version tuai o iTunes i luga o lau komepiuta i se taimi e leʻi mamao atu, e mafai ona e taumafai e toe faʻafoisia le polokalama, toe foʻi atu i le mea e leʻi faʻapipiʻi ai le iTunes.

Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi autu "Lisi Pulea"seti le matafaga i le pito i luga taumatau "Ata Laiti"ona alu lea i le vaega "Toe Maua".

Tatala le vaega "Toe faʻafoʻiina o le Polokalama".

I le faamalama e amataina, afai ei ai se itu talafeagai, toe filifili ma amata le toe faʻaleleia o le auala. O le umi o le toe faʻaleleiaina o le tino o le a faʻalagolago i le umi na faia ai le togi.

Afai e tupu le mea sese pe a muamua e te tuʻuina iTunes

Afai e te leʻi faʻapipiʻi iTunes i luga o lau komepiuta i luma atu, o le faafitauli o se mea sili atu ona faigata, ae e mafai lava ona e taulimaina.

Metotia 1: faʻaitiitia faʻamaʻi

I le avea ai o se tulafono, afai o iai le faafitauli i le faʻapipiʻiina o le polokalama, e tatau ona e masalomia gaoioiga viral.

I lenei tulaga, e tatau ona e taumafai e taʻavale le galuega o le scanner i luga o lau komepiuta i lau antivirus, poʻo le faʻaaogaina o le aoga malosi o Dr.Web CureIt, lea o le a le na o le siaki lelei o lau polokalama, ae ia aveese ai foi mea taufaamatau uma.

Tasi Dr.Web CureIt

A maeʻa manuia le faʻanofoina o le komepiuta, toe faʻafou le polokalama, ona toe amata lea ona taumafai e faʻapipiʻi iTunes i luga o le komepiuta.

Metotia 2: Faʻatulagaina o Fesoʻotaiga

Kiliki i luga o le faʻapipiʻi iTunes ma le kulimi taumatau saʻo ma i totonu o le lisi o faʻamatalaga faʻaalia, alu i "Meatotino".

I le faamalama e tatala, alu i le lisi "Fesootaiga"tuu le manulele latalata i le mea "Taofia le polokalama ile tulaga fetaui lelei"ona faʻaeʻe lea "Windows 7".

Faasao suiga ma tapuni le faamalama. Ma toe fai, kiliki i luga o faila faila, kiliki-saʻo ma i luga o le lisi o pop-up, alu i "Faʻamasino e avea ma pule".

O le tali aupito sili ona lelei i le faʻapipiʻiina o faʻafitauli faʻapipiʻi iTunes o le toe faʻaofiina lea o Windows. Afai e te maua le avanoa e toe fetuunai ai le masini faʻaogaina, ona fai lea o lenei faiga. Afai ei ai a oe lava metotia mo le foia o le "Faʻatonuina mea sese na maua i luma o le Faʻatonuina o le iTunes" i le taimi e faʻapipiʻi ai iTunes, tau mai ia i matou i totonu o faʻamatalaga.