Fofo faafitauli i le faʻapipiʻiina o le Windows 7 i luga o lau komepiuta

O le atinaʻeina o logos ua manatu o le gaioiga a tagata faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi ma atinaʻe masini. Ae ui i lea, ei ai tulaga i le fatuina o se logo mo oe lava e taugofie, faʻavave ma sili atu le lelei. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i le faagasologa o le fatuina o se tagavai faigofie e faʻaaoga ai le faʻamatalaga taʻiala taʻiala o le Photoshop CS6

Download Photosop

O le Photoshop CS6 e lelei tele mo le fatuina o tagavai, faʻafetai i le avanoa o le tusia saoloto ma le teuteuina o foliga ma le gafatia e faʻaopoopo ai ata o le raster sauni. O le tuʻuina o elemene o faʻataʻitaʻi e mafai ai e oe ona galue ma se numera tele o mea faitino i luga o le tapoleni ma vave faʻapipiʻi.

Aʻo leʻi amataina, faʻapipiʻi le polokalama. O faatonuga mo le faʻapipiʻiina o Photoshop o loʻo maua i lenei tusiga.

I le faʻapipiʻiina o le polokalame, sei amata ona tusia se logo.

Faʻasino le tapoleni

Ae e te leʻi faia se logo, seti faʻamafaʻailoga o le tapoleni galue i Photoshop CS6. Filifili "File" - "Fausia". I le faamalama e amata, ia tumu le fanua. I le laina "Igoa" tatou te o mai ai ma le igoa o le logo. Seti le tapoleni i se sikuea sikuea ma se itu o le 400 pika. O le faatagaga e sili atu ona lelei le seti maualuga pe a mafai. Matou te faʻamaonia i matou i le taua o le 300 points / centimita. I laina "Initaneti Faʻamatalaga" filifili "Paʻepaʻe". Kiliki "OK".

Faʻaaliga manino

Valaʻau le laupapa faʻapipiʻi ma faia se mea fou.

E mafai ona faʻagaoioia le laulau faʻapipiʻi ma natia i le vevela F7.

Filifilia se meafaigaluega "Feʻavae" i le meafaigaluega i le agavale o le tapoleni galue. Tusi se ata e aunoa ma se totogi, ona faʻafeiloaʻi lea o ona togitogi e faʻaaoga ai le Faʻaaogaina o le Faʻatau ma le Faiga. E tatau ona maitauina o le tusia o kopi saoloto e le o se galuega pito sili lea ona faigofie mo se tagata amata, ae ui i lea, i le mauaina o le "Pen" tool, o le ae aoao pe faapefea ona tusi soo se mea ma matagofie ma vave.

I le kilikiina o le kulupu taumatau i luga o le mea e maua ai, e tatau ona e filifili i le lisi o tala "Faatumu le ala" ma filifili se lanu e faʻatumu.

O le lanu lanu e mafai ona tuʻuina atu i se tulaga le saʻo. O lanu lanu mulimuli e mafai ona filifilia i le laulau o le parakalafa.

Kopi kopi

Ina ia vave kopiina se pusa ma se faʻailoga ua maeʻa, filifili le laulau, filifili mai le meafaigaluega "Feʻaveaʻi" faatasi ai ma le "Alt" autu oomi, ave le foliga i le itu. Toe faia lenei laasaga i se tasi taimi. I le taimi nei, e tolu o matou foliga tutusa i luga o laulau eseese e tolu lea na fatuina aunoa. O le otootoga otootoina e mafai ona solo.

Fuaina elemene i luga o papa

Filifili le tulaga manaomia, filifili i le lisi "Faʻataʻatia" - "Suiga" - "Sueina". I le taofi i lalo o le "Lisi" le ki, faaitiitia le foliga e ala i le aveeseina o le tulimanu tulimanu o le faavaa. Afai e te faʻamaloloina le "Lisi", o le foliga e mafai ona faʻatusatusaina. I le auala lava e tasi tatou te faʻaitiitia ai se isi ata.

O le suiga e mafai ona faʻaaoga e ala i le kesi Ctrl + T

I le filifilia o le foliga aupito sili ona lelei o fuainumera, filifili ia laupepa ma ata, kiliki i luga o le laulau ma faapipii ia laulau ua filifilia.

A maeʻa lena, faʻaaogaina le mea ua uma ona iloa suiga o meafaigaluega, matou te faʻalauteleina le fuainumera i le faʻatusatusa i le tapoleni.

Faatumu le foliga

O lea e tatau ona e faʻatulagaina le faʻafanua i le tagata e faʻatumu. Faʻasani saʻo i luga o le papa ma filifili "Faʻamalie Tautuga". Alu i le pusa "Faʻasolosolo malie" ma filifili le ituaiga o kosi e faʻatumu ai le numera. I le "Style" faʻavae tatou te setiina ai le "Radial", faatulaga le lanu o pito sili ona maualuga o le kosi, fetuunai le fua. O suiga e faʻaalia i luga o le tapoleni. Faʻataʻitaʻiga ma taofi i se filifiliga talafeagai.

Faʻaopoopo le tusiga

Ua oʻo i le taimi e faʻaopoopo ai lau tusiga i le logo. I le meafaigaluega, filifili le meafaigaluega "Upu". Matou te ulufale i upu sao, pe a uma lea matou te filifilia i latou ma faataitai i le vai papatiso, lapoa ma le tulaga i luga o le tapoleni. Mo le aveeseina o le tusitusiga, aua nei galo le faʻagaoioia o le meafaigaluega. "Feʻaveaʻi".

O se fasipepa tusitusi e otometi lava ona faia i totonu o le laupapa laulau. E mafai ona e setiina ia lava filifiliga e faʻafefiloi ai mo ia pei o isi laupepa.

O lea la, ua saunia la matou logo! E tumau pea e teu ai i se tulaga talafeagai. Photoshop e mafai ai e oe ona faʻasaoina se ata i le tele o faʻaopoopoga, e sili ona lauiloa o PNG, JPEG, PDF, TIFF, TGA ma isi.

O lea na ma tilotilo ai i se tasi o auala e fatuina ai le logo o le kamupani mo oe e leai se totogi. Ua matou faʻaaogaina le metotia o le faʻataʻitaʻiina saoloto ma le galuega faila-by-layer. A maeʻa ona e faʻaaʻoaʻoina ma masani oe i isi galuega a Photoshop, pe a mavae sina taimi o le a mafai ona e tusia ata tusi sili atu ona matagofie ma vave. O ai na te iloa, atonu o le a avea ma lau pisinisi fou!

Vaʻai foi: Polokalama mo le fatuina o tagavai