Suʻe le PDF i le TIFF

E ui lava i le lauiloa tele o avefeau vave, ae o le siata SMS o loʻo sili ona lauiloa ma e manaʻomia. Lalo tatou te mafaufau i mafuaʻaga e le sau ai SMS i le telefoni, ma mafaufau foi i auala e aveesea ai le faafitauli.

Aisea e le oʻo mai ai savali ma faʻafefea ona toe faaleleia

E tele mafuaʻaga e le maua ai e telefoni ni faʻamatalaga: o le faʻafitauli e mafai ona tuʻuina i faʻasalalauga lona tolu, le faʻamautuina o le polokalama, faʻaaogaina o le manatuaina poʻo le vaeluaina ma / poʻo le le faʻatusatusaina o le SIM card ma le telefoni. Sei o tatou mafaufau i auiliiliga atili pe faʻafefea ona foia le faafitauli.

Metotia 1: Toefaʻatonu le Telefoni

Afai na faʻafuaseʻi lava ona tupu le faʻafitauli, e mafai ona manatu o le mafuaʻaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi. E mafai ona aveesea e ala i le toe faʻaleleia masani o le masini.

Faʻamatalaga auiliili:
Toe faʻafou le telefoni feaveaʻi
Faʻafefea ona toe amata lau telefoni Samsung

Afai e toe faʻaleleia le masini, ae o loʻo i ai pea le faafitauli, faitau i luga.

Metotia 2: Faʻamalosi Aua Le Faatea

Le isi mafuaaga taatele o le faafitauli: faiga faʻagaoioia Aua le Faatea. Afai o loʻo i ai, e oʻo mai SMS feʻau, ae e le o faʻaalia mai e le telefoni se faʻamatalaga o la latou mauaina. E mafai ona e faʻamaonia lenei faiga e pei ona mulimuli mai.

  1. Alu i "Faʻatonu" lau masini.
  2. Sue se mea Aua le Faatea. E mafai foi ona i totonu o se mea. "Sounds and Notifications" (faʻalagolago i le firmware poʻo le faʻataʻitaʻiga o le Android).
  3. I le pito i luga o le ai ai se ki - alu i le itu tauagavale.
  4. Auala "Aua le Faavaivaia" o le a le atoatoa ma o le a mafai ona e mauaina faʻamatalaga SMS. I le auala, i luga o le tele o telefoni e mafai ona faʻalogo lelei lenei ata, ae o le a matou taʻuina atu se isi taimi.

Afai o le gaioiga na le maua ai ni iuga, faʻaauau.

Metotia 3: Aveese le numera mai le tagata uliuli

Afai e te taofia le lafoina o SMS mai se numera patino, e foliga mai e laititi le lisi. E mafai ona e siaki pei o lenei.

  1. Alu i le lisi o numera puipuia. O le taualumaga o loʻo faʻamatalaina i mataupu o loʻo i lalo.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻafefea ona faʻaopoopo i le lisi uliuli i le Android
    Faʻaopoopo numera i le tagata uliuli i luga o Samsung

  2. Afai i totonu o numera o le lisi uliuli e tatau ai, kiliki i luga ma uu lou tamailima. I totonu o le lisi o pop-up, filifili "Aveesea".
  3. Faamaonia le soloia.

A maeʻa lenei faʻatinoga, o savali mai le numera faʻamaonia e tatau ona sau masani. Afai e le fesoʻotaʻi le faafitauli i le lisi uliuli, faitau i luga.

Metotia 4: Sui le numera o le SMS center

SMS technology faafesuiaiga o loo fusia i se tagata faila: O loo galue o se tagata faufautua i le va o le tagata auina atu ma le tagata e taliaina le feau. O le matafaioi a le "tagata faʻasalalau" i lenei polokalame o loʻo faia i le mauaina ma le tuʻuina atu o le nofoaga tutotonu. I le avea ai o se tulafono, o lona numera e otometi lava ona faamauina i totonu o le talosaga mo le fesuiaiga o le telefoni. Ae ui i lea, i nisi tulaga, o le numera e mafai ona faʻamaonia saʻo pe leai foi. E mafai ona e siaki pei o lenei:

  1. Alu i le talosaga e lafo ma maua SMS.
  2. Ulufale i le lisi e ala i le kiliki i luga o mataitusi e tolu i le taumatau pito i luga po o le ki o le igoa tutusa. "Menu"faaletino po o le vili. I le faamalama pop-up, filifili "Faʻatonu".
  3. I tulaga, vaavaai mo le aitema SMS ma alu i ai.
  4. Faʻailo i totonu o le lisi ma suʻe le mea. SMS Center. E tatau ona aofia ai le fuainumera e fetaui ma le nofoaga autu mo le auina atu ma le mauaina o savali a lau tagata faila.
  5. Afai o le numera le saʻo e faʻaalia ai iina pe leai foi le fanua, e tatau ona tusia le saʻo. E mafai ona maua i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le tagata faʻapipiʻi.
  6. A uma ona faia ni suiga, toe amata le telefoni. Afai o le faafitauli lea, o le a amata ona sau SMS.

Afai e saʻo le numera, ae o le savali e le oo mai, alu i isi metotia.

Metotia 5: Aveese le talosaga a le isi vaega

I nisi tulaga, e mafai e le polokalama faʻapipiʻi tolu ona vaʻaia le mauaina o SMS. O nei mea e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, isi mea e lafo ai le feʻau poʻo isi avefeau vave. Ina ia siaki lenei, fai mea nei:

  1. Faʻaauau i se tulaga saogalemu.

    Faitau atili: Faʻafefea ona e ulufale i se tulaga saogalemu i le Android

  2. Faatali sina taimi. Afai e mafai e le Ala Lelei ona mafai, e taunuu le SMS e pei ona faʻamoemoeina, ona avea ai lea o le mafuaʻaga i se talosaga lona tolu.

I le sailia o le faʻapogai o le faafitauli, faʻaauau ona toe faaleleia. O le auala pito sili ona faigofie o le aveeseina lea o polokalama talu ai nei na faʻatulagaina, amata i le mea mulimuli na faʻapipiʻiina. E le gata i lea, o nisi antiviruses mo Android o loo feteenaʻi le sailia o galuega. O le a fesoasoani ia te oe le faʻamaʻi-siama e tusa lava pe mafua mai le feteʻenaʻiga i polokalama leaga.

Metotia 6: Suia le kata SIM

E le mafai ona tupu le faaletonu a le SIM card: e foliga mai e aoga, ae na o le valaauina o galuega. E faigofie lava ona siaki: saili se isi kata (ave mai i aiga poʻo uo), tuʻu i totonu o lau telefoni ma faʻatali. Afai e leai se faʻafitauli i se isi kata, ona avea lau kalena SIM ma mafuaʻaga o le faafitauli. O le fofo aupito sili ona lelei i lenei mataupu o le a avea ma sui i totonu o le nofoaga autu o auaunaga a lau kamupanī.

Metotia 7: Toe faʻafoʻi i fausaga fausaga

Afai e le aoga uma auala ua taua i luga, ona na o le pau lea o le auala e foia ai le faafitauli o le toe faaleleia atoa lea o lau telefoni.

Faʻamatalaga auiliili:
Toe faʻafoʻi i le fale faʻanatura o le masini Android
Faʻatonuina le masini mai Samsung

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le mafuaʻaga autu o le faʻafitauli o le faʻaaogaina o mea tau komepiuta lea e mafai e tagata uma ona mafai ona foia ei latou lava.