Google Chrome faʻailoga mataitusi: faʻapipiʻi vave avanoa i itulau uepi


O masini uma e mafai ona manatua kuki, pe na o kuki. O nei vaega o faʻamatalaga e maua e le masini mai le saite a le 'upega tafaʻilagi, ona faʻatau ai lea oi latou. O asiasiga mulimuli ane i luga o le 'upega tafaʻilagi, o latou kuki ua faʻaolaina, o le masini e auina atu nei faʻamatalaga i le mea o loʻo teu ai.

E tupu lenei mea mo le tele o mafuaʻaga, ma e lua mea aoga mo le tagata faʻaogaina: faʻamaonia faʻamaonia ma faʻataunuʻuina uma lava ia faʻaoga patino o tagata uma. Yandex.Browser e mafai foi ona teuina pe leai foi kuki. O lenei galuega e faʻalagolago i luga o manaʻoga o le tagata faʻaaoga.

Faʻasaga ma faʻamalo kuki i le Yandex Browser

Ina ia mafai ai e kuki i lau masini komepiuta Yandex, e tatau ona e alu i le mea e teu ai le masini:

I le pito i lalo o le itulau, kiliki i le "Faaali atu tulaga maualuga":

I le taimi lava e te vaʻaia ai se poloka "Faamatalaga patino"o fea o kiliki i luga"Faʻamatalaga i totonu":

I le faamalama e tatala, o le ai ai se poloka i le pito i luga "Kuki":

E tele filifiliga mo le galulue faatasi ma kuki. O le masini lava ia e fautuaina le teuina o kuki, ae mafai ona e filifilia isi filifiliga. O muamua vaega muamua e tolu e filifilia, ae o le mafai "Faʻamau faʻamaumauga faʻatasi ma kuki"e pei o se filifiliga faaopoopo, ma e mafai ona puʻeina.

O le a e vaʻaia foi le 2 ki: "Faʻasalaga faʻavae"ma"Faʻaali kuki ma faʻamatalaga o nofoaga":

I le "Faʻasalaga faʻavae"e mafai ona e faʻapipiʻi faʻatasi ia nofoaga, ma faʻamautinoa mo i latou le faʻasaoina o kuki: faʻataga pe faafitia. O lenei mea e talafeagai mo na tulaga pe a mafai ona e faʻatagaina kuki mo saite uma, ae e te le manaʻo e teu ai kuki mai se tasi poʻo nisi nofoaga.

I le "Faʻaali kuki ma faʻamatalaga o nofoaga"o le ae iloa po o fea nofoaga o loʻo teuina ai kuki i lau komepiuta, ma o le a le tele:

Faʻapipiʻi le pala i luga o kuki e manaʻomia, o le a e vaʻai i se koluse i le itu taumatau o le faamalama, ma e mafai ona e malupuipuia lenei faʻamatalaga mai le komepiuta. Mo le aveesea tele, o lenei auala, ioe, o le a le aoga.

Faʻaopopo: E faʻapefea ona tape uma kuki mai le Yandex Browser

O lenei ua e iloa le auala e mafai ai pe faʻafitia ai kuki i luga o saite uma ma pulea tuusaunoaga. Aua nei galo foi e mafai ona e vave maua le avanoa i le faasaoina o kuki, aʻo i luga o soʻo se tasi o nofoaga. Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki lava i le loka loka i le pusa o le tuatusi ma faʻafefe le fasi kesi i le taʻiala manaʻomia: