Le misia o le mode modem i luga o le iPhone

A maeʻa faʻamatalaga a iOS (9, 10, atonu o le a tupu i le lumanaʻi), o le tele o tagata faʻaoga e feagai ma le mea moni ua mou atu le mode modem i le siosiomaga o le iPhone ma e le mafai ona iloa i soo se tasi o nofoaga e lua e tatau ai (filifiliga tutusa o nisi sa i ai pe a toe faaleleia i iOS 9). I lenei faʻamatalaga puupuu i auʻiliʻiliga e uiga i le auala e toe faʻafoʻi ai le mode modem i totonu o le faatulagaga o le iPhone.

Faʻamatalaga: o le mode modem o se galuega lea e mafai ai ona e faʻaaogaina lau iPhone poʻo iPad (tutusa i luga o le Android) e fesoʻotaʻi atu i le Initaneti e ala i le 3G po o le LTE telefoni feaveaʻi pei o se modem e faʻaoga i le Initaneti mai se komepiuta, komepiuta poʻo isi masini: via Wi-Fi ( o lona uiga o le faʻaaogaina o le telefoni e pei o se routa), USB poʻo le Bluetooth. Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai le modem mode i le iPhone.

Aisea e leai ai se mode modem i tulaga o le iPhone

Le māfuaaga ua mou atu ai le mode modem ina ua uma ona faʻafouina iOS i le iPhone o le toe faʻaogaina lea o le Initaneti i luga ole telefoni feaveaʻi (APN). I le taimi lava e tasi, talu ai o le tele o tagata telefoni feaveaʻi latou te lagolagoina le avanoa e aunoa ma ni faʻasalalauga, o loʻo galue le Initaneti, ae leai ni aitema e mafai ai ma fetuʻunaʻi le mode modem.

O le mea lea, ina ia mafai ona toe faʻafoʻi le avanoa e mafai ai e le iPhone ona galue i le mode modem, e manaʻomia le setiina o APN o le telecom operator.

Ina ia faia lenei mea, ia mulimuli i nei laasaga faigofie.

  1. Alu i tulaga - Fesoʻotaiga i luga o le Cellular - Faʻamaumauga o faʻamatalaga - Fesoʻotaʻiga faʻamaumauga ole Cellular
  2. I le vaega o le "Modem Mode" i le pito i lalo o le itulau, lisi le APN data o lau telecom operator (tagai i le APN faamatalaga mo MTS, Beeline, Megaphone, Tele2 ma Yota i lalo).
  3. Faʻasalaga mai le itulau faʻamaufaʻailoga ma, pe afai e mafai ona e maua le Initaneti feaveaʻi ("Cellular Data" i le siosiomaga o le iPhone), vavae ese ma toe faʻaoga.
  4. O le filifiliga "Modem Modem" o le a faʻaalia i luga o le itulau autu autu, faʻapea foi i le vaega o le "Cellular Communication" (o nisi taimi ma se taofi pe a uma ona faʻaogaina i le telefoni feaveaʻi).

Ua faia, e mafai ona e faʻaaogaina le iPhone i le avea ai ma se taʻavale Wi-Fi poʻo se modem 3G / 4G (faʻatonuga mo faatulagaga o loʻo tuʻuina atu i le amataga o le tusiga).

APN faʻamatalaga mo tagata telefoni feaveaʻi

Ina ia ulufale i le APN i le mode mode mode i luga o le iPhone, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻamatalaga o faʻamatalaga nei (i le auala, e masani ona e lafoaia le igoa ole igoa ma le upega tafailagi - e galue e aunoa ma latou).

Mts

  • APN: internet.mts.ru
  • Igoa ole Igoa: mts
  • Motugaafa: mts

Beeline

  • APN: internet.beeline.ru
  • Igoa ole Igoa: faʻailoga
  • Motugaafa: faʻailoga

Megaphone

  • APN: initaneti
  • Igoa ole Igoa: faʻafeiloaʻi
  • Motugaafa: faʻafeiloaʻi

Tele2

  • APN: internet.tele2.ru
  • Igoa o le igoa ma le upega tafailagi - tuʻu le avanoa

Yota

  • APN: internet.yota
  • Igoa o le igoa ma le upega tafailagi - tuʻu le avanoa

Afai e le o lisiina lau telefoni feaveaʻi, e faigofie ona e mauaina le APN mo ia i luga o le upega tafaʻilagi aloaia pe na o luga ole Initaneti. Ia, afai e le aoga se mea e pei ona faʻamoemoe - fesili i se fesili i manatu, o le a ou taumafai e tali.