Avetaavale Genius 18.0.0.160


O le alofilima faʻasalalau i luga o le Windows 7 e le o se faafitauli faʻaleaga, ae le lelei. O le asō matou te fia taʻu atu ia te oe pe aisea ua faʻaalia ai ma pe faʻafefea ona foia se ituaiga faafitauli.

Aisea e faʻalautele ai le lauulu i le Windows 7

Tagata faʻaaoga e faatoa toe faʻaleleia le "fitu" e masani ona feagai ma se toilalo. O lona mafuaaga autu o le leai o ni avetaavale talafeagai mo le kata vitio, o le mafuaaga lea e faʻaaogaina ai le faiga i se tautua tautua e mautinoa ai le mea aupito maualalo.

E le gata i lea, e aliali mai i le maea ai o se mea na le manuia ai mai nisi polokalama poʻo taaloga lea na faʻapipiʻiina ai se fofo faʻavae. I lenei tulaga, o le a lava le naʻo le tuʻuina saʻo o le maualuga ma le lautele o le faʻaaliga.

Metotia 1: Faʻapipiʻi avetaavale mo le kata vitio

Muamua ma aupito sili ona lelei le fofo i le faafitauli o le tulaga le talafeagai o le faatulagaina o le polokalama mo se PC po o se komepiuta komepiuta. E mafai ona e faia lenei mea i ni metotia eseese - o le faigofie ma le sili ona lelei o ia mea o loʻo tuʻuina atu i le isi taiala.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaavale i luga o se kata vitio

Mo le lumanaʻi, ina ia aloese mai le toe faia o le faafitauli, matou te fautuaina e te faʻapipiʻiina se polokalama e faʻamalo faʻatasi ai le avetaavale - e mafai ona e maua se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o lea masini, DriverMax, i totonu o le mea o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona otometi le faʻaleleia o le avetaʻavale i luga o le kata vitio

O tagata e umia NVIDIA GeForce kata vitio o loʻo i ai se laupepa e masani ona o mai faatasi ma se savali e uiga i se avetaavale ua paʻu. O mafuaaga ma fofo o sea toilalo o loo iloiloina auʻiliʻili e se tasi oa tatou tusitala.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia le avetaavale o le NVIDIA

Metotia 2: Seti le faaiuga sao

O le faʻalauteleina o mata, lea e le fesoʻotai i le le lelei poʻo le le lava o avetaavale, e masani ona tupu ona o le faʻaaogaina o faʻatagaga e le o ni faʻatautaia komepiuta. O se faʻafitauli faʻapea foi e masani ona faʻaalia i taaloga o loʻo faʻaalia i le "laasaga" le faʻamalama.

O le faʻaitiitia o le faʻafitauli na mafua mai mafuaʻaga ua sili atu ona faigofie - e tatau lava ona e faʻapipiʻi le saʻo saʻo oe e ala i le faʻaaogaina o masini komepiuta a le Windows 7 poʻo le faʻaaogaina o isi talosaga. Faatonuga mo uma filifiliga e mafai ona maua i lalo.

Faitau atili: Suia iuga ile Windows 7

Metotia 3: Seti le mataʻitipi (PC naʻo)

Mo le faʻaaogaina o le ofisa, e ono foliga mai le foliga o le alo ona o le le saʻo o le mataʻitūina - mo se faataitaiga, o le fofo o le komepiuta o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le tino e le fetaui ma le fuataga i le faʻaalia o le tino, e mafua ai le faʻalauteleina o le ata. O le auala e fofoina ai lenei toilalo e manino lava - e tatau ona e faʻatulagaina ma faʻavasega le mataʻituina. O se tasi o matou tusitala na tusia se faʻamatalaga auiliili i luga o lenei taʻaloga, matou te fautua atu e faamasani i ai.

Faitau atili: Faʻatulagaina le mataʻituina mo galuega lelei

Fofoina o ni faafitauli

E pei ona faaalia i le faatinoga, e le o taimi uma e mafai ai ona faʻaaoga lelei ia fautuaga o loʻo i luga. Ua matou iloa le tele o faafitauli e masani ona feagai ma tuʻuina atu oe i filifiliga e foia ai.

Le avetaavale e le o faʻapipiʻiina i luga o le kata vitio

O se tulaga masani masani e tulaʻi mai mo ni mafuaaga eseese, e le gata i le vaivai ma meafaigaluega. Ua uma ona tatou mafaufau i ai, o lea mo filifiliga e aveese ai, faitau le tusiga lenei.

Faʻatele: Faʻaiʻuga ma tali i le le mafai ona faʻapipiʻi le avetaʻavale i le kata vitio

Ua faʻapipiʻi lelei le avetaavale, ae o loʻo tumau pea le faafitauli

Afai o le faʻapipiʻiina o avetaavale e leʻi aumaia ni taunuuga, e mafai ona matou manatu ua e faʻapipiʻiina se pusa polokalama komepiuta po o se matua tuai e le fetaui ma le Windows 7. O le polokalama aoga e manaʻomia ona toe faʻaleleia - o mea eseese i luga o la matou 'upega tafaʻilagi' ua faʻamaonia i le auala e faia ai.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le avetaavale i le kata vitio

Faaiuga

Matou te maitauina pe aisea ua faʻaloaloa ai le lau i luga o le Windows 7, ma le auala e toe faaleleia ai. I le faapipiiina i luga, matou te maitauina, ina ia aloese mai isi faafitauli, e fautuaina le faʻafouina faifai pea o taʻavale GPU.