Polokalame Toe Fuataʻi EPSON 1.0

Na e iloa e mafai ona e faʻaogaina ou foliga e avea o se upu faʻapitoa ma faʻaogaina i totonu o le polokalama? Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e siiina se polokalama faʻapitoa mo le faʻaalia o foliga i se webcam. O le a tatou iloiloina se tasi o nei polokalame - Rohos Face Logon.

Rohos Face Logon e maua ai se fesoʻotaʻiga talafeagai ma malupuipuia i le faʻaogaina o le polokalama faʻavaomalo e faʻavae i luga o le faʻamaoniga o mata o le tagata. Faʻaalia aloaia le faʻaaogaina o soʻo se mea talafeagai ma le telefoni vitio vitio. Rohos Face Logon faʻamaonia le faʻamaoniga o le tagata e faʻaaoga ai le faʻamaoniga biometric e faʻavae i luga o tekinolosi fesoʻotaʻiga.

Faamauina o tagata

Ina ia mafai ona resitalaina se tagata na o le tilotilo i le webcam mo sina taimi. I le auala, e te le manaʻomia faʻalautele le mea pueata, o le polokalama o le a faia mea uma mo oe. E mafai foi ona e lesitalaina ni tagata pe afai o le komepiuta e faʻaaogaina e le tele o tagata faʻaoga.

Faʻasaoina ata

Rohos Face Logon e faasaoina ai ata o tagata uma oe sa i ai i totonu: e faʻatagaina ma le faʻatagaina. E mafai ona e matamata i ata i totonu o le vaiaso, ona amata ai lea ona toe suia ata fou.

Tulaga faalilolilo

E mafai ona e natia le Rohos Face Logon matala pe a ulu i totonu ma o le tagata o loʻo taumafai e teu i totonu o lau komepiuta o le a le iloa foi o loʻo faʻaauau pea le faʻaaloalo. E te le maua se galuega faapena i KeyLemon.

USB Key

I Rohos Face Logon, e le pei Lenovo VeriFace, e mafai ona e faʻaaogaina se masini USB flash e avea o se faʻamaufaʻailogaina Windows login login.

PIN code

E mafai foi ona e seti se PIN code mo le faateleina o le saogalemu. O le mea e ulufale atu ai, e le gata ina e vaʻai i le webcam, ae ia e ulufale foi i se PIN.

Mama

1. Faigofie ona faʻavae ma faʻaaoga;
2. Lagolago le tele o tagata faaaoga;
3. E maua le polokalama i le gagana Rusia;
4. Faʻamatalaga vave.

Faʻafitauli

1. O le kopi saoloto e mafai ona faʻaaogaina mo le 15 aso;
2. E mafai ona faʻaaogaina le polokalame e faʻaaoga ai se ata. Ma o le sili atu ona e faia ai ni fusi o le tagata, o le faigofie foi lea ona faʻaaogaina le polokalama.

Rohos Face Logon o se polokalama lea e mafai ona e puipuia ai lau komepiuta e aunoa ma le faʻaaogaina o se upu faila. A e ulufale i totonu i Windows, e tatau ona e tilotilo i le webcam ma ulufale i le PIN code. Ma e ui o le polokalame e maua ai le puipuiga mai na tagata e le mafai ona maua lau ata, ae sili atu ona faigofie nai lo le ulufale atu i se upu faʻamaoni i taimi uma e te liliuina ai le komepiuta.

Faʻatau le faʻataʻitaʻiga o le Rohos Face Logon

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Faʻamatalaga aloaʻia aloaʻia foliga Keylemon Lenovo VeriFace Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Rohos Face Logon o se polokalama lea e mafai ai e oe ona faʻamautinoa le ulu atu i le OS e ala i le faʻaalia o foliga o le tagata ma aunoa ma le tusia o se upu faʻaulu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻasalalau-Auaunaga
Tau: $ 7
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.9