Faʻafefea ona faʻaaoga Rufus

O le faagasologa o le atinae o taaloga e tele se taimi ma taumafaiga. Ae sili atu ona faigofie le faia o taʻaloga ma se polokalama faʻapitoa i le lima. E masani ona faʻaaoga e le au amata le faʻaaogaina o taʻaloga - polokalame e le manaʻomia ai gagana faʻalauiloaina ma faʻaaoga le faʻafesoʻotaʻi-mataʻupu. O se tasi o nei polokalama - Clickteam Fusion - tatou te mafaufau i ai.

Clickteam Fusion o se mamanu o taʻaloga 2D mo faʻalauiloa taʻutaʻua: Windows, Linux, iOS, Android ma isi. E le manaʻomia e le polokalama soʻo se tomai faʻapitoa ma le malamalama o gagana faʻalauiloaina o le a fiafia i ai. Faatasi ai ma le Clickteam Fusion, e mafai ona vave ma faigofie ona fai ni taaloga ma polokalama.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: Isi polokalama mo le faia o taʻaloga

Faʻafiafia polokalame

E pei ona taʻua, Clickteam Fusion faʻaaoga le mea faʻapipiʻi ma le toso. O lona uiga o le foafoaina o le taaloga e ala i le tosoina o meatotino talafeagai ile mea faitino. O le mea moni, o lenei mea e faʻafaigofieina ai le galuega a le au atinaʻe fou, ae o loʻo iloa pea le faʻapipiʻi o le gagana taʻaloga, e mafai ona e faia ni taaloga e sili atu ona manaia.

Ituaiga eseese

Clickteam Fusion leai se mea e fiafia i ai mo le fatuina o soʻo se ituaiga o taaloga. O lona uiga o iinei e mafai ona e faia ni taʻaloga o soʻo se ituaiga: mai fuafuaga e faʻatino ai taʻaloga. O le ata sili ona lelei e fetaui lelei mo taaloga, o le gaioiga e tupu i se vailaau vailaau.

Taaloga taʻavale mo fausaga feaveaʻi

I le taimi o le atinaʻeina o taaloga i luga o se telefoni feʻaveaʻi, faʻaaogaina galuega i totonu o le mamanu, e mafai ona e faʻaaogaina le geolocation i le taaloga, faʻaaoga se televevave, faʻatau mai i-app, fuʻa faasalalauga, sau, multitouch, faʻataʻitaʻiga o le olioli.

Faʻaopoopoga ma le Faʻatonuina o le Pule

I totonu o le polokalame o loʻo i ai se pule faʻaopoopo, lea e aofia ai le tele o mea e leai se totogi e faʻafaigofieina ai le galuega a le atinaʻe. Mai lea taimi i lea taimi ei ai se mea fou. O loʻo i ai foʻi i le polokalame se faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga e suʻeina aunoa ma le aunoa ia faʻafouga ma faʻapipiʻi ai.

Suʻega

I le faaaogaina o le ki F8, e mafai ona e suʻeina le taaloga i le komepiuta. Afai e te faia se taaloga i luga o se telefoni feaveai, ona e manaʻomia lea e auina ese atu, mo se faataitaiga, i .apk ma taʻavale le taaloga i luga o lau telefoni.

Mama

1. E le manaʻomia se poto faapitoa ile vaega ole polokalame;
2. Faigofie le faʻaaogaina ma le faʻaogaina o galuega;
3. Sopo-faʻavae;
4. Tau maualalo o le atoatoaga o le polokalama.

Faʻafitauli

1. Le le lava o le faʻamalolo;
2. E le fuafuaina le polokalama e galulue ma galuega tele.

Clickteam Fusion o se faʻalauiloaina o le atinaʻeina o faʻataʻatiaga 2D o loʻo faʻaaogaina se atinaʻe ata faʻafiafia. O le au maimoa autu a lenei mamanu - tagata faʻataʻitaʻi, oe na faia le taaloga - o se mea fiafia. O se tasi o taaloga e sili ona lauiloa na faʻaaogaina e faaaoga ai Clickteam Fusion o le lima o po i Freddy '. Faʻafeiloaʻi le faʻataʻitaʻiga o le polokalame ma faia ni fuafuaga ofoofogia!

Download Clickteam Fusion mo le leai

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Avetaavalevale Fausia 2 Filifili se polokalama e fatu ai se taaloga Stencyl

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Clickteam Fusion - o se meafaigaluega telefoni faʻapitoa mo le atinaʻeina o taʻaloga e lua, o loʻo faʻaaogaina i lana polokalame fesoasoani i le atinaʻega o galuega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: ClickTeam
Tau: Faʻatau
Toa: 40 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.5