Vivaldi 1.15.1147.36


I le taimi nei, toetoe o tatou uma taitoatasi ua faamauina ma faʻaaogaina fesoʻotaʻiga lautele lautele. O se tasi o auaunaga sili ona lauiloa, lea e faaauau pea ona tupu vave, e mafai ona taʻua tonu o Instagram, o se fesoʻotaʻiga lautele e le o se uiga masani, ona o le vaega autu o fesoʻotaiga e tupu mai i faʻamatalaga i lalo o ata lolomi ma vitio. O le Instagram e tele ni faʻaaliga e faʻaaoga, aemaise lava, tatou te mafaufau pe faʻapefea ona kopi le fesoʻotaʻiga i lenei auaunaga.

Lisi - URL o le itulau, e ala i le kopiina lea, e mafai ona e faapipii i totonu o soʻo se masini komepiuta ina ia mafai ai ona faʻatautaia i le nofoaga na talosagaina pe auina atu i le tagata o loʻo manaʻomia. Faʻalagolago i le fea vaega o le auaunaga e te manaʻomia e maua ai le tuatusi o le itulau, ma o le faagasologa o le kopi o le a eseese.

Kopi le tuatusi i le faʻailoga faʻapitoa

I le tulaga e tatau ona e maua se fesoʻotaʻiga i lau talaaga otooto poʻo se tagata maʻoti, e mafai ona e faʻatumu le galuega mai le telefoni poʻo le komepiuta.

Kopi le tuatusi o le talaaga i luga o le telefoni

  1. Tatala le Instagram app, ona tatala ai lea o le itulau faʻailoga e te manaʻo e fesoʻotaʻi i ai. I le pito i luga taumatau, kiliki i luga o le ki o le lisi ma filifili le mea i le lisi e aliali mai. "Kopi le talaaga URL".
  2. Ua faaopoopo le URL i le kilipa laupapa o lau masini, o lona uiga e mafai ona e faaaogaina mo lona faamoemoega faamoemoeina, mo se faataitaiga, e ala i le faapipiiina i le masini pe auina atu i le isi vaega i se savali.

Kopi le tuatusi o le talaaga i luga o le komepiuta

  1. Alu i le itulau o le uepisaite o le Instagram ma, afai e tatau ai, faʻataga.
  2. Tagai foi: Faʻafefea ona e ulufale i Instagram

  3. Tatala le talaaga manaomia. I le pusa o le tuatusi, filifili le fesoʻotaʻiga atoa ma kopiina i se faʻamatalaga faigofie Ctrl + C.

Kopi tuatusi mai le faʻamatalaga

O le mea e leaga ai, e oʻo mai i le aso, e le mafai ona kopiina le fesoʻotaʻiga mai le telefoni feaveaʻi o le Instagram, ae mafai ona foia le galuega pe afai e te ulufale i le 'upega tafaʻilagi mai se komepiuta poʻo isi masini, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le smartphone.

  1. Alu i le itulau webpage webpage, ona tatala ai lea o se faʻamatalaga e aofia ai se faʻamatalaga, lea e te manaʻomia e kopi.
  2. Filifili le sootaga ma le kusi ona faaopoopo lea i luga o le kilipa pepa i se auala puupuu Ctrl + C.

Kopi sootaga i ata (vitio)

I lena tulaga, afai e te manaʻo e maua se fesoʻotaʻiga i se atigipusa, e lolomiina i le Instagram, ona fai lea o lenei taualumaga mai se telefoni poʻo mai se komepiuta.

Matou te kopiina le tuatusi i se meli mai le telefoni

  1. I le Instagram talosaga, tatala le pou, le sootaga i le mea e te manaʻo e maua. I le tulimanu pito i luga taumatau, kiliki i le lisi autu ma filifili le mea i totonu o le lisi pop-up. "Kopi le sootaga".
  2. O le fesoʻotaʻiga o le a vave faʻaopoopoina i le laupapa laupapa.

Matou te kopiina le tuatusi i se meli mai le komepiuta

  1. Alu i le web web of Instagram, ona tatala ai lea o le mea e te fiafia i ai.
  2. I le pito i luga o le faamalama o le masini, faʻaalia le fesoʻotaʻiga faʻaalia i totonu o le pusa o le tuatusi, ona kopi lea i le kesi o le komepiuta Ctrl + C.

Kopi le sootaga na sau i le Faatonu

Faʻamatalaga o se vaega lea e mafai ai e oe ona maua ma auina atu savali tuusaʻo e faatuatusi i se tagata nofo toatasi poʻo se vaega atoa. Afai na e mauaina le URL i Direct, o loʻo e maua le avanoa e kopiina ai.

  1. Muamua e te manaʻomia le tatalaina o se vaega ma savali patino. Ina ia faia lenei mea, alu i le autu autu o le Instagram, lea e faʻaalia ai lau talafou, ona fai lea o le swipe i le taumatau pe tapuni i le pito i luga taumatau o le ata faʻatasi ma le vaalele.
  2. Filifili le talanoaga mai le mea e te manaʻo e kopiina le URL. Faʻasalalau ma uu lou tamatamailima i luga o le savali o lo o aofia ai le sootaga. A maeʻa ona faʻaalia le lisi faʻaopoopo, kiliki le ki "Kopi".
  3. O lenei auala e mafai ai ona e kopi naʻo le savali atoa. O le mea lea, afai o le anotusi, e faaopoopo atu i le fesoʻotaʻiga, o loʻo aofia ai isi faʻamatalaga, e sili atu le faʻapipiʻiina o le tusitusiga i totonu o se faatonu, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se faʻataʻitaʻiga masani, aveese le mea e sili atu mai le sooga, tuua le URL, ona kopi lea o le taunuuga ma faʻaaogaina mo lona faamoemoega.

O le mea e leaga ai, o le upega tafailagi o le Instagram e le maua ai le malosi e pulea ai savali a le tagata lava ia, o lona uiga e mafai ona e kopiina le URL mai le Yandex.Direct pe afai e te faʻapipiʻi le polokalama Windows pe download le Android emulator i lau komepiuta.

Tagai foi: Faʻafefea ona tamoe Instagram i komepiuta

Kopi le fesoʻotaʻiga faʻamaonia galue

O le auala pito sili ona faigofie e kopiina ai le URL, pe afai na lafoina e le tagata faʻaaoga i luga o le itulau autu.

Kopi le sootaga i luga o le telefoni

  1. Tatala le talosaga ma tatala le itulau faʻailoga lea e maua ai le fesoʻotaʻiga malosi. O se sootaga o le a tuʻuina i lalo o le igoa faʻapitoa, o le kiliki vave lea o le a vave faʻalauiloa ai le masini ma amata ai ona faʻataʻitaʻia.
  2. O le toe kopiina o le tuatusi o le itulau o le a faalagolago i le masini. Afai o le tuatusi o le tuatusi o loʻo faʻaalia i le pito i luga o le faamalama - na o le filifili mea o loʻo aofia ai ma faʻaopopo i le laupapa. I la matou mataupu, o le a le aoga lenei auala, o lea matou te filifilia ai le ata i le pito i luga taumatau, mulimuli ane i le lisi faaopoopo ua matou kiliki i le mea "Kopi".

Matou te kopiina le sootaga i le komepiuta

  1. Alu i le Instagram web page i soo se masini komepiuta, ona tatala lea o le itulau faʻailoga.
  2. I lalo o le saini a le tagata faaaoga o le ai ai se fesoʻotaʻiga, lea e mafai ona e kopiina e ala i le filifilia o le kiore ona faʻaaogaina lea o le ala kesi Ctrl + C.

O lena mea uma mo aso nei.